ורטיגו |
לפני 19 שנים •
2 באוק׳ 2005
זוגיות בבדס"מ
לפני 19 שנים •
2 באוק׳ 2005
ורטיגו • 2 באוק׳ 2005
האם זוגיות ובדס"מ יכולים להשתלב יחד?
קשר זוגי בשילוב בדסמ טוטאלי כמו שאני חווה אותו היום , או כמו שיש לי בפנטזיות לא אפשרי בעיני , זוגיות היא מערכת יחסים שוויונית כך שקשה לי לראות איך הבדס"מ משתלב בה. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 19 שנים •
2 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 באוק׳ 2005
זאלופון(שולט) • 2 באוק׳ 2005
אני מניח שהתשובה היא: כן, זה אפשרי, למי שמתאים להם. קשר זוגי לא חייב להיות שוויוני ומי שמתאימה לו זוגיות בדסמית טוטאלית, אני מאמין שימצא את הדרך לקיים אותה.
עם זאת, למעט זוג אחד (שגם הוא חי בארה"ב, ובנוסף ההיכרות שלי איתו לא מגיעה מעבר למה שמפורסם בפורום זה, כך שאת רוב הפרטים אני מן הסתם לא יודע), לא יצא לי להכיר אף זוג שחי בדסמ טוטאלי, בהגדרה שלי ל"טוטאלי". לעומת זאת יצא לי להכיר יותר אנשים שניהלו בדסמ טוטאלי, או כמעט טוטאלי, מחוץ למסגרת הזוגית שלהם. אולי זה אומר משהו. בנוסף, בדסמ טוטאלי נוטה הרבה פעמים להיות נחלתם של תחילת קשרים או של קשרים המבוססים על ריחוק מסוים ולא של קשרים צמודים וחמים. אני מניח שחלק מזה נובע מכך שכשמכירים אדם לעומק, מכירים גם את החולשות שלו והוא כבר לא מתאים לפנטזיה שנדרשת הרבה פעמים (בעיקר מהצד הסאבי) לשם קיום קשר כזה. כשלעצמי, גם לא הייתי רוצה לחיות בזוגיות בדסמית טוטאלית. נראה לי מתיש מאד והרבה פחות כיף מ"סתם" זוגיות בדסמית. |
|
Matok(שולט) |
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
Matok(שולט) • 3 באוק׳ 2005
זאלופון כתב/ה: אני מניח שהתשובה היא: כן, זה אפשרי, למי שמתאים להם. קשר זוגי לא חייב להיות שוויוני ומי שמתאימה לו זוגיות בדסמית טוטאלית, אני מאמין שימצא את הדרך לקיים אותה.
עם זאת, למעט זוג אחד (שגם הוא חי בארה"ב, ובנוסף ההיכרות שלי איתו לא מגיעה מעבר למה שמפורסם בפורום זה, כך שאת רוב הפרטים אני מן הסתם לא יודע), לא יצא לי להכיר אף זוג שחי בדסמ טוטאלי, בהגדרה שלי ל"טוטאלי". לעומת זאת יצא לי להכיר יותר אנשים שניהלו בדסמ טוטאלי, או כמעט טוטאלי, מחוץ למסגרת הזוגית שלהם. אולי זה אומר משהו. בנוסף, בדסמ טוטאלי נוטה הרבה פעמים להיות נחלתם של תחילת קשרים או של קשרים המבוססים על ריחוק מסוים ולא של קשרים צמודים וחמים. אני מניח שחלק מזה נובע מכך שכשמכירים אדם לעומק, מכירים גם את החולשות שלו והוא כבר לא מתאים לפנטזיה שנדרשת הרבה פעמים (בעיקר מהצד הסאבי) לשם קיום קשר כזה. כשלעצמי, גם לא הייתי רוצה לחיות בזוגיות בדסמית טוטאלית. נראה לי מתיש מאד והרבה פחות כיף מ"סתם" זוגיות בדסמית. תסביר בבקשה בפירוט מה המשמעות הפרקטית של קשר של אתה מכנה בדסמ טוטאלי. תודה, מתוק |
|
עינבר |
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
הרשה לי להסביר
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
עינבר • 3 באוק׳ 2005
קשר טוטאלי הוא קשר שאין בו דינימיקה וניליתי
הקשר שזאולופון הזכיר, ואני אשתדל להצמד רק לפרטים שפורסמו כאן מדובר בדינימיקה של אדון ושפחה כל הזמן שהם ביחד, מהרגע שהיא נכנסת לדלת ועד הרגע שהיא מגיעה לעבודה שהם נמצאים עם אנשים נוספים, שאינם מודעים, יש להם רק קודים קטנים כל צורת התקשורת בניהם (מלבד ויכוחים שהיו על פוליטיקה) היא די אסית באופן אישי , הייתי עם גבר שניסה לחכות אלמנטים מהזוגיות הזאת היה נראה שזה מתאים לשנינו, אבל זה הוביל לדברים קשים מאוד בסך הכל אני חושבת שזה אפשרי, נדמה לי שפעם זה היה מה שרציתי אבל היום אני לא ייקח את הסיכון הזה שוב אני מניחה יש רצף בין וניליות קינקי, ליחסי שליטה טוטאליים בלי קשר, לכל זוג יש את המאפייני שליטה והמגבלות שלו לקשר |
|
לבנה(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
"היה נראה שזה מתאים לשנינו, אבל זה הוביל לדברים קשים מא
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
לבנה(נשלטת) • 3 באוק׳ 2005
מותר לשאול מה זה אומר?
וגם- מה זה "אסית"? |
|
אדון בשבילך(שולט) |
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
אפשרי...
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
אדון בשבילך(שולט) • 3 באוק׳ 2005
אכן אפשר אבל לא קל..
כי יש הרבה פיתויים בחוץ |
|
dahanc(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
טוטאלי
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
dahanc(שולט) • 8 באוק׳ 2005
הבדסמ חייב להישאר בגדר פנטזיה ............כי מעבר לפנטזיה אנחנו בני אדם בעלי אישיות ......דיעות.....מניסיון אישי רק כך אפשר לשמור זוגיות ..........טוטאלי היא חלומו של כל שולט אבל ...........התלות שנוצרת מינגד קשה מנשוא.......תאמינו לי
|
|
תחת השמש(נשלט) |
לפני 19 שנים •
14 באוק׳ 2005
קשר בדס"מ הוא בהחלט יכול להיות קשר משמר
לפני 19 שנים •
14 באוק׳ 2005
תחת השמש(נשלט) • 14 באוק׳ 2005
קשר בדס"מ בהחלט יכול להיות קשר משמר זוגיות
בהנחה ומתאים לשני הצדדים.
בקשר זוגי שלא מתבסס רק על סשנים אלה על כל מרכיבי הזוגיות בהחלט שילוב קבוע במינונים מתאימים, עשוי למנוע הרבה מחלוקות, להוסיף גיוון ותיבול למערכת הזוגית. מרביתנו בסוף נשחקים ממערכת זוגית וונילית שיש בה לא אחת דינמיקות של מאבקי כח וקביעה(מי, מה ואיך...). לכן קשר שהגדרת התפקידים בו היא ברורה, מי שולט ומי נשלט, קודים של התנהגות במצבים מסויימים, היכן השולט/ת קובע והיכן ישנו מאזן של שיוויון בקשר(לדוגמה, גידול וחינוך הילדים בהנחה ומדובר בנישואים, או ניהול משק הבית כלכלית וכו'). במידה והקשר הזוגי שלנו התבסס על שיוויון מוחלט ללא מרכיבי השליטה-בדס"מ נראה לי שיוביל לעוד קשר וונילי ומשמים כמו שאר העולם. אנחנו כאן כי זה מה שעושה לנו טוב בקשר. כמובן שאני לא מדבר על שליטה טוטאלית 24/7 ודומיה. תחת השמש |
|