אכילס |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
סיפור לרגל חזרתי לאתר :-)
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
אכילס • 7 באוק׳ 2005
לא הייתי פה הרבה זמן ועכשיו חזרתי לעיין בפורום ובאתר בכלל, אז חשבתי לפרסם פה (חלק מ) סיפור שכתבתי לא מזמן לרגל חזרתי... לא ידעתי כ"כ איפה לשים אותו, אז חשבתי שהפורום זה מקום לא רע
תהנו, והכי חשוב! תנו ביקורות, טענות, מענות... מה שבא ליד... כוחה של האירוניה הוא ראה אותה בבר, שיער ארוך שחור כמו הלילה רק מדגיש את לובן ויופי פניה שמסנוור יותר מאלפי שמשות. עיניים עמוקות כמו שתי להבות שחורות של אש נצחית. גוף שנראה כאילו גולף באבן וזוג רגליים שפשוט לא נגמרות... הוא ניגש אליה, מזמין אותה למשקה, שואל לשמה ומתחיל בשיחת חולין כאילו זה היה סתם עוד ערב; הוא, עם גופו המסוקס, כתפיו הרחבות וכריזמה שמקורו בלתי נדלה היה בטוח כי יוכל לכבוש כל אחת, ועשה רושם כי הוא בדרך לעוד כיבוש מוצלח. אחרי שעה קלה של שיחה קצרה עלו לחדר המלון שלה... חופש... חום הלילה המעורר של אילת פעם בלב שניהם כשהיו בחופשה האחרונה שלהם לפני הגיוס... שני צעירים בלי שום דאגה בעולם... אחרי שהייה מסויימת, מבט ארוך בעיניים, מתח מיני שהיה אפשר לחתוך בסכין ואנרגיה מדהימה שהסתובבה בחדר נשק אותה קלות על שפתיה, מה שבקצב אקספוננציאלי הפך לנשיקה סוערת שכל האנרגיות שהיו בין שניהם התמזגו דרכה. הוא ירד קלות ותר את גופה – נשף באוזנה, נשק את צווארה קלות, העביר את לשונו על שדייה וסובב אותה בעדינות סביב פטמותיה הלוהטות. הוא ירד עוד ועוד תוך כדי שהוא מפשיט אותה, עד שהגיע למבושיה – העביר את אותה לשון שלפני דקות ספורות נישקה את שפתיה בעדינות על שפתי ערוותה הבוערת ועם זאת רטובה כטל בבוקר קיץ. הוא התמקד באזור העליון והגביר את הקצב לאט לאט; ינק אותו כאילו תפקידו היחיד על פני העולם הוא לספק אותה, מחדיר אט אט ולפרקים את לשונו לעיתים בעדינות, לעיתים בחוזקה. והיא, גונחת בכוח, מביעה את התענוג הגדול שהיא חשה, צועקת: "עוד! יא אפס! כן עוד!!". הוא לא מבין מה קורה, אבל מחליט לזרום ולהמשיך... ובעוד שהיא משפילה אותו בצעקותיה היא גומרת בחוזקה... חושב שעכשיו הגיע תורו (ובמובן מסויים זה באמת נכון), הוא מתרומם לנשקה, אך היא רק תופסת אותו בחוזקה, מטילה את גופו הלוהט על המיטה, משתלטת עליו וסוטרת לו, קורעת ממנו את בגדיו והוא – עדיין המום. לרגע היא קמה, פונה למגירה שנמצאת ליד מיטתה ומוציאה זוג אזיקים, ובדקה קלה אותו גבר ששלט בכל תנועה של גופה מצא את עצמו קשור למיטתה חסר אונים, עם עיניו מכוסות והוא נותר על ארבע... הוא חשב כי זאת עוד התנסות ולא גילה כל התנגדות... אך תוך דקה שמע אותה אומרת: "אז זה מה שתיכננת לעשות? לעלות איתי לפה ולזיין אותי? זה מה שאתה עושה בד"כ, תופס בנות שמוצאות חן בעינייך, ולוקח מהן את תמימותן? זה גורם לך להרגיש כמו גבר, הא?"... והוא מצידו רק משחק ואומר: "כן... הא... זה לא מה שרצית?", "לא, כלב קטן שלי... עכשיו תרגיש בידיוק כמו אחת מהן", היא סיימה להגיד בקול ערמומי... כל מה שנשמע לאחר מכן היה קולות צעדיה בדרך למקלחת וחזרה ממנה, הוא לא ידע מה מתרחש מסביבו, איפה היא, לאן הלכה, מתי תחזור, מה יקרה... אחרי כמה דקות שנמשכו נצח, היא חזרה, לוחשת לאוזניו: "עכשיו תראה איך זה כשמזיינים אותך...". באותו הרגע הוא הרגיש חפץ עבה וקשיח חודר את התחת הבתול שלו, מתחיל לאט אך מגביר את הקצב בביטחון, בכאב עצום מבתק את החור הקטן והמרחב הצפוף שהיה שם... כאב עצום שרק הלך והתעצם, והוא עדיין לא יודע מה קורה... רק מתחנן: "די... בבקשה די...", אך היא מצידה מחייכת ואומרת: "הרגשה לא משהו, הא?" ... והוא לא עונה, רק גונח מכאבים... "תענה לי אפס!!!", "לא, לא... בכלל לא" פלט באפס כוחות... מתוך מחווה היא הורידה תוך כדי עינויו את כיסוי עיניו, והוא ראה דרך המראה בצד את גבירתו מזיינת אותו עם סטראפ און, דבר שמעולם לא שמע עליו ובקושי מבין מה קורה... לאט לאט הכאב הפך לתענוג והוא לא ידע מה לעזאזל קורה לו... הוא התחנן וביקש עוד, יותר בכוח... הוא רצה את זה יותר ויותר... אותן גניחות של כאב הפכו לגניחות של: "כן! כן! עוד! בבקשה!", והיא מבחינתה שולטת דרך אגנה בכל גופו עם כל תנועה שהיא עושה, גורמת לו לגנוח עד אשר הוא גמר כמו שלא גמר מעולם... "מקווה שנהנית זבל... בעצם לא ח..ח..ח.." אמרה לו... הוא הסתובב ובשפלות רוח והשפלת עיניו נשק לה... רק שהוא לא ידע מה עתיד להתרחש... |
|
אדון תכליתי. |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
בורכה השבה
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
אדון תכליתי. • 7 באוק׳ 2005
סיפור נחמד. קצר ויפה.
אהיה חנפן כמו כל הסאבים וגיד שבחיים לא ריגשו אותי כך |
|
cai |