123457(נשלט){תפוס} |
לפני 19 שנים •
14 בספט׳ 2005
ניצוץ הישבן של פוסי התעורר
לפני 19 שנים •
14 בספט׳ 2005
123457(נשלט){תפוס} • 14 בספט׳ 2005
הכרתי אותה דרך הפורום, שלחתי לה הודעה והיא חזרה אלי ואמרה לי שהפרופיל שלי מתאים לה והיא מחפשת כבר תקופה ארוכה זונה ממין זכר, אחת כזאת שהיא תוכל לפתוח לה את החור ללא הפסקה כמה שהיא רוצה ואוהבת.
קבענו להיפגש בשעת צהריים בביתה, היא אמרה לי לאן להגיע ומה להביא, היא דרשה ממני ללבוש תחתון חוטיני אדום ושיהיה צמוד, "להגיע נקי ומבריק במיוחד בכוס שלך", כך היא אמרה. אני הגעתי ודפקתי על הדלת, שמעתי את קולה אומר לי להיכנס ולהוריד את כל הבגדים למעט התחתון האדום והסקסי ולרדת על 4. הורדתי את בגדי ונכנסתי לדירה חושך מוחלט שרר בה, הפחד השתלט עלי, לא ידעתי מה מצפה לי, היא הבטיחה שאני הולכת לקבל בתחת כל הלילה ואני עוד אתחנן שהיא תפסיק, הגירוי ופחד התערבבו זה בזה, הזין עמד אך גם שערותיי סמרו מפחד. תןך כדי שאני נכנס לדירתה על 4 אני שומע אותה לוחשת לי להתקרב אליה, ראיתי אותה יושבת על הכורסא לבושה בבגדי עור צמודים ונועלת סנדלים על עקב גבוה ומגרה, הרמתי את ראשי לעברה והיא אמרה לי מייד להוריד מבט ולהסתכל כלפי מטה. היא התרוממה מהכסא והתחילה לבחון את גופי שולחת כף רגל סקסית שציפורניה מטופחות להפליא לעבר גופי, משחקת בישבני, באיבר מיני, בגב ובבטן, איברי תפח תוך שניות והיא בעטה קלות לכיוונו ואמרה " אני רואה שזונה שלי באה חרמנית" והיא לחשה באוזני "אני הולכת לפתוח לך את הישבן כמו שלא פתחו לך אותו מעולם". היא חזרה אל הכיסא ואמרה לי להתחיל ללקק לה את הכף הרגל, להשחיל את לשוני בין האצבעות והסנדל, "אני רוצה לראות איך את מלקקת ואם תלקקי טוב נתקדם הלאה", ליקקתי כל חלק בכפות רגליה, מצצתי וליקקתי וינקתי ואז הרגשתי אותה מתיישרת ותופסת את החוטיני ומושכת אותו חזק ומהדקת אותו על ישבני. " אוי איזה ישבן יש לך זונה, בואי תראי לי איך את החור שלך כלבה, אני רוצה לראות מה אני הולכת לפתוח הלילה", הורדתי את החוטיני והיא אמרה לי להסתובב ולהישען על הספה תוך כדי לפסק את רגליה ולפתוח את הישבנים חזק כדי שהיא תוכל לראות את הכוס שלי. עכשיו זונה נבדוק מה את שווה, היא הלבישה כפפות גומי על ידיה והתחילה להחדיר לי עמוק אצבע ועוד אצבע ואני גונח בשקט, והיא מכניסה ומוציאה, "אני מכינה את החור שלי, אני אוהב לדפוק חזק" , ואז היא התחילה להכניס ולהוציא במהירות את האצבעות ואני גנחתי כן כן כן, והיא אמרה "כן זונה את אוהבת את זה" והוציאה אותם מהר החוצה. היא נעלמה לשנייה וחזרה שסטרפאון גדול מחובר למותניה, עכשיו נעבור לחלק שאני כל כך אוהבת, היא הכניסה אותו לאט לאט ס"מ אחרי ס"מ כן כלבה את רוצה אותו עמוק ... ואז היא החלה לדפוק אותי כמו שדופקים זונה מהר ועמוק, מוציאה ומכניסה, אני התחלתי לגנוח והיא ממשיכה וממשיכה ללא הפסקה ואני שומע את קולה נהנהת כל כך, אני גונח מרגיש את האורגזמות באות אחת אחרי השנייה, והיא מידי פעם שולחת ציפורניים לעבר האיבר שלי בודקת עד כמה הזונה שלה מיוחמת. ואז היא הוציאה אותו החוצה ואמרה לי להסתובב על הגב ומהר והיא התיישבה לי על הפנים ואמרה לי להתחיל ללקק וכדאי שזה יהיה טוב אחרת היא תאנוס אותי כל הלילה אני ליקקתי בהנאה כל חלק ברטיבות שלה, מצצתי וליקקתי והיא רכבה על פני תלקק טוב את החור כלבה היא אמרה, וזזה והתיישבה עם החור האחורי על פני, ההנאה בליקוק, הרגשתי את הגמירה שלה על הפנים שלי ואת ההנאה שלה. ואז היא התרוממה והתכופפה על פני והתחילה להשתין לי על הפנים כלב אני רוצה שתתחיל לשתות וחסר לך שטיפה אחת בורחת, החום של השתן והצמא שלי גרם לי לבלוע ולשתות ממקדשה המדהים את הנקטר הזהוב. עכשיו כלבה אני רוצה לראות אותך מקבל עוד בתחת, כמו זונה טובה היא אמרה לי לשכב על הגב ולתפוס את רגלי כך שהם פתוחות באויר והיא החדירה את הסטרפאון שוב עמוק לתוך ישבני והחלה לדפוק אותי שוב מייד עמוק ומהר קדימה זונה תגנחי, היא דפקה עוד ועוד ואני גנחתי כן גברתי כן עמוק וחזק ואז היא החישה את הקצב יותר ויותר מהר כן כלבה כן ... את מוכנה להראות לי איך את גומרת כן זונה, היא הוציאה אותו שוב והפכה אותי על 4 והכניסה אותו עמוק, אני הולכת לזיין אותך מהר ואת תאונני בפקודה שלי ואחרי זה אני רוצה לראות איך את מנקה את הרצפה שהסטרפאון תקוע לך עמוק בתחת. האם זה מובן כלבה ? כן גברתי אמרתי ואז היא התחילה לזיין אותי עמוק ומהר,תפסה לי את הפטמות ומעכה לי אותן, הרגשתי בעננים ושמעתי אותה אומרת לי להתחיל לגעת באיבר ולאונן והיא אמרה לי עכשיו תגמרי, כמובן שהיא דפקה ודפקה ללא רחמים בישבני ואני גנחתי והשתוללתי והשפרצתי לכל עבר. עכשיו תתכופפי ותתחילי ללקק. אני ליקקתי וליקקתי והסטרפאון היה תקוע עמוק בישבני. יפה זונה, היא שלפה אותו ואמרה לי שעוד שעה היא שוב רוצה לדפוק אותי וכדאי לי שזה לא יהיה טוב כמו מקודם. אני רוצה להודות להשראה שלי שגרמה לי לכתוב את הסיפור הזה והדליקה אצלי ניצוץ של גירוי בישבן ובדגדגני החם |
|
ליידי מפונקת(שולטת) |
לפני 19 שנים •
14 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
14 בספט׳ 2005
ליידי מפונקת(שולטת) • 14 בספט׳ 2005
פוסי פוסי מה יהיה? חרמן מיום ליום.
מי זאת ההשראה שלך זנזונת? |
|
123457(נשלט){תפוס} |
לפני 19 שנים •
19 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
19 בספט׳ 2005
123457(נשלט){תפוס} • 19 בספט׳ 2005
ליידי זה סוד (:
מה חדש ? |
|
הנמרונת |
לפני 19 שנים •
24 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 בספט׳ 2005
הנמרונת • 24 בספט׳ 2005
מחרממממממממממממן
|
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
24 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 בספט׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 24 בספט׳ 2005
יו איך התחרמנתי מהתיאור הזה
|
|
Belisana(שולטת) |
לפני 19 שנים •
24 בספט׳ 2005
לקלייר
לפני 19 שנים •
24 בספט׳ 2005
Belisana(שולטת) • 24 בספט׳ 2005
היום את מתחרמנת גם מזבוב שעובר לך על הקיר
אבל אכן תאור מחרמן |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 19 שנים •
24 בספט׳ 2005
Re: לקלייר
לפני 19 שנים •
24 בספט׳ 2005
Queencie(שולטת) • 24 בספט׳ 2005
Belisana כתב/ה: היום את מתחרמנת גם מזבוב שעובר לך על הקיר
אבל אכן תאור מחרמן בהחלט !!!!! |
|
Strapon Lover(נשלט) |
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
1 באוק׳ 2005
Strapon Lover(נשלט) • 1 באוק׳ 2005
חבל שאני לא במקומך
חוץ מהקטע של השתן וליקוק הזרע היה סיפוט בהחלט מעורר! מקווה מאוד שנהנת |
|
123457(נשלט){תפוס} |
לפני 17 שנים •
8 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 בפבר׳ 2007
123457(נשלט){תפוס} • 8 בפבר׳ 2007
מוקפץ למי שלאמכיר oops:
|
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 בפבר׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 8 בפבר׳ 2007
פוסי ישן ומיושן , תכתבי כבר סיפורים חדשים !
|
|