Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
מועד ג'
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
Adonasuy(שולט) • 9 באוק׳ 2005
נקישה רפה על הדלת, כמעט לא מורגשת, ואחריה עוד אחת, חזקה יותר. מופרע מתוך ים המלל שבמסמך הפתוח במסך שלפני, אני מרים את הראש ואומר בקצרה : "כן!".
לאורך שנת הלימודים הנקישות האלה תדירות יותר. בדרך כלל בשעות היעוץ הרשומות, אבל כנהוג בפארטאצ'יה שלנו, גם מחוץ להן. לרוב שאלות של זוטא על תרגילים מסויימים שמחייבים קצת יותר מחשבה ומאלצים את עדר הסטודנטים לחלוב את התאים האפורים שלהם יותר מהמקובל. לפעמים יללות על ניקוד בחנים או מבחן אמצע. דיונים מהותיים של ממש אין שם- מרצה שחוק מצד אחד, סטודנטים לחוצים מצד שני ומעל הכל ניחוח של תגרנות זולה- מה יהיה הציון הסופי. עכשיו, בשלהי הקיץ, אין כמעט הפרעות מהסוג הזה. העדר עסוק באגירת מזומנים שתממן את השנה הבאה. אבל הראש שנתחב מבעד לדלת איננו של אחד מאנשי הסגל האחרים. למען האמת- אני לא מזהה בכלל את הבחורה הנאה שנכנסת, דבר מתמיה בהתחשב בחולשתי לנשים יפות ולזכרון הטוב שלי, בעיקר בכל מה שקשור בהן. אני מסמן לה להכנס עם היד ומחווה על הכסא שמולי. כשהיא צועדת את שני הצעדים הקצרים בין הדלת לכסא אני מספיק להתרשם- להתרשם עמוקות, אם כבר מדברים על זה- מהבחורה שמולי. ארוכה ודקה, עם רגליים שלא נגמרות, מציצות מתוך חצאית מיני שחורה. חולצת כפתורים לבנה, רכוסה במידה כזו שמאפשרת הצצה על שדיים מושלמים ותובנה שאין שום חזיה שמחזיקה את השדיים האלה. שער בלונדיני גולש על פנים בובתיות, עיניים כחולות..... בארבי אמתית אצלי בקיטון. בהחלט לא נוף שכיח. בהחלט מעורר... נועץ בה עינייים. מתאר לעצמי שהיא רגילה למבטים משחרים לטרף. היא מתיישבת בבטחון. משכלת רגליים. שתיקה. אולי היא ממתינה שאשאל במה אפשר לעזור, אבל למה לשאול אם ממילא היא תספר לי מייד מה מטרת בואה? "אני מיטל" היא אומרת. יש לה שפתיים שבוהקות מליפ גלוס, חושניות במידה שעלולה להפיל גם נזיר בנדיקטני. "נכשלתי אצלך במועד א', לא התאפשר לי לעשות מועד ב', ומחרתיים מועד ג'" "נכון. תודה שהזכרת לי" אני פולט, חושב על הטרדה הצפויה לי בבדיקת הבחינה. "אז ככה, הציון במבחן הזה ממש חשוב לי...." היא אומרת בשקט ומתכופפת קדימה, כממתיקה סוד. "ממש ממש חשוב לי לממוצע..." אני מצמצם את עיני. לפעמים זה מטעה אנשים לחשוב שאני ישן, אבל מאחורי שמורות אישוני אני עירני, בולש אחרי בן השיח- במקרה הזה בת השיח המצודדת שלי. "כן" אני פולט באגביות. "ו...?" "פשוט, הציון ממש ממש חשוב לי..." היא חוזרת. "למרות החזות שלי, אני מבין בפעם הראשונה, מיטל" אני אומר ביובש "הציון חשוב לך. הלאה." "אז בגלל שהציון הזה ממש ממש חשוב לי..." היא משתהה לרגע, בולעת רוק "אני ממש ממש מוכנה לעשות כל מה שיידרש כדי לקבל ציון גבוה..." כעת היא כבר רוכנת באופן שמסכן את ישיבתה על הכסא. פנורמה מופלאה של שדיים לבנים ופטמות כהות נגלית לעיני. העיניים הכחולות שלה..... ראבאק, החולשה שלי לעיניים כחולות.... אני נשען לאחור בכסאי, מצמיד את כפות ידי זו לזו ומעלה אותן לכיוון פי, כמתפלל, כך שהאמה נוגעת בשפתי. "כל מה שיידרש? ממש כל מה שיידרש?" אני שואל מבעד לשפתיים חשוקות. היא מהנהנת. "יש לך תוכניות להיום? להערב?" אני מנסה לשוות לקולי טון שליו. "לא, ממש לא" מתנגן קול הפעמונים המתפנק שלה... "להלילה? למחר? למחר בערב ובלילה?" אני ממשיך להקשות.. העיניים שלה זוהרות. חיוך מתפנק עולה על פניה והיא לואטת "ממש לא, שום תוכנית..." "ואת מוכנה לעשות הכל? הכל כולל הכל?" אני תוקע בה מבט זימתי. "כן. ה-כ-ל!" היא מכריזה וסומק קל עולה בלחייה. אני מביט בה, שותק לרגע ואז אומר- "אז אני מציע לך שתקומי עכשיו, חביבתי, תיקחי את עצמך היישר לדירה שלך, תחליפי לביגוד נוח יותר ותתחילי לעבור על החומר לבחינה. אני מקווה שיומיים יספיקו לך. וכדאי שתנצלי אותם היטב, כי מועד ג' הולך להיות ממש, ממש קשה"..... (לא תאמינו- היא קיבלה שמונים.) |
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
baby(expired)(לא בעסק) • 9 באוק׳ 2005
אחלה כתיבה...
תגיד, זה לא ממש ממש דומה לסצינה מתוך הסרט : "החיים של דיוויד גייל"? עם הסטודנטית ברלין, הסקסית שרוצה ציון טוב יותר? |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
baby כתב/ה: אחלה כתיבה...
תגיד, זה לא ממש ממש דומה לסצינה מתוך הסרט : "החיים של דיוויד גייל"? עם הסטודנטית ברלין, הסקסית שרוצה ציון טוב יותר? אם את חושבת ככה.... את הסרט שהזכרת לא ראיתי. לעומת זאת, סטודנטיות שחושבות לאמץ איבר אחר חוץ מהמוח שלהן.... לא אחת ולא שתיים. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 9 באוק׳ 2005
תגיד
יש לך גדול ? ולא מאמינה שקיבלה שמונים , היא בלונדינית ! |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
LILU27 כתב/ה: תגיד
יש לך גדול ? אני מניח שהתכוונת לאף שלי. כן. ענק. תראי בתמונה בפרופיל. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 9 באוק׳ 2005
נו ברור, למה חשבת שהתכוונתי ?
אל תגיד לי שחשבת על $#%&^@..... איזה אנשים סוטים יש כאן , לא יאמן.... |
|
שובה לב(שולט) |
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
9 באוק׳ 2005
שובה לב(שולט) • 9 באוק׳ 2005
אני חושב בקול.
בלונדינית...יפה כמו בלונדינית...רגליים של בלונדינית שלא נגמרות...שדיים מושלמים של בלונדינית...שפתיים חושניות של בלונדינית ....למדה וקיבלה 80. אז לכל השדים והרוחות- למה אתה לא מספר לנו מה היה בסשן? |
|