סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

על הסכין.

Adonasuy​(שולט)
לפני 19 שנים • 16 בספט׳ 2005

על הסכין.

Adonasuy​(שולט) • 16 בספט׳ 2005
דיברנו על הפנטזיה הזו לא מעט. תיארתי לה בשיחתנו מה אעשה בה – אבל שנינו לא תיארנו לעצמנו איך זה יהיה באמת.
כשהגעתי לדירת המפגשים שלנו היא כבר היתה שם. יכולתי לשמוע את האיוושה הרכה של תנועתה מבעד לדלת הסגורה, חופזת להחליף את בגדיה, מנסה לעמוד בלוח הזמנים, להיות מוכנה לקראתי.
נכנסתי והפתעתי אותה כשהיא עומדת על רגל אחת, והיא מנסה לנעול את נעל העקב על הרגל השניה.
למראי איבדה את שיווי המשקל ומעדה.
"לא הספקתי, מצטערת..."
הבטתי בדממה, מנסה להסתיר את ההתפעלות שלי מגופה החטוב. גוף שעורר בי ריגושים בכל פעם שראיתי אותה, לבושה או עירומה.
"מצטערת, אה?"
היא השפילה את מבטה.
"תסיימי את מה שעשית ותראי לי את הדירה."
לאחר שסיימה לנעול את הנעל הרימה את ראשה ואמרה: "בבקשה אדוני, אם תלך אחרי, אוכל להראות לך את הדירה. היא עומדת להשכרה והמשכיר מבקש 550 דולר לחודש."
עקבתי אחריה לאורך הסלון, אל המטבח.
"זה המטבח. כמו שאתה יכול לראות, הוא מצוייד בכל מה שנדרש..." החוותה בידה על המטבח המצוייד ופנתה על עקביה להמשיך בסיור.
בעודה צועדת וגבה אלי, אספתי מהשיש סכין חיתוך ארוכה ומיהרתי להדביק אותה, סוגר את המרחק בינינו בצעד מהיר. שמתי יד על כתפה, סגרתי את האצבעות בכוח והצמדתי את הסכין לגרונה...
"על הברכיים!"
היא כמעט נפלה. למרות הידיעה, למרות ההכנה- עכשיו הכתה בה הידיעה שאני עומד לאנוס אותה.
רגליה רעדו כשכרעה על ברכיה. סטרתי על פניה ביד שמאל, ושוב, על הלחי השניה, בגב כף היד.
"תסתכלי עלי. את הולכת למצוץ לי עכשיו. נשיכה הכי קטנה, נסיון הכי קטן שלך להתנגד – אני שוחט אותך!!". תוך כדי דיבור כבר שלפתי את הזין מהרוכסן ונתתי למכנסי להחליק מטה.
ידיה התרוממו כדי לאסוף את הזין אליהן ואני הוריתי- "ידיים מאחורי הגב. עכשיו!"
נעצתי את האיבר הזקור אל פיה ומשכתי בשערה אלי וממני, כשכל אותה העת הסכין צמוד לגרונה. חשתי את תנועות הנשימה והמציצה שעברו דרך להב הסכין אל היד...
אחרי דקות ארוכות של זיון גרון עמוק יצאתי מתוכה וצעדתי צעד אחד לאחור.
"תביטי בי" אמרתי.
פניה הסמוקות עלו ועיניה פגשו את עיני.
"אני הולך לזיין לך את הצורה ואת הולכת להנות מזה, הבנת, מתווכת דירות נחמדה שכמוך?!"
"אתה לא תתחמק מזה" ענתה, ממשיכה את המשחק שלנו "המשטרה תרדוף אותך".
"המשטרה בכיס שלי" חייכתי אליה ברוע. "עכשיו קומי".
"לא רוצה. מצידי תהרוג אותי". דמעות החלו לשטוף את לחייה.
כשעיני נעוצות בשלה, סגרתי שוב את המרחק בינינו, מעביר את הסכין ליד שמאל. בתנועה חדה הרמתי את ידי הימנית והורדתי אותה בכוח על לחייה, מזעזע את כל ראשה ומשאיר סימן אדום ובוהק.
"מוות זה לא הדבר הכי גרוע, זנזונת" אמרתי ושילבתי את ידי בשערה "עכשיו קומי!" משכתי בכוח, מאלץ אותה לעמוד.
גררתי אותה כך אל הקיר הקרוב והעמדתי אותה עם גבה אל הקיר. שוב שמתי את הסכין על צווארה והסתכלתי עליה מקרוב. מתנשמת וסוערת...
ידי השניה תפסה את כתפיות חולצתה הקצרה בצד אחת ובמשיכה חזקה קרעתי אותן מהחולצה. הורדתי את הסכין , משחיל אותו בין עורה לכתפיות החזיה והחולצה בצד השני וביתקתי אותן בתנועת חיתוך מהירה, בעוד ידי הפנויה עולה אל צווארה, עוטפת אותו ומתהדקת סביבו.
הרגשתי את הדופק בוריד צווארה עולה בעודי חונק אותה כך. הרגשתי את נשימתה המהירה והשטוחה על פני בזמן ששיניתי את אחיזת הסכין. כעת אחזתי אותו כשהלהב פונה כלפי מטה והשחלתי אותו מבעד לצווארונה. משיכה קלה- וחולצתה נחתכה, מגלה את חזה הגואה בשרידי החזיה.
עוד תנועה קלה, וגם החזיה נחתכה, נושרת ממנה ומגלה את לובן שדיה ואת הפטמות הזקורות....
"מממממממ. נראה לי שיש לי פה מזדיינת קטנה..." מילמלתי.
"לא...." פלטה בלחש... "די, תפסיק..."
חייכתי. היא עצמה את עיניה, מתמכרת ליד הפולשנית שלי שכעת עיסתה את השד הימני שלה, חופנת אותו ברוך שהפך ללפיתה סוחטת ומכאיבה שהפכה שוב לליטוף רך.
אצבעותי מוללו את הפטמה צובטות אותה בכוח, מסובבות אותה ימינה ושמאלה, סוחטות אנחות כאב רוויות חשק.
העברתי את הסכין בין שדיה, נוגע לא נוגע בעורה החיוור, משאיר צל של שריטה בדרכו למטה.
ושוב הוחדר הלהב בין עור לבד, קורע את החצאית שלה , מגלה את ערוותה החלקה. הנוטפת....
שמטתי את הסכין לרצפה וטמנתי את ידי בין ירכיה, בתוך החמימות הרטובה....
הרמתי את ידי אל פיה, מלטף את שפתיה. נותן לה לטעום את מיצי הקוס שלה. אצבעותי חדרו לתוך פיה, חוקרות ותרות את תוכו, מתענגות על הלשון החמימה שלה.
היא מצצה אותן ופלטה אנחת מחאה כשהוצאתי אותן מהפה.
צעדתי לאחור, סוקר את עירומה...
היא נראתה כל כך חסרת ישע כך, כשהיא נשענת על הקיר, קרעי לבוש נוזלים ממנה והייחום פורץ מכל נקב בגופה, נישא באוויר בניחוח קלוש, מעורב בריח הבושם שלה.

הצתתי סיגריה.
פלטתי סילון עשן למעלה ושוב התקרבתי אליה. קירבתי את הסיגריה לפטמה שלה, נותן לה להרגיש את החום.
היא רעדה ועצמה את עיניה. "תסתכלי" אמרתי. היא פתחה את עיניה, מתמקדת בקצה האדום, הבוער של הסיגריה מתקרב עוד ועוד לעור, עוצרת את הנשימה כדי לא לקרב את השד בתנועה לא זהירה שתגרום לכוויה...
החזקתי את הסיגריה כך ואז הרחקתי אותה ממנה, שאפתי שאיפה נוספת ומעכתי אותה על הרצפה, מחייך אל מול אנחת הרווחה שלה והנשימה העמוקה שקירבה את חזה אלי...

שוב עטפתי את צווארה, כשהפעם אצבעותי מתהדקות רק על העורקים, חוסמות את מעבר הדם.
ידעתי שהעירפול יגיע תוך מספר שניות..
קצת לפני העילפון, פתחתי את כף היד ונתתי לה למעוד אל זרועותי.
גורר- מוליך, ניווטתי אותה אל מסעד הספה והשענתי אותה עליו.
עמדתי מאחוריה, מתפעל שוב מהתחת הנהדר שלה ומרגליה היפות, וחדרתי אליה בתנועה ארוכה וחזקה.
סוטר על לחיי ישבנה, מועך וצובט, נעתי בתוכה בתנועות ארוכות, כשהיא מייללת בעונג וגמרתי יחד איתה, כששנינו הופכים לרגע ארוך לבשר אחד..
Inside your head
Inside your head • 16 בספט׳ 2005
ידעתי שלא הייתי צריכה לקרוא...... crying.gif
הסקרנות חירמנה את הברווז..!!!!
!!
פחדנית האושר​(לא בעסק)

מעולה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל תמיד
אתה פשוט כותב מדהיםםםםםםםםםםםםם

איזה פנטזיות ניפלאות
זיקית

עונג שבת

זיקית • 16 בספט׳ 2005
מצויין, תודה.

icon_twisted.gif
זרה מוכרת
זרה מוכרת • 16 בספט׳ 2005
נסיון ראשון
icon_wink.gif

יופי של סיטואציה, יופי של כתיבה

יופי של.... ראבאק.. אסור לקרוא אותך שנים רצוף..
נגמרות לי המילים עבור הכתיבה המיוחדת שלך.

}{

זרונת
נוריתE
לפני 19 שנים • 17 בספט׳ 2005
נוריתE • 17 בספט׳ 2005
מפחיד ומרגש....
Thrilling ז''א

לי7777​(נשלטת)
לפני 19 שנים • 17 בספט׳ 2005

יפייפה!!

לי7777​(נשלטת) • 17 בספט׳ 2005
אהבתי מאד,