toy-dyke |
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
toy-dyke • 23 בספט׳ 2005
יאללה בלאגן!
אני רוצה מפגש! (ויקסן עם עיניים מנצנצות) |
|
defluo{BDOC} |
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
defluo{BDOC} • 23 בספט׳ 2005
vixen22 כתב/ה: יאללה בלאגן!
אני רוצה מפגש! (ויקסן עם עיניים מנצנצות) צפה פגיעה, אנחנו עומלים על אחד as we speak |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 23 בספט׳ 2005
אני דווקא אוהבת את שם הפורום שלנו, ואת התיאור "הצד האפל של המין היפה".
אני הכי פמיניסטית שיש, ואני מה זה אוהבת את זה שזה מזכיר שמות של אתרי פורנו. לצס פייס איט גירלז, הכי הרבה כניסות יש פה לתיאורי סשנים. בנות, אנחנו פה קודם כל כדי להיות עם מי שדומות לנו, ואז אנחנו פה בשביל הסקס. וסקס זה טוב, זה בריא, זה כייף, במיוחד סקס שכולל שליטה, ובמיוחד שליטה שכוללת סקס, ואני מה זה אוהבת את זה שגברתי מעליי (פאק, אני רק חושבת על זה ואני מתחרמנת), ומה עניין פמיניזם לכום בוער ולמחשבות כחולות? בואו נוציא את הפמיניזם מהמיטה, אחרת לפני שנקבל פקודה מהגבירה שלנו לרדת על ארבע ולזחול כדי ללקק לה את הנעליים, היא תצטרך להוסיף "אבל רק אם זה לא מפריע לך יקירתי, כי אני לא באמת שולטת בך, אני פמיניסטית, ואת שווה לי"... בוזזזזזזזזזזז ועוד לא ברור לי מי המין היפה ומי המין החזק, גברים נורא יפים בעיניי, ונשים נורא חזקות לי, אבל גם להפך, ועכשיו הפמיניזם נדחף גם לוויזואלי? די. אני רוצה לי את כל הזכויות, אני מוכנה לעמוד בכל החובות הנלוות, אבל בעולם השליטה, גברתי היא זו שקובעת מה הן חובותיי ומה הן זכויותיי. ופמיניסטית או לא, אני שמחה לשים עצמי לרגליה. |
|
defluo{BDOC} |
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
LOLOLOLOL
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
קלייר כתב/ה: אני דווקא אוהבת את שם הפורום שלנו, ואת התיאור "הצד האפל של המין היפה".
אני הכי פמיניסטית שיש, ואני מה זה אוהבת את זה שזה מזכיר שמות של אתרי פורנו. לצס פייס איט גירלז, הכי הרבה כניסות יש פה לתיאורי סשנים. בנות, אנחנו פה קודם כל כדי להיות עם מי שדומות לנו, ואז אנחנו פה בשביל הסקס. וסקס זה טוב, זה בריא, זה כייף, במיוחד סקס שכולל שליטה, ובמיוחד שליטה שכוללת סקס, ואני מה זה אוהבת את זה שגברתי מעליי (פאק, אני רק חושבת על זה ואני מתחרמנת), ומה עניין פמיניזם לכום בוער ולמחשבות כחולות? בואו נוציא את הפמיניזם מהמיטה, אחרת לפני שנקבל פקודה מהגבירה שלנו לרדת על ארבע ולזחול כדי ללקק לה את הנעליים, היא תצטרך להוסיף "אבל רק אם זה לא מפריע לך יקירתי, כי אני לא באמת שולטת בך, אני פמיניסטית, ואת שווה לי"... בוזזזזזזזזזזז ועוד לא ברור לי מי המין היפה ומי המין החזק, גברים נורא יפים בעיניי, ונשים נורא חזקות לי, אבל גם להפך, ועכשיו הפמיניזם נדחף גם לוויזואלי? די. אני רוצה לי את כל הזכויות, אני מוכנה לעמוד בכל החובות הנלוות, אבל בעולם השליטה, גברתי היא זו שקובעת מה הן חובותיי ומה הן זכויותיי. ופמיניסטית או לא, אני שמחה לשים עצמי לרגליה. קלייר.. יש משהו שלא מחרמן אותך??? ו.. אה. כן. מסכימה עם כל מילה. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
defluo ככה יפה להתקיל חברה?
עכשיו אני אבלה את כל השישי שלי בניסיון למצוא דבר לא מחרמן, ותלך לי כל המוזה של כתיבת הספר שלי |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
אבל יקירתי
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
Belisana(שולטת) • 23 בספט׳ 2005
אני לא באמת שולטת בך. אני פמיניסטית ואת שווה לי
בעצם... מממ... לא!!! ולא, אני לא מאמינה בשיוויון בין גברים לנשים. אני מאמינה בזכויות יתר! |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
למה להבהיל שפחה גברתי, ועוד את השפחה שלך?
את יודעת שאני מטורפת עלייך? את יודעת שאני מאושרת בגללך? גבירת חיי, אני מאושרת לתת לך את השליטה בי כל יום מחדש, כל רגע מחדש, מתוך ידיעה מוחלטת, שאני שלך, שאני שייכת, שאני הכי פמיניסטית מול כל העולם, ושאני הכי לא זקוקה לאידיאולוגיות מולך. אני אוהבת אותך גברתי. |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
תרימי
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
Belisana(שולטת) • 23 בספט׳ 2005
הטלפון שלך מצלצל
(יש דברים שעדיף לענות להם בעל פה, נכון זנזונת?) |
|
defluo{BDOC} |
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
Re: תרימי
לפני 19 שנים •
23 בספט׳ 2005
Belisana כתב/ה: הטלפון שלך מצלצל
(יש דברים שעדיף לענות להם בעל פה, נכון זנזונת?) עוד פעם אתן סוטות מהנושא? סוטות!! דיברנו פה על מפגש.. אני מבקשת להתרכז. גם אם יש לחלקנו בעיות קשב. איפה ומתי זה כל מה שאני רוצה לדעת. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
24 בספט׳ 2005
אני אוהבת להיות סוטה
לפני 19 שנים •
24 בספט׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 24 בספט׳ 2005
מילמלה קלייר והרגישה עוד טיפת לחות מצטרפת ל...
די קלייר, תרגיעי! זה מצב הכוכבים? מה יש לך היום? שששש, לא להפריע לי אגו, אני מחורמנת עכשיו |
|