תחת השמש(נשלט) |
לפני 19 שנים •
12 באוק׳ 2005
סליחות שמלכות ודומים צריכים לבקש מסאבים/יות...
לפני 19 שנים •
12 באוק׳ 2005
תחת השמש(נשלט) • 12 באוק׳ 2005
יום כיפור קרב .. ואם :
פגעתי, הלשנתי, כעסתי, נשכתי, הרבצתי, בעטתי ,שנאתי, סכסכתי, הכאבתי, ריכלתי, דיברתי, ציירתי, שיקשקתי, הפכתי, הרבצתי , שברתי, סדקתי, בלבלתי, התבלבלתי , שיקרתי, עצבנתי, נאפתי, קילפתי, חתכתי, בניתי, פירקתי, שפכתי, שטפתי, או הרטבתי, ניפצתי, הבטחתי ולא קיימתי, איבדתי, הגעלתי, נשכתי, צבטתי, או סתם הרגזתי אני מצטער /ת מכל הלב ליום כיפור סליחה... . אז אני מבקש/ת סליחה מכל הלב ומקווה שתצליחו לסלוח לי אם עשיתי אחד או יותר מהדברים האלה... צום קל, וגמר חתימה טובה תחת השמש |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 19 שנים •
12 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 באוק׳ 2005
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 12 באוק׳ 2005
אהובי היקר, עבד מקסים שלי... מאחר וכתבת את זה כל-כך יפה, אז הנה, אני מבקשת סליחה. רק מה, ברור לי (ולך...) שברגע שנפגש שוב, יהיו דברים שיחזרו על עצמם. בעוצמה כזו או אחרת... אז לכיסוי עצמי אני מבטיחה שגם בשנה הבאה אני: אנשוך, אכאיב, אשבור, אבלבל, אחתוך, אפרק, אצבוט, ארביץ, אבעט ועוד. ועל כל אלו סליחה מראש. אני בטוחה שעוד יותר מזה יקרה וייעשה. אוהבת אותך סאב מדהים שלי... H.Q |
|
kael |
לפני 19 שנים •
12 באוק׳ 2005
אווו
לפני 19 שנים •
12 באוק׳ 2005
kael • 12 באוק׳ 2005
אתם כאלו חמודים... זה כזה מקסים.
אתם מקור השראה, תודה לכם! ו... סליחה אם זה מביך ו/או כל דבר אחר... אחרי הכל יופ כיפור. kael |
|
תחת השמש(נשלט) |
לפני 19 שנים •
12 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 באוק׳ 2005
תחת השמש(נשלט) • 12 באוק׳ 2005
HotQueen כתב/ה: אהובי היקר, עבד מקסים שלי... מאחר וכתבת את זה כל-כך יפה, אז הנה, אני מבקשת סליחה. רק מה, ברור לי (ולך...) שברגע שנפגש שוב, יהיו דברים שיחזרו על עצמם. בעוצמה כזו או אחרת... אז לכיסוי עצמי אני מבטיחה שגם בשנה הבאה אני: אנשוך, אכאיב, אשבור, אבלבל, אחתוך, אפרק, אצבוט, ארביץ, אבעט ועוד. ועל כל אלו סליחה מראש. אני בטוחה שעוד יותר מזה יקרה וייעשה. אוהבת אותך סאב מדהים שלי... H.Q מלכה שלי! אהובה שלי! דם כחול של נסיכות זורם בעורקייך אני תמיד סולח לך מראש על "עברותייך" מי כמוך יודעת זאת.... מחכה בשקיקה לתחילתה של שנה עם "סל" עבירות חדשות, כואבות, משפילות ואוהבות כאחת. אוהב אותך ותמיד שלך מתחתייך!!! תחת השמש |
|