מישלי |
לפני 19 שנים •
15 בספט׳ 2005
פתאום נורא מתאים לי.....
לפני 19 שנים •
15 בספט׳ 2005
מישלי • 15 בספט׳ 2005
להזדיין בסבלנות !!!! (תרתי משמע)
|
|
Inside your head |
לפני 19 שנים •
15 בספט׳ 2005
ואל תגידו שלא ניכרת השתדלות מצידי...
לפני 19 שנים •
15 בספט׳ 2005
Inside your head • 15 בספט׳ 2005
XXX אומר/ת:
מגיע לי מכות? XXX אומר/ת: YYY אומר/ת: מגיע לך הצלפות בישבן XXX אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XXX אומר/ת: LOL XXX אומר/ת: מה לא יפה? XXX אומר/ת: אתם תמיד מדברים על המנושיות הוניליות הנקיות.. XXX אומר/ת: YYY אומר/ת: אין כמו מנושיות וניליות XXX אומר/ת: נכון.. ואל תגיד שאין אמת בדבריי.. XXX אומר/ת: ובנוסף לאמת זה קורע מצחוק YYY אומר/ת: אני זיינתי רק 20 YYY אומר/ת: זה לא נחשב XXX אומר/ת: נו אז תכתוב XXX אומר/ת: אם אפשר.. XXX אומר/ת: תפרט XXX אומר/ת: שמות וכאלה.. XXX אומר/ת: ואם לא XXX אומר/ת: אז לפחות מקומות ותנוחות YYY אומר/ת: לא XXX אומר/ת: צוחקת דביל YYY אומר/ת: את באה אלי להזדיין? YYY אומר/ת: נרשום אחר כך בפורום XXX אומר/ת: כן כן.. בטח YYY אומר/ת: XXX אומר/ת: שניה רושמת כתגובה בפוסט XXX אומר/ת: "טה טה.. זזתי להזדיין עם YYY" YYY אומר/ת: חח YYY אומר/ת: מפגרת XXX אומר/ת: מה? XXX אומר/ת: עוד יתפסו את זה ברצינות? YYY אומר/ת: נראה לך? XXX אומר/ת: חחחחח YYY אומר/ת: יבינו שאת מסתלבטת XXX אומר/ת: בכלוב הזה אי אפשר לדעת.. XXX אומר/ת: מה שכן.. XXX אומר/ת: אפשר לביים תמונות XXX אומר/ת: ואז לעשות אלבום XXX אומר/ת: של YYY XXX אומר/ת: וזיוניו YYY אומר/ת: את המפיקה? XXX אומר/ת: כןןןןןןןןןןןןןןןן YYY אומר/ת: מצצי לי XXX אומר/ת: טובבבבבבבבבבבבבב XXX אומר/ת: וואיי אני מעלה את השיחה הזו בפוסט YYY אומר/ת: אני מעלה אותך באש XXX אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XXX אומר/ת: חחחח תירגע XXX אומר/ת: בלי לנקוב בשמות YYY אומר/ת: קדימה YYY אומר/ת: תקראי לי כשתסיימי הבהרה: 1. מדובר בשיחה שהתנהלה עם אחד מהדומים הרבים שנוכחים בין כותלי הכלוב. 2. שמות צונזרו - מפאת צנעת הפרט. 3. הוא מודה קבל עם ועדה כי זיין 20!!!! |
|
פלוס מינוס(אחר) |
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
ברווזה
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
פלוס מינוס(אחר) • 16 בספט׳ 2005
מה שכן אני חולה עלייך ביין אם תידייני איתי
וביין אם תיזדייני איתי |
|
nephele(אחרת) |
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
Re: דיונים או זיונים ?
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
nephele(אחרת) • 16 בספט׳ 2005
*נגה* כתב/ה: דיונים לבטח עדיפים על זיונים... אין כאבי ראש... נגה? אין כאבי ראש מדיונים ומזיונים כן ???? דווקא אצלי סקס (שונאת ת'מילה זיון - יפת נפש שכמוני) פותר כאבי ראש. (לא יכולתי להשתמש בזה כתירוץ מעולם). וברווזונת... הדום ש"התרברב" שזיין 20, כנראה צעיר באיזור.... כשיגיע ל- 100 , שיבוא לדבר נפילי. |
|
Inside your head |
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
מקבלת זין
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
Inside your head • 16 בספט׳ 2005
בנות יפות מכוערות, שמנות ורזות מה מהבנים בעצם הן רוצות. יש מחפשות ת'כסף, יש מחפשות ת'תהילה יש כאלה מחפשות רגש ואהבה, יש נקבות שאיתי בגלל איך שאני נראה ועם האוטו יש כאלה שרואות בי הסעה. בסך הכל בת זה יצור מאוד מוזר את שלה היא מקבלת ואתה מסודר.
פזמון: היא מקבלת זין זה כל מה שחשוב, היא מקבלת זין זה שמח לא עצוב. היא מקבלת זין והיא תמיץ היא כמו תפוז, היא מקבלת מלפנים, גם בעכוז. אם אתה רואה ת'אוטו שעות בחניה, הם כבר כמה שעות טובות בתוך הדירה כשחלונות סגורים למרות שצהריים אז תדע שהוא מבקיע כמו בית"ר ירושלים. הכל נורא פשוט ולכל דבר סיבה הוא פשוט לפני יומיים יצא עם רגילה זיו אליו הגיע כי הוא הרגיש קצת בודד, היה לה גירוד איפה שאי אפשר לגרד. קורה זה בצבא קורה זה בבית ספר, בסדר אבא תשמע את האמת הבת שלך כבר מקבלת מכיתה ט' היא מהאלה עם בני 23 מסתובבות, הרבה איפור על הפנים הן גם סמות רוצות, רק דבר אחד שלא יתנו להן בני גילן בשום מקרה אף פעם כי לה, סיפוק מיני זה המרשם. פזמון: היא מקבלת זה כל מה שחשוב, היא מקבלת זין זה שמח לא עצוב. היא מקבלת זין תמיץ היא כמו תפוז, היא מקבלת מלפנים, גם בעכוז. היא מקבלת רק זין, ומקבלת הרבה והדבר הכי חשוב הדבר הכי יפה, כי כשזאת היא דוגמא לאחרות, מחכות כל השבוע רק ליום שישי בערב, כמו חרב פלוס, קריוס ובקטוס חוצה במערות כי הן חולות מין, מגדלות חזה ענק בלי להשמין העיקר שיתן בה – ר' א' ש', נשים הן נוף מוזר, משחקות משחקים משחקות ת'אדישות מקרירות בפנים, בפנים הן רטובות רק ראש כחול רואות חתיך רוקד ברחבה צריך עליו ליפול (אה אה) ולקבל ת'עגבינה לא חשוב הוא מרוקאי והיא רומניה אז מה היא צריכה את זה מיד כי נקבות כאלה, לא צריכות לריב. פזמון: היא מקבלת זה כל מה שחשוב, היא מקבלת זין זה שמח לא עצוב. היא מקבלת זין תמיץ היא כמו תפוז, היא מקבלת מלפנים, גם בעכוז. פזמון: (רקע - כל הפזמון: היא מקבלת זין, היא מקבלת זין, היא מקבלת זין.........) היא מקבלת זה כל מה שחשוב, היא מקבלת זין זה שמח לא עצוב. היא מקבלת זין תמיץ היא כמו תפוז, היא מקבלת מלפנים, גם בעכוז. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
או, במילים אחרות...
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 16 בספט׳ 2005
זיוני שכל....
|
|
עבד לניוש(נשלט) |
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
נו ומה רע בזין...?
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
עבד לניוש(נשלט) • 16 בספט׳ 2005
לא הבנתי מה רע בלקבל זין ..? מה רע בלאהוב זין ..? מה רע בלאהוב כוס...? מה רע בסקס המתובל ב bdsm ?
אם זה עושה לך רע..חפשי מי יתדיין איתך...ואם זה עושה לך טוב אז למה שלא תחפשי מי יזדיין איתך ..? קפיש ? |
|
ילדה יפה |
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
ילדה יפה • 16 בספט׳ 2005
את יכולה לגרור עם העכבר קצת למעלה ותראי את התגובה הקודמת שכתבתי לך!!!
כן הוא זיין 20 בנות! כן יש כאלה שזיינו גם יותר! לכל 20 הבנות שלום. מה מפריע לך? טוב לו, טוב להן? מה הבעיה? אני מבטיחה לך שכל אחת יודעת ומודעת למה היא מקבלת כולל אריזה משלוח ואקסיות מיתולוגיות. זה שאת לא רוצה לקחת חלק מזה מה טוב. הפורום הפוריטני מחכה לך. |
|
LaLee 1986 |
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
ברוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווזית (:
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
LaLee 1986 • 16 בספט׳ 2005
חחח את קרועה... ,אכן נורא ואיום מה שהולך היום....אבל מה זה קשור לכאן
בכל מקום זה קיים ,לא בהכרח כאן בקהילה ,הריי קהילת הBDSM של ישראל לא כזאת גדולה... ואם כבר את מדברת ספיציפית על הכלוב ,זה עוד יותר מצומצם (: מן הסתם שדום יכיר מהאתר הזה כמה וכמה סאביות וכך גם מלכה..איש איש ורצונו... מי שמחפש פה זיונים שיהנה מזה ... מי שלא ,נהנה עוד יותר. (: מבטיחה לך... |
|
Inside your head |
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
אני סקסית (?!)
לפני 19 שנים •
16 בספט׳ 2005
Inside your head • 16 בספט׳ 2005
פזמון:
אני סקסית אני לא עונה סופר סקסית משהו בן זונה מגה סקסית ולא משתינה תחזור למלונה לא משנה מה את לובשת אותי מתוקה את תמיד מרגשת אמנם על אדמה ולא על קשת אותך נסיכה לא יעלו ברשת רומסת תופסת לא מפספסת בעטת בכולם ישר לתוך הלסת לוקחת למקום אחר לא היה לך לא יהיה לך לא נמצא לך חבר עושה את זה בלילה עושה את זה ביום מראה לנו ת'תחת , המלך הוא עירום לפעמים לעמוד לפעמים גם לרקוד לפעמים סתם אוהבת לקנח בנוד בכל יום שישי דופקת יציאה בזינוק בעליה מגיעה למסיבה הא... עושה בית ספר לכל הזקנים נותנת בבנות, נותנת בבנים פזמון: אני סקסית אני לא עונה סופר סקסית משהו בן זונה מגה סקסית ולא משתינה תחזור למלונה בלי שקל בכיס את ממש מאסטרפיס מרעידה פה את כולם אפילו ת'ראיס את כל המתחרות את מכניסה לכיס למזרח התיכון הבאת רק PEACE עושה חמישייה, תמיד בפרטיה צמתים את אוכלת, בכלום לא בוחלת לא אומרת לא לאף אחד אתמול בלילה היית עם גמד פזמון: אני סקסית אני לא עונה סופר סקסית משהו בן זונה מגה סקסית ולא משתינה תחזור למלונה יורדת לעם יורדת לכולם השמש שוקעת אצלי תמיד חם אני יודעת, אני 10 בראש אני נותנת לפני שהתחלת אני כבר גומרת פזמון: אני סקסית אני לא עונה (עושה בית ספר לכל הזקנים) סופר סקסית משהו בן זונה (נותנת בבנות נותנת בבנים) מגה סקסית ולא משתינה תחזור למלונה פזמון : אני סקסית אני לא עונה (עושה את זה בלילה עושה את זה ביום) סופר סקסית משהו בן זונה (מראה לנו ת'תחת , המלך הוא עירום) מגה סקסית ולא משתינה תחזור למלונה. |
|