סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עזרה דחופה !!!

LADY​(שולטת)
לפני 19 שנים • 10 בספט׳ 2005

עזרה דחופה !!!

LADY​(שולטת) • 10 בספט׳ 2005
עזרה דחופה !!!אתמול יום שישי חזרתי בערב לביתי שבצפון ת"א והופתעתי לגלות בכניסה לבניין כלבה מסוג קוקר ספנייל קשורה ברצועה קטנה ולידה שלט "כלב נטוש" !
כשהתכופפתי ללטף את הכלבה החמודה והמבוהלת שבאופן כל כך לא ברור יושבת שם, הופתעתי מהרזון המזעזע !!!! גוש עצמות !!! וגושי רסטות !!! (לא מאמינים עד שלא רואים ונוגעים)!
אנשי הבניין הורידו לה אוכל וכולם התאספו שם מזועזעים וסיפרו לי שהכלבה קשורה שם מהבוקר (אני חזרתי בערב). כולנו חשבנו שמישהו עלה לבניין לרגע וכבר בא לקחת אותה... עם הזמן הבנו שאף אחד לא יגיע.(את השלט "כלב נטוש" שם אחד השכנים).
לכל אחד בבנין יש כלב או חתול... אני היחידה עם כלב זכר, אז לקחתי את הכלבה.
שכן אחד קנה כדורים נגד תולעים , אחר הביא שמפו וטיפלנו בכלבה המותשת והאבודה.
בלילה הגיע זוג מוזר של אידיוט בסביבות ה-28 ואיזה עובדת פיליפינית ודרשו את הכלבה שלטענתם שלהם והיא ברחה כי הם רחצו וסיפרו אותה (כשרואים את הכלבה מבינים שזה שקר).
כששאלנו אותם אם הכלבה שלהם מדוע היא במצב כזה ? למה היא כל כך רזה ? ומוזנחת ?
הם ענו ברוב חוצפתם שאין להם כסף והכלבה מקבלת קופסא של לופ 1 ליום במשך חמש שנים ושהם מגדלים אותה באמבטיה ! לא האמנתי למשמע אוזני ושאלתי שוב כדי להיות בטוחה ששמעתי טוב...
אתם מרעיבים את הכלבה שאלתי ? הבחורה הפיליפינית אמרה שהיא אוהבת את הכלבה אבל לפעמים שוכחת לתת לה לאכול ושניהם לא הבינו מה לא בסדר בקופסא של לופ ליום... היינו מזועזעים מהאטימות שלהם... במקומכם הייתי מתבייש לומר זאת בקול אמר אחד השכנים והוחלט לא לתת להם את הכלבה גם אם יתהפך העולם ! גם אמא מכה אוהבת את הילד שלה וכאן הסיפור הוא בפירוש התעללות !
לאט לאט הם התחילו להבין את גודל הפשע שהם ביצעו והבחור אמר יאללה בואי הם לא יתנו לנו אותה וגם ככה היא כל הזמן באמבטיה.... כשפתחתי בבית שקית במבה נדהמתי איך הכלבה "התעוררה" כאילו ראתה את ארוחת הערב שלה.

אין לי אפשרות לגדל עוד כלב !!!
ואם עד מחר לא אמצע לה בית אאלץ למסור אותה לאחת העמותות.
מאוד הייתי רוצה למצוא לה בית חם שייתן לה את החיים המגיעים לה.
הכלבה צריכה לעבור שיקום תזונתי ומעבר לזה היא ממושמעת ובעלת אופי מקסים !

אז מי שיכול לעזור ורוצה לאמץ, או שיכול לשמור עליה עד שימצא בית.
בבקשה לפנות אלי למייל:
S_design@netvision.net.il
או להשאיר הודעה כאן !

DARLING
לפני 19 שנים • 10 בספט׳ 2005

יישר כח

DARLING • 10 בספט׳ 2005
ממש סיפור מזעזע.

לא יאומן איזה אנשים רעים יש בעולם הזה.

גם אני כמוך מגדלת כבר כלב אחד ואין לי אפשרות לגדל כלב נוסף.

אני מאודדדדד מקווה שתצליחי למצוא לה בית חם ואוהב.

תעדכני אותנו

בהצלחה

סיון.
LADY​(שולטת)
לפני 19 שנים • 11 בספט׳ 2005

סוף טוב הכל טוב...

LADY​(שולטת) • 11 בספט׳ 2005
ביום שבת הלכתי לעמותת "תנו לחיות לחיות" בתקווה למצוא לקוקרית בית.
ליבם של כולם בעמותה יצא אל הכלבה הרזה והוחלט שאשאיר אותה שם עד ליום ראשון ושנמצא פתרון מתאים. הוטרינר אמר שבמצב הזה היא לא הייתה מחזיקה עוד חודש!!! יש לציין שאנשים רצו לאמץ אותה אך בעלת העמותה חשבה שאינם מתאימים לגדל את הכלבה!
היום יום ראשון הגיעו הבעלים לדרוש אותה שוב... הסיפור מתברר שהבחור התגרש לפני שנתיים ועד לפני זה היא גרה בביתו עם משפחתו בחום ואהבה במשך שש שנים... כשהתגרש שקע לדיכאון והזניח את הכלבה וגידל אותה בחדר האמבטיה. הוא התחנן שאצלצל אל העמותה ושיחזירו לו את הכלבה כדי שיתקן את העוול שעשה לה... הוא הבטיח שיתן לי לעשות מעקב ולבוא לראות את הכלבה (מדובר בבחור פשוט דפוק) .. התקשרתי אל העמותה שלשמחתי מצאה לה בית מתאים ואוהב שישקם אותה ויגדל אותה.

סוף טוב - הכל טוב !
Tainted​(לא בעסק)
Tainted​(לא בעסק) • 11 בספט׳ 2005
מדהים לשמוע,
מזל שקראתי עד סוף השרשור כי באתי להתקשר לפרודו ...

שמחה שזה נפתר, לדעתי צריך להעניש אנשים כאלה.
Leather_Stroke
Leather_Stroke • 11 בספט׳ 2005
אני לא רוצה להיות הגורם המקלקל את השמחה, אבל אם אותה משפחה מאמצת נתנה לך את הטלפון שלהם לשמירה על קשר בשלב הראשוני, אני הייתי ממליצה לך עוד שבועיים-שלושה להתקשר ולראות שהכלבה עדיין שם והכל בסדר. לצערי יש תופעת "החזרות" במימדים עצומים בעמותות, והרבה פעמים המשפחה המאמצת מחזירה חזרה את בע"ח לעמותה לאחר שבוע-שבועיים. אם אין לך את הטלפון של המשפחה המאמצת, את תמיד יכולה להתקשר לכלביה של העמותה ולשאול אם הכלבה באמת לא הוחזרה.
כמובן שאני מקווה ומאחלת לך ולכלבה שזה יהיה יעדה הסופי, בבית חם ואוהב.

כל הכבוד על היוזמה והאחריות!
master_of_fat_slave​(שולט)
לפני 19 שנים • 13 בספט׳ 2005
master_of_fat_slave​(שולט) • 13 בספט׳ 2005
ח ל א ו ת !!!! פשוט לא יאמן .

מי שאין לו את היכולת או האמצעים לגדל בעלי חיים , שלא יקח !!!!!!!!!!