Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
You're so fuckin' special או: יומולדת למיוחדת.
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
Dom_Quixote • 7 באוק׳ 2005
כבוד,
ברצוני להקריא פיוט פרי עטי שחיברתי ברבע שעה תוך כדי סישון שלוש סאביות וכתיבת סמניריון בנושא גבולות האתיקה ומשקלה בימי ממלכת החשמונאים. לטובת מיסטרס גאטה תרגמתי גם לאנגלית. יכול להיות שאתם מכירים את הגרסה שכמה פרחחים גנבו ממני, אל תדאגו, זה בבית משפט וכל המומחים שנמצאים בפיי רול שלי צופים לי ניצחון מוחץ. מאסטרו, בבקשה: When you were here before כשהיית פה מלפני זה על ארבע עירומה Couldn't look you in the eye לא יכולתי להביא אותה בלהישיר מבט אל תוך עינייך הנוגות למה שהיה לך בליינדפולד You're just like an angel את ממש כמו זוית Your skin makes me cry והעור שלך גורם לי לבכות מרוב הסימנים שהשארתי עליו You float like a feather את צפה כמו הנוצה שאני מביא לך איתה בדגדוגים In a beautiful world בעולם רחוק מהקהילה And I wish I was special ואני, הלוואי שהייתי מיוחדת. You're so fuckin' special את כזאת מיוחדת, לכל השדים והרוחות But I'm a creep, I'm a weirdo. אבל אני דום מסוכן, אני לא נוהג לפי הדוגמות המוכתבות ע"י ותיקי הקהילה ימח שמם. What the hell am I doing here? מה הגיהינום אני עושה פה? באמת מה? חשבתי שאני כבר לא פה. I don't belong here. אני שייך לפורום של מאסטר אור. I don't care if it hurts ולא איכפת לי שזה כואב, כי אני לא מאמין במילת ביטחון, כי אם סאבית צריכה מילת ביטחון זה אומר שאין לה אמון בדום שלה, ואני מי יותר ראוי לאמון ממני, למה שאני תמיד יודע מה הסאבית צריכה וגם כן אני אוהב לעשות לה מה שבא לי בלי שהיא תתבכיין כל הזמן אז אני פשוט תוקע לה גאג ואם היא מנסה להילחם אני מביא לה בקבוק בירה שובר לה על הראש ואז היא לא נלחמת יותר אבל אז אני מבין שזה כבר לא כיף למה שכבר אין את האתגר, מבינים למה אני מתכוון? אז אם היא מתעוררת מהר אני ממשיך ואם לא אני משאיר אותה קשורה וערומה על חוף הים והולך לקנות בירה חדשה, למה שכולם אומרים שזה בסדר ומה פתאום אתם שופטים את הבדסמ שלי מי שמכם בכלל, שכל הקליקות המחורבנות של הוותיקים פה ובמיוחד האביר השרץ הזה שכל הזמן רק מקשקש אבל אני צנצנת זיתים סוריים אם בכלל הוא עשה סשן בחיים שלו יכנסו לי עמוק לתוך "נבכי נשמתי", אם אתם יודעים למה אני מתכוון. I want to have control אז כמו שאמרתי, אין לך מילת ביטחון I want a perfect body אני רוצה להיות בדיוק כמו שאני I want a perfect soul כנ"ל I want you to notice אני רוצה שתשימי לב למה שאני אומר לך זונה When I'm not around מה זה זה שאני לא בסביבה? אין מצב שאני לא בסביבה אלא אם כן הלכתי לקנות בירה כשאת קשורה על החוף כמצויין לעיל בסעיף "לא איכפת לי שזה כואב" (להלן: לא'כפת לי). אבל אם את תפקחי עיניים בשביל להסתכל על בחורים אחרים כשאני לא בסביבה אז חבל, חבל, דווקא פרצוף יפה היה לך בתמונה במסנג'ר. מתי באמת את כבר שולחת לי אחת? You're so fuckin' special את כזאת זיון מיוחד I wish I was special הלוואי שאני הייתי מיוחדת, למה שאז היה לי דום כמותי. But I'm a creep, I'm a weirdo. אבל אני עושה אאוטינג, אני מוזרונצ'יק. What the hell am I doing here? מה לעזאזל אני שוב עושה פה? לא קצת מוזר שכל הפלאפונים של כל החברים שלי סגורים בבת אחת? יכול להיות שהרשת קרסה? I don't belong here. אני לא שייך לפה. אולי להבנות על הבנות, אולי שם יבינו אותי. She's running out again, היא בורחת. She's running out מההה זהההה???!!!! She's run run run running out... היא בורחת??? היא בורחת!!! תעצרו אותה!!! לא, מיוחדת, אני בכלל לא התכוונתי, אני אוהב אותך הכי בעולם! את כל חיי! זה הכל היה בהסכמה! ואת הערצת אותי, ועכשיו כשזרקתי אותך פתאום את מפרסמת את הדברים האלה... תגידו, לא נראה לכם מוזר ששנה שלמה אני לכאורה עושה לה את הדברים האלה שהיא טוענת, והיא לא אומרת מילה, ופתאום עכשיו כשנפנפתי אותה כי הבנתי שהיא מסובבת על כל הראש היא נזכרת? ומי בכלל שמכם לשפוט אותי? מי שעושה בו בסדמ שלא מתיישב עם הנורמות שלכם אז הוא לא בן אדם? סתימת פיות יש באתר הזה! קליקות! הוותיקים לא נותנים לחדשים להוציא מילה! ולמה אתם כל הזמן אומרים שהיא יכלה היתה להיאנס שם על חוף הים קשורה ועירומה? עובדה שהיא לא נאנסה, אז זה לא פאקן רלוונטי!! אין לכם יכולת הסקת מסקנות בחצי גרוש? תאמינו לי שאם הייתי יודע איך קוראים לדיקטטור הבן אלף שפחות שמנהל את האתר הזה הייתי עושה לו כזה אאוטינג שהוא לא היה יודע מאיפה זה בא לו, תאמינו לי. אני הייתי בבית שלך כלובי יא מניאק אני יודע עליך הכל איך אתה חושב השנה טובה שלי הגיעה אליך מהירח תשב תשב בשקט יא דיקטטור כל עוד אתה יכול למה שכשאני יגיע אליך ואני יסתום לך את הפה כמו שאתם סותם לי אתה תבין יפה מאוד מי פה העבד ומי פה המלכה (רמז: העבד זה אתה. אה, אז מי יצא אידיוט עכשיו, אה?). Whatever makes you happy מה שעושה אותך צייתנית Whatever you want מה שאת רוצה במסגרת הגבולות שלי (צואה, דם, נזק בלתי הפיך. מה שבא לך) You're so fuckin' special את כזאת מיוחדת באופן מזויין, או זיוני, תלוי בהקשר I wish I was special... הלוואי ואני הייתי מיוחד בשגיאת דקדוק, שכן יש לומר I WISH I WERE But I'm a creep, I'm a weirdo, אבל אני שיקוץ ופגע רע, אני החוטיני של 009 What the hell am I doing here? ולמה לעזאזל יש לי מנוי זהב? I don't belong here. אני הולך לקינק או לפיפ או השד יודע איך קוראים לכל האתרים האלה I don't belong here. או לפורום קישוט עוגות של YNET, אתר מספר 1. יש שם כמה חתיכים שחבל על הזמן. מזל טוב מיוחדת. ובזאת באתי על החתום, כבוד, קיחוט תקציר הפוסט (C): לא-חזרתי-אין-קאמבק-זה-לפנים-משורת-הדין-אפשר-להמשיך-לשלוח-לי-מענקים-כרגיל-במוצאי-כיפור-פוטש-בית-הבירה-2005--הכינו-את-הבייגלה-יחי-קיחוט |
|
שוטרת* |
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
7 באוק׳ 2005
שוטרת* • 7 באוק׳ 2005
יפה שלי ,
מיוחדת שלי, פוקינה מדהימה שלי, מליון של מזל"ט עפים בדרך אליך , בתקווה שיגיעו כל כך גבוה לאותה נקודה בה את נמצאת. אוהבת את השנינות שלך אוהבת את החום שבך מאחלת לך את כל האושר והאהבה שרק ניתן לקבל מאחלת לך בריאות חיוכים והפנקות אין סופיות מאחלת לך שתקיפי את עצמך באנשים איכותיים רגישים חכמים ואוהבים לפחות כמוך הצלחה, הגשמה וכל מה שרק ניתן אני אפסיק כאן , כי אם לא זה לא יגמר. מתנה ליום ההולדת שלך - שעתיים של הפנקות. בלי הפסקה. מתה עליך מותק }}{{ |
|
ורטיגו |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
ורטיגו • 8 באוק׳ 2005
מיוחדת אחת
אחרי המילים של קיחוט ושוטרת אין הרבה מה להוסיף שתהיה לך שנה מקסימה מלאה באושר וגילויים חדשים והכי חשוב שתפסיקי להפשיר ג'חנון במיקרוגל כי ליוספוס נמאס להתלונן על זה כבר |
|
זרה מוכרת |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
זרה מוכרת • 8 באוק׳ 2005
לאישה שכולה לב
(ולא רק ווף ווף הלבבית) אהובה שלי קטנה, גדלת בעוד שנה. קשה להאמין שעברה רק חצי שנה מאז שנכנסת לי ללב כרוח סערה. עם המילים, והשירים הכתיבה, החיוכים מצבי הרוח המוזרים והסינכרונים הבלתי אפשריים (יש גבול אחותי..מילא המחזור אבל.....) מאחלת לך יפה שלי שנים של אושר ובריאות שהלב יוביל אותך למקומות הכי נכונים לך שהנפש תיקח אותך לגבהים שראויים למלאכים שכמוך ושהגוף... יביא אותך בתדירות גבוהה יותר לקבל את החיבוקים שמגיעים לו. לא אאחל לך דברים בנאליים (גם אם בלב אני מאחלת לך אותם מדי יום ביומו) ואפילו לא דברים ברוטאליים... (הלאה הבנאלי... הביאו הברוטאלי) אאחל לך רק דבר אחד פשוט להתעורר כל בוקר מחדש ולזכות להנות מכל הדברים הטובים שיש לעולם להציע לקסם שכמוך. אוהבת המון רק את יודעת עד כמה כ. |
|
Ru_vash |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
כבר לא ילדה
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
Ru_vash • 8 באוק׳ 2005
חוץ מאשר לאמץ את זרונת כדוברת שלי...
זכיתי להכיר אותך רק קצת, אבל הרבה מאוד "קצת". מספיק להבחין בתכנים עצומים, כמו פאזל של אלפי חלקים, וכאשר כל החלקים יהיו מורכבים נכון - איזו תמונה מדהימה תתגלה לכל. מספיק אבל בהחלט לא מספיק. מאחל לך כל מה שבאמת מגיע לך - גם אם את לא תמיד משוכנעת שמגיע לך. כבר לא ילדה אך תמיד מיוחדת. |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
כבוד
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
Yosefus(שולט) • 8 באוק׳ 2005
אההמ, אררר, מזל טוב.
ועד הבית (תמצית: כשתשלמי-סוף-סוף-את-דמי-הועד-ותסלקי-ת'גן-חיות-מהבניין-אז-נשלח-לך-גם-זר-פרחים) נ.ב. מיוחדת עאלק. פחחחח, כווווולה שנונה, נבונה, טובה במילים, נראית טוב (למרות העיגולים סביב העיניים) ובעלת אופי משגע. אפשר לחשוב ! יש אלף כמוה, גם צייתניות גם מרדניות גם חרמניות (וגו') גם אוהבות גן חיות, גם ציניות, גם סקסיות, גם עצמאיות והכי גם עושות ג'חנון במיקרו. הממממ, אלף כמוה שעושות ג'חנון במיקרו ? creepy נ.ב.2 חוץ מהאביר על הסוס החלוד, מי עוד טיפש מספיק לברך במזל טוב את האלפקה שהפליגה לבילוי-אל-תוך-השקיעה והשאירה את כולנו בשלולית מאחור ? |
|
דנדיליון(שולטת) |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
דנדיליון(שולטת) • 8 באוק׳ 2005
אני מוותרת על השנינה והחידוד (יחי החיים הקלים).
יומולדת שמח מיוחדת. אושר ועושר וטוב, חופנים מכל אלה וגם חיבוקים גדולים חמים ועוטפים מוזיקה טובה, מוזה בשפע, והמון המון המון אהבה, את יודעת מאיזה סוג. מזל טוב אישה / ילדה / עלמה מוכשרת. |
|
שפחה חמה(נשלטת){Alonzo} |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
מזל טוב
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
שפחה חמה(נשלטת){Alonzo} • 8 באוק׳ 2005
מזל טוב מיוחדת -
נפגשנו רק פעם אחת כשבאת אליי למרות זאת מרגישה שמכירה אותך הרבה יותר (טענות, מענות ותלונות לזרונת) השארת רושם נפלא אכן מיוחדת, יפה ומקסימה! מאחלת לך את כל הטוב שתרצי לעצמך ועוד קצת... }{ |
|
נמש |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
נמש • 8 באוק׳ 2005
מזל טוב מיוחדת שכמותך,
שהשנים הבאות תסחופנה אותך ברגשות מקסימים, עם המון הפתעות וריגושים. הרבה אושר, בריאות והצלחה בהכל. מלאנת'לפים נשיבוקים, נשיקוקים, לטיקות ואהבה. |
|
Belisana(שולטת) |
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
רגע, רגע, גם אני!
לפני 19 שנים •
8 באוק׳ 2005
Belisana(שולטת) • 8 באוק׳ 2005
מיוחדת,
אני מאחלת לך רק ברכה אחת, אבל היא מפתח להמון דברים אחרים שהיא צופנת בחובה: מקווה בשבילך שהשנה תלמדי לאהוב אותך ולהשלים עם עצמך. את מקסימה אמיתית. B |
|