lain |
לפני 19 שנים •
19 בספט׳ 2005
בוז
לפני 19 שנים •
19 בספט׳ 2005
lain • 19 בספט׳ 2005
כרוח סערה הוא מגיע נושף בעורפי שריקות נחש ארסיות כצלילו של תוף הטם טם הוא מתגבר טם.. טםם.. טם... טם... טםםם... ובשניה פראית אחת הוא חודר אליי עכשיו דממה. רק בגופי הוא מוצא מנוחה זאת אני יודעת מוצא את החופש לבעור ולהבעיר מנצל אותי לצרכיו שורף אותי מבפנים על מנת להתקיים. רוצה להלחם בו לשימו בנחושתיים כן מהר! בטרם יקחני עימו למצולות. צרחה חדה מפלחת את חלל האוויר צרחה שמרעידה מבפנים ולא נכנסת כי אם יוצאת מהאזניים מהסוג המקפיא את הדם עכשיו הוא זועם. כחיה פצועה אך נחושה כרות גפיים הוא שב לתוכי ומותיר את שלשלאות הברזל חובקות את שאריות בשרו המדמם ואותי חסרת אונים מוכת גוף ורוח למולו. לא בכדי הוא ויתר על ידיו רק כמה רגעים נחוצים לו וכבר מחדש ידיו כקדם בתוכי הוא פורח כשיח קוצני מטפס שולח זרועות המסתעפות לכדי ורידים פועמים. בעודי מכילה אותו שוב בתחושת קבס מבעבעת יחד עם שאריות המזון שאכלתי גואה השנאה אבל לא כלפיו וכי מהי תחושה לעומת זו המכילה אותה?! באופן כמעט אינסטינקטיבי שלא היה מבייש נערה בולמית מנוסה דוחפת אצבעות עמוק לתוך פי ואז ירוק סמיך ומצחין מקיאה אותו. מנגבת את צידי שפתותי מרוקנת ומלאה גם יחד נשכבת על גבי ונושמת. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
20 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
20 בספט׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 20 בספט׳ 2005
הוא אכזר הבוז הזה
ונשמע מפחיד אפילו. אל תניחי לו לנצח. |
|
lain |
לפני 19 שנים •