אוהב שולטות(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
וידוי אישי
לפני 19 שנים •
3 באוק׳ 2005
אוהב שולטות(מתחלף) • 3 באוק׳ 2005
לכבוד השנה החדשה. וידוי אישי אמיתי.
אני מציג עצמי כאוהב שולטות. אבל בעצם אני לא. אני שונא שולטות. אבל אני אוהב שליטה מנטאלית. אני מאמין שמקומה של האשה הוא מתחת לגבר. כל מערכות היחסים שהיו לי, והיו הרבה, תמיד הייתי השולט. גם כשפגשתי נשים שאני מגדיר אותן כ"נשים שולטות", הן תמיד העריכו וכיבדו את הגבריות שלי. אני אוהב אישה שולטת שאוהבת את השליטה, ומכירה בסבל המנטאלי שגבר עובר כשאשה שולטת בו, ובאחרים, יותר ממנו. למה? אני לא יודע. אני אוהב שליטה מנטאלית, שונא מין אוראלי, מצטער, מין אוראלי מגעיל אותי. אבל אני מת על מין אנאלי. לזיין אשה בתחת זה הדבר הכי מדליק שיש, אני גם נהנה להשפיל. כן. לא כל כך מתאים לעבד. אני לא אוהב גברים ונשים שחושבים שהם מעל לכולם. משום כך, חלק מהשולטים והשולטות, החד סיטריים, מרגיז אותי לקרוא מה הם כותבים פה. הם אנשים שטוחים. והם יקבלו את גמולם. לכל השאר, אני מאחל שנה טובה. סליחה על הוידוי. ותעשו חיים. |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
ממש גרוע(אחר) • 7 באוק׳ 2005
אל תחשוב שכל המלכות פה באמת רוצות לשלוט בחיים שלך.
בדסמ זה משחקי תפקידים בתנאים מסויימים למטרות גירוי והנאה. בדסמ עושים באהבה או לא עושים בכלל. אז לא יודע מה בדיוק מגרה אותך בשולטות, אבל אותי מאוד יגרה לשרת אוראלית את המלכה, לעומת זאת חדירה לא בהכרח תגרה אותי, בפרט אם השולטת לא תרצה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אוק' 07, 2005 4:37 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
לולינה |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
יאללה....
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
לולינה • 7 באוק׳ 2005
לך תפליץ במים רותחים , אולי זה ישחרר את התיסכול שלך
|
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
Re: יאללה....
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 7 באוק׳ 2005
דומית דרומית כתב/ה: לך תפליץ במים רותחים , אולי זה ישחרר את התיסכול שלך
דרומבה שלי }{ |
|
lilianna(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
lilianna(לא בעסק) • 7 באוק׳ 2005
אני דווקא נורא מבינה אותך אוהב שולטות,
גם אני מציגה את עצמי כיושבת גדר, אבל בעצם אני לא, אני שונאת גדרות. אבל אני אוהבת את הבטון ממנו בונים את הגדר, אני מאמינה שכל גדר חייבת להיות מבטון. כל הגדרות שהיו לי , והיו הרבה, תמיד היו מבטון , גם שפתאום נתקלתי ככה באיזו "גדר עץ", תמיד הרגשתי שהיא בעצם מקנאה ומעריכה את הגדר בטון שלי . אני אוהבת גדר עץ שאוהבת גדר בטון ,ומבינה כמה קשה לשבת על גדר עץ יותר ממי שיושב על הגדר בעצמו. למה ? אני לא יודעת. אני אוהבת גדר בטון אבל שונאת גדר אבן , מצטערת גדר אבן מגעילה אותי. אבל אני מתה על בטון טרי רך . לערבב בטון זה הדבר הכי מדליק שיש, אני גם נהנית להטביע בה סימני ידיים , כן לא כל כך מתאים ליושבת גדר. אני לא אוהבת כל מיני גדרות שחושבות שהן מעל לכולם. משום כך חלק מהגדרות מרגיז אותי שבכלל יושבים עליהן ,הן סתם גדרות לא שוות ויום יבוא ואיש לא ישב עליהן. לכל גדרות הבטון אני מאחלת שנה טובה. סליחה , אבל הייתי חייבת |
|
lilianna(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
lilianna(לא בעסק) • 7 באוק׳ 2005
טוב, קמתי חזרה מהמיטה כי יסורי המצפון הציקו לי.
זה היה מכוער מצידי, סליחה אוהב שולטות. |
|
אדון תכליתי. |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
אדון תכליתי. • 7 באוק׳ 2005
lilianna כתב/ה: אני דווקא נורא מבינה אותך אוהב שולטות,
גם אני מציגה את עצמי כיושבת גדר, אבל בעצם אני לא, אני שונאת גדרות. אבל אני אוהבת את הבטון ממנו בונים את הגדר, אני מאמינה שכל גדר חייבת להיות מבטון. כל הגדרות שהיו לי , והיו הרבה, תמיד היו מבטון , גם שפתאום נתקלתי ככה באיזו "גדר עץ", תמיד הרגשתי שהיא בעצם מקנאה ומעריכה את הגדר בטון שלי . אני אוהבת גדר עץ שאוהבת גדר בטון ,ומבינה כמה קשה לשבת על גדר עץ יותר ממי שיושב על הגדר בעצמו. למה ? אני לא יודעת. אני אוהבת גדר בטון אבל שונאת גדר אבן , מצטערת גדר אבן מגעילה אותי. אבל אני מתה על בטון טרי רך . לערבב בטון זה הדבר הכי מדליק שיש, אני גם נהנית להטביע בה סימני ידיים , כן לא כל כך מתאים ליושבת גדר. אני לא אוהבת כל מיני גדרות שחושבות שהן מעל לכולם. משום כך חלק מהגדרות מרגיז אותי שבכלל יושבים עליהן ,הן סתם גדרות לא שוות ויום יבוא ואיש לא ישב עליהן. לכל גדרות הבטון אני מאחלת שנה טובה. סליחה , אבל הייתי חייבת ענקקקק. חזק. נראה לי שהבחור הולך לשים את נפשו לדעת מסכן שלי מה עישת לו? |
|
נולי |
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
מרגישים כיפור באויר
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
נולי • 9 באוק׳ 2005
צום קל.
|
|
שפינוז_ |