Matok(שולט) |
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
the more joy you can contain...
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
Matok(שולט) • 3 באוק׳ 2005
שנה חדשה
ואני מאחל לכולם פה שנת הצלחה בכל אשר תחפצו. שנת אושר, שנת שלווה (באשר שלווה היא לכל אחד ואחת מכם). שנה מחוייכת ושנה של אהבה. כי בלעדיה, העולם יעמוד מלכת. לכולכם שייתם לי אוזן קשבת לעיתים, ושק איגרוף וירטואלי בעת שהסערות איימו לטרוף את שפיותי אל סלעי הבדידות. שנה טובה טובה טובה. מקווה לראות את כולכם כאן בשנה הבאה, לבושים שחור אך מוארים מבפנים, פנים חתומות הסוגרים על מוחות לוהטים, תערובת מופלאה של כוח ורוך, היום בפרוס שנה חדשה - את כולכם אני מברך. שנה טובה וצום קל. ~מתוק~ ==================================== "Your joy is your sorrow unmasked. And the selfsame well from which your laughter rises was oftentimes filled with your tears. And how else can it be? The deeper that sorrow carves into your being, the more joy you can contain. Is not the cup that hold your wine the very cup that was burned in the potter's oven? And is not the lute that soothes your spirit, the very wood that was hollowed with knives? When you are joyous, look deep into your heart and you shall find it is only that which has given you sorrow that is giving you joy. When you are sorrowful look again in your heart, and you shall see that in truth you are weeping for that which has been your delight. Some of you say, "Joy is greater than sorrow," and others say, "Nay, sorrow is the greater." But I say unto you, they are inseparable. |
|
noga |
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
שנה טובה
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
noga • 3 באוק׳ 2005
מתוקה, מכילה ועוטפת לך.
אני, דוקא חייבת לך תודה - הגלים הללו שגעשו אצלך בפנים והתנפצו החוצה הניעו אותי לטוב. נגה |
|
Matok(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
Re: שנה טובה
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
Matok(שולט) • 4 באוק׳ 2005
noga כתב/ה: מתוקה, מכילה ועוטפת לך.
אני, דוקא חייבת לך תודה - הגלים הללו שגעשו אצלך בפנים והתנפצו החוצה הניעו אותי לטוב. נגה משונה אבל חיובי לשמוע ממך. כעסת עלי על שדרשתי ממך יותר ובכלל על שדרשתי ממך לדרוש מעצמך יותר. אני מקווה שאת במקום טוב יותר. לחיי השנה החדשה ולחיי מכוניות אירופאיות חדשות ושחורות... ~מתוק~ |
|