|
|
לפני 21 שנים •
13 באוק׳ 2005
בקבוק
לפני 21 שנים •
13 באוק׳ 2005
פלג(נשלטת){ע_מ} • 13 באוק׳ 2005
פתאום הוא שולף בקבוק גדול של תינוקות מלא בחלב ותופס את הראש שלי חזק מהשיער ומושך אחורה
ככה כשאני על הברכיים והידיים נשלחות קדימה מהבהלה הוא דוחף את הבקבוק לפה ואני שותה.. ואני בכלל שונאת חלב. לא סובלת טעם של חלב ככה נקי כשהוא לא בקפה או משהו.. ואני שותה כשהראש שלי תפוס בידו. יונקת מהבקבוק ולא יודעת מה לחשוב.. אם אני חרמנית כי זה כמו ילדה קטנה או מזה שזה כמו עגלה שמאכילים אותה.. או כמו גורת כלבים שהמאלף שלה מטפל בה. כשנגמר החלב הוא מעיף את הבקבוק ומיד דוחף את הזין שלו לפה שלי מזיין את הגרון. ואחרי שהוא גומר הוא דוחף את האצבעות שלו לפה שלי.. מוצצת אותן הוא מחזיק את הראש שלי תוך כדי שהאצבעות שלו בפה מוריד את הראש לאט לאט למטה ומחליף את האצבעות שלו בכף הרגל שלו שמוכנסת כולה לפי ואחר כך אני מלקקת כל הזמן מלקקת או מוצצת או יונקת ומתייבש לי לגמרי הפה וכשהוא מרגיש שאני לא מרטיבה מספיק את הרגל שלו הוא יורק כמה פעמים לפה ובתוכי אני כל כך מודה לו על כך. שהוא מרטיב את הפה שלי קצת כשאני מבקשת לשתות הוא נותן לי את הבקבוק מים דורש שאגמור את כולו איזה ליטר – ליטר וחצי של מים ואני שותה הכל בבת אחת כמעט. כמעט בלי לעצור בכלל ושוב מלקקת את הרגל שלו.. הפעם מרטיבה אותה לגמרי. אחרי כמה זמן הוא מעמיד אותי על ארבע וכששתי אצבעות שלו חופרות לי בתוך הפה היד השניה חופרת לי בחור למטה. כל האצבעות נדחפות פנימה. כמעט בכוח כמה זמן אחר כך אני מנסה למלמל משהו והוא מוציא את האצבעות תוך כדי מרטיב את הלחי שלי עם הרוק שעל האצבעות שלו 'מה את רוצה?' כשהאצבעות שלו ממשיכות לחפור לי בחור למטה אני מבקשת פיפי שומעת אותו צוחק קצת וממשיך ללחוץ ולחפור ולבעול לגמרי אחרי עוד כמה דקות אני כבר ממש מתחננת שייתן לי להשתין.. זה מתחיל ללחוץ והוא מפסיק.. גורר אותי מעט קדימה ליד אחד העצים 'תרימי רגל אחת ותשתיני פה' ואני מנסה לציית. מרימה רגל אחת וקוברת את המבט שלי באדמה ולא יוצא כלום כפות הרגליים שלו לידי ואני יודעת שהוא מסתכל – אני לא מצליחה להשתין כמה דקות אחר כך הוא כבר מאבד את הסבלנות ואומר שאני יכולה להשתין בכריעה אני מנסה וזה לא יוצא.. כל פעם שניה לפני שאני מרגישה שזה מגיע הוא אומר משהו והקול שלו מסיט את המחשבות שלי לגמרי לא מצליחה להתעלם מהנוכחות שלו וזה לוחץ ורק בסוף בסוף יצאו איזה שתי טיפות מסכנות.. |
|
|