לילך29(אחרת) |
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
אני ממש מקווה....
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
לילך29(אחרת) • 3 באוק׳ 2005
טוב..אני שמחה לשמוע כי יש כאן עדיין שטוענים כי ניתן למצוא כאן כמה פנינים במקום המוזר הזה......
אז עוד לא אבדה תקוותנו!!!! למרות שחייבת שוב לומר שהרסת לי חלק גדול מהפנטזיה!!!! ובכל זאת... הבחור כתב קטע שנון במיוחד.... אז תשבוחות על הכתיבה.... ניכר כי החלטת להרים ידיים מהמקום..... בכל מקרה שנה נהדרת והלוואי שתמצא את האחת ..... ורק לגלות לך סוד... כל קבוצות הנשים שתיארת קיימות בכל מקום... ולא רק כאן באתר המוזר והסוטה הזה... לילך (חשבתי אולי לכתוב לבקשת הקהל את הקטע הנגדי מצד המין היפה) |
|
lain |
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
lain • 3 באוק׳ 2005
שנאת נשים?
ממש לא סתם תסכול מתפרץ. מאחלת לך לרגל השנה החדשה שתמצא את האחת שתשבור לך את כל הסטריאוטיפים הללו אגב, בדס"מ זה בהחלט סקס אבל איזה סקס |
|
שקט חזק(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
בעניין סוגי הגברים
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
שקט חזק(שולט) • 4 באוק׳ 2005
אני חושב שקיבלנו כבר פרומו לסוג הראשון.
הסוג שחושב שהוא הגיע כאן למקום בו הכל מותר, מתעלם מהעובדה שמדובר בסופו של דבר בבני אדם, וכשתסכולו גובר עליו כי גם כאן העולם לא פועל לפי הדרך שלו, הוא יורה חיצי ביקורת בלי הבחנה. שנהטובה |
|
זיקית |
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
ואל תשכח גם..
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
זיקית • 4 באוק׳ 2005
שיש כאן המון פלצנים מאונני מקלדת
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
Re: ואל תשכח גם..
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
קליבר(שולט) • 4 באוק׳ 2005
זיקית כתב/ה: שיש כאן המון פלצנים מאונני מקלדת
[B] [fade] אין דבר כזה , לא יכול להיות !!! |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
Re: אני ממש מקווה....
לפני 19 שנים •
4 באוק׳ 2005
נתנאלה(לא בעסק) • 4 באוק׳ 2005
לילך29 כתב/ה: טוב..אני שמחה לשמוע כי יש כאן עדיין שטוענים כי ניתן למצוא כאן כמה פנינים במקום המוזר הזה......
אז עוד לא אבדה תקוותנו!!!! למרות שחייבת שוב לומר שהרסת לי חלק גדול מהפנטזיה!!!! ובכל זאת... הבחור כתב קטע שנון במיוחד.... אז תשבוחות על הכתיבה.... ניכר כי החלטת להרים ידיים מהמקום..... בכל מקרה שנה נהדרת והלוואי שתמצא את האחת ..... ורק לגלות לך סוד... כל קבוצות הנשים שתיארת קיימות בכל מקום... ולא רק כאן באתר המוזר והסוטה הזה... לילך (חשבתי אולי לכתוב לבקשת הקהל את הקטע הנגדי מצד המין היפה) הוא לא ויתר על המקום, הוא ככה כבר המון זמן, ועדיין פה, ככה שלרגע אל תשקשקו בנות שאולי "פספסתם" משהו "טוב" ו/או " אמיתי" תוכלו למצוא אותו שוב ושוב פה אכן כתיבה יפה, אבל אין מה לעשות יש אנשים שיודעים לכתוב ויש אנשים שנועדו רק לקרוא לגבי קטע נגדי זה בדרך שנה נפלאה לך וכמו שהשותפה שלי נהגה לקרוא לך מקווה פוסי שתמצא את מקומך |
|
המוזה_ |
לפני 18 שנים •
14 בפבר׳ 2006
שנון ומתוק כתמיד
לפני 18 שנים •
14 בפבר׳ 2006
המוזה_ • 14 בפבר׳ 2006
הררים גבעות ואוקיינוסים של אושר
מצופים בגבעות של תפרחת כל טוב ואהבה. מספיק מוזתי ? המוזה המתגעגעת |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
14 בפבר׳ 2006
שיואו כמה שטויות מצאתי בפוסי פוסט הזה
לפני 18 שנים •
14 בפבר׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 14 בפבר׳ 2006
אני מצטטת:
"אתה צריך להיות גברי. מה זה להיות גברי? אם תשים לב לפרטים תגלה שהתייחסות גברית כאן היא למעשה חוסר התייחסות. נשמע מוזר? לא ממש. העיקרון המוביל כאן הוא תמיד לרצות פחות. אם תרצה באותה המידה או, רחמנא לצלן, יותר, אתה פסול ומחוק. " השתגעת או מה?! יש כאן אחלה גברים וגם דומים שהם פסגת הרגישות ונועם הליכותיהם והרכות שבה הם נוהגים, הפרגון והפינוקיות..הן לשם דבר! גבריות זה הרבה דברים אחרים ממה שקראתי כאן, אך קודם כל זה רגישות רכות ומודעות לנשיות! אז מה כל הזיבלולים האלה? יכולתי לכתוב כאן עוד רג'קטים למה שקראתי כאן.. - אבל אני לא עובדת בזה יום יפה לשולטים המתחילים ולגברים בהתהוות. |
|