| Tmm |
לפני 21 שנים •
11 בספט׳ 2005
לפני שבוע..
לפני 21 שנים •
11 בספט׳ 2005
Tmm • 11 בספט׳ 2005
קמתי בבוקר ונסעתי לים,
ישבתי שם לבד מחכה שהחבר'ה יקומו ויצטרפו אלי. אני אוהב להיות בים מהבוקר, חברי מצטרפים בדרך כלל בשעה 12:00 - 13:00 . . . הייתי די לבדי. אז החלטתי לשבת ערום, אם כבר אין אנשים אז למה לא. אני אוהב את זה. את ההרגשה של החופשיות, ההתגרות בעצמי, שכל אחד שבא יכול לראות אותי עכשיו. ואז קלטתי אותה, יושבת משמאלי, קצת אחורה, מסתכלת עלי מבויישת, איך שהסתכלתי הרכינה מבטה. היא בחנה אותי, שמתי לב. אני גבוה ורזה, שחום, חטוב, בנוי יפה. שיער מעט ארוך ופרוע. חלק. הזין הגדול שלי בולט תמיד. התקרבתי אליה בצעדים איטיים, נותן לה זמן להכין את עצמה. היא כבשה מבטה בספר שלה. ואז התחלתי להבחין בה באמת. בת 40 לערך, גוף יפה, לא ממש רזה, כמו שאני אוהב, חזה עומד ושופע, חלקה, שיערה ארוך וגולש. עיניים חומות ומזמינות. גופה משומן וסקסי כל כך. התיישבתי לידה, היא מבויישת, ראשה למטה. החלטתי לבחון אותה, המבט הכנוע שלה הספיק לי כדי להבין. העיניים הם המראה לנפש. "לא פייר כל כך שרק אני ערום, נכון?" לחשתי לאוזנה. "כ.. כן.." אמרה, מהוססת, והתפשטה. "את לא מתביישת להתחרמן ככה מבחור שיכול להיות הילד שלך?" אמרתי בתוקפנות. "אני מצטערת" "סוטה הא?" "כ.. כ.. כן.. לא שולטת בזה... אני מצטערת, זה מושך אותי כל כך להיות עם צעיר ממני.." הסתכלתי עליה, כל כך כנועה ויפה, לא שלטתי בזה. הנחתי יד על ראשה ותוך כדי שאני דוחף את ראשה אל בין רגלי פקדתי "תמצצי אותו". היא החלה למצוץ. כמו שאני אוהב. מצצה וליקקה. זיינתי לה את הגרון. "כן כלבה.. כןןן ככה סוטה.. ככה את אוהבת את זה זונה!" התחלתי להתחרמן יותר ויותר. "זיין אותי, זיין אותי, בבקשה... א... א... אדו.. אדוני.." "הווו אני אזיין אותך.. אל תדאגי, אבל לא מגיע לך שאזיין אותך כמו שצריך, נכון כלבה? אני אראה לך מה זה להתחרמן מילדים צעירים". "כן אדוני" הפכתי אותה על 4. הזונה חשבה שתקבל אותו בדוגי לכוס. זין שלי שהיא תהנה. בבת אחת דחפתי את כולו לחור התחת הקטן שלה. לא לפני ששימנתי אותו מעט בעזרת שמן התינוקות שהיה מונח לידה. "אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!" אנקה נפלטה מפיה "שקט זונה" אמרתי והתחלתי לזיין אותה חזק. כמו שאני אוהב. היא לא הפסיקה להאנק, אז סטרתי לתחת שלה. חזק חזק - שתסתום. וזה עבד. היא סתמה תפה וקיבלה אותו כמו שצריך. לאחר מספר דקות, יצאתי ממנה, הפכתי אותה, דחפתי את הזין שלי לפיה והתפוצצתי בתוכה. "ששום טיפה לא תנזול כלבה" היא לגמה הכל. "לרוויה כלבה" אמרתי. "תודה אדוני" אמרה בשקט. "זו רק ההתחלה. אני מרשה לך לאונן בנתיים, אני חוזר עכשיו למקום שלי. עוד מעט חברים שלי יגיעו. ואז נראה לך עד כמה את כלבה." בנתיים שבי פה ולא לזוז לשום מקום." "כן אדוני" "להתראות בנתיים כלבה" אמרתי והלכתי. ישבתי על הסדין הלבן במשך עוד חצי שעה. מתכנן מה נעשה לה כולנו ביחד. ואז הם הופיעו, מרחוק ראיתי אותם, 2 מחבריי הגיעו. חייכתי לעצמי. ידעתי ששתיהם אוהבים את קטעי השליטה. הולך להיות כיף.. |
|
|
| Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 21 שנים •
11 בספט׳ 2005
לפני 21 שנים •
11 בספט׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 11 בספט׳ 2005
גאנג באנג
באנג באנג בום בום טראח |
|
|