סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כלבות לדומים פחות בררנים...

Aragorn​(שולט)
לפני 19 שנים • 6 באוק׳ 2005
Aragorn​(שולט) • 6 באוק׳ 2005
צריך לשלוח את זה ל
http://www.rotten.com/
שהוא, דרך אגב, אחלה אתר.

רק חבל שהם מעבירים כל כך מהר את התמונות
אני דוקא אוהב תמונות מגעילות.
Master_Abra_Kadabra​(שולט)
לפני 19 שנים • 6 באוק׳ 2005

קליפ מעניין

Master_Abra_Kadabra​(שולט) • 6 באוק׳ 2005
מה שבא ללמדנו שאין נשים מכוערות- ישנן רק נשים בלתי מטופחות- וזו כבר בחירתן שלהן.

ולפעמים הבחירה הזאת באה דווקא בכדי לזכות בשקט נפשי וחוסר הטרדה , ובכל מקרה ההצבעה על חוסר הטיפוח הזה- באה ממקום שוביניסטי/ מחוסר טקט לחלוטין.

מעניין שלכנוי "DOGS " באנגלית אמריקנית יש שתי משמעויות, תלוי בפי מי הוא שגור. כאשר הוא מובע בפי זכרים עם בירה ביד אחת וביצים מגורבצות ביד השנייה- הכוונה היא לעלמות חן שמראן לא מספיק טוב, לטעמם.לעומת זאת, כאשר בטוי זה מובע בפי נשים, לעומת זאת, הוא מתייחס לגברים שוביניסטיים.

נו, אז איזה כלבים שוחררו פה? שאלה טובה.

"זהו עצם העניין"- רבי דניאל סענדרסון

מיתוסית​(שולטת)
לפני 19 שנים • 7 באוק׳ 2005
מיתוסית​(שולטת) • 7 באוק׳ 2005
אותי זה לא משעשע בכלל. זה מזכיר לי את השרשור שפתחו עם הקליפים של הנשים השמנות (מאוד).
מעולם לא הצלחתי להבין מה משעשע באנשים שונים וכאלה שלא מתאימים לאידיאל היופי של החברה (ממילא רובינו בכלל לא מתקרבים לזה מסיבות אלו או אחרות ומפגם זה או אחר).
cai
cai
לפני 19 שנים • 7 באוק׳ 2005
cai • 7 באוק׳ 2005
מגעיל.
לחלוטין.
מקבי​(מתחלף)
לפני 19 שנים • 8 באוק׳ 2005
מקבי​(מתחלף) • 8 באוק׳ 2005
די שפל, והרגשתי רע למדי עד בחילה קלה בזמן שצפיתי.

כן, יש אנשים מכוערים, ויש אנשים שהם פשוט סתם לא יפים, ואני לא ממש רואה סיבה לצחוק עליהם. אני מוכן גם להתערב שמי שהכין את הקליפ הזה אינם מלך או מלכת יופי בעצמם...
עבודת מאסטר{lori}
עבודת מאסטר{lori} • 8 באוק׳ 2005
חבר'ה חבר'ה די. באמת די.

קחו את החיים בקלות
אולי זה לא הדבר הכי מכובד לעשות, לשים תמונות של נשים שסובלות מתסמונת דאון או עיוותים בגולגולת ולשיר מי נתן לכלבים לצאת, אבל לא צריך להפגע ממנו ולא צריך להיות יפי נפש ולצאת להגנתם של החלשים וחסרי הישע... תחייכו קצת.
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 8 באוק׳ 2005
ציטוט: תחייכו קצת.

או, אני חייכתי.. אבל אז הבנתי שזה בגלל שהאף שלי מנסהל ברוח ממרכז הפרצוף שלי, ולתוך הפה. לך תבין.