שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

בג'קוזי

לילך29​(אחרת)
לפני 19 שנים • 17 באוק׳ 2005

בג'קוזי

לילך29​(אחרת) • 17 באוק׳ 2005
זה היה לפני כשבוע בערך... הייתי במועדון ספא.... שלושה ג'קוזי רחבים מבעבעים לקראתי, מזמינים אותי לטבול במימיהם... אני נענית.... משהו בטמפרטורת החדר גורמת לי לאפיזודה של רפיון מוחי קל ועוד מעט אסביר למה כוונתי... ... ג'קוזי אחד ריק, שניים מלאים באנשים... הוא קורץ לי... - הג'קוזי כמובן...
עולה במדרגות משילה את כפכפי הורודים, משילה מעטה שהצניע קודם את גופי, עטורת ביקיני כחול, מחייכת לעברו... טרם פגשתי במימיו והוא כבר פוער נקבוביות עורי.....מתרגש מנוכחותי ויוצר תפזורת אדים נעימה.....
יורדת אט אט.. שלוש מדרגות, עוצמת עיניי ומתמזגת...חמים שם.... והכול.. רק שלי...
מתיישבת בנינוחות.. ומרגישה את הזרמים מכים בגופי, מנסה לזוז אט אט בכדי לא לפספס שריר תפוס כזה או אחר... קמה, יושבת, ימינה, שמאלה, יורדת עוד קצת.. לצוואר.. כן נעים שם.. הכתפיים.. כן הכתפיים, שם אני הכי אוהבת שמעסים.. כן.. נעים לי... ולפתע!!!!
משהו קורה.. פשוט במקרה החלטתי להסתובב על הבטן.. וזרם אחד בלי שום עוררין החל פושט לו על איברי המוצנע בביקיני הכחול... אויש.. נעים.. מאד נעים.. אפילו.. ממש ממש נעים..
לרגע פוקחת עיניי.. ורואה מולי חבורת אנשים שוהים בשני ג'קוזי, לרגע מחליפים מבטים עימי.. ואני.. נבוכה... מקווה שלא חלף חיוך או אנקה כזו או אחרת בזמן שעצמתי עיניים, מנסה לאתר מבט מופתע כזה או אחר מהפרסונות המצויים שם.. נבהלתי לרגע... ואז... נזכרתי בחוויה הפומבית הראשונה שלי... וחיוך זדוני זינק לו ישר מתוך שפתותיי... או.. ברגע הזה.. רף החרמנות שלי עלה השמיימה.. רק מעצם הידיעה שאני עושה מעשה שכזה ועוד במעמד אנשים נוספים...
לא יכולתי לעצור את עצמי.. .ואז שוב החלק ההרפתקני שלי.... החל רוקם לו מזימה.. כמובן שתוך כדי זה הוא עורך כמה חישובים כאלה ואחרים (אני בחורה מחושבת - כבר אמרתי?).. כגון. מה הסיכוי שמישהו יגיח לתוך הג'קוזי שלי ? מה אעשה אם מישהו אכן יעשה זאת? אם מישהו יראה? וכו'...
אבל ככל שחשבתי על כך.. ועל הסכנות הצפויות הרגשתי רטיבות ניגרת מתוך גופי, מבעבעת, מזדהה עם חברי הטוב...
אני מחליטה... מבט ישיר לעבר הג'קוזים ההומים... כך אוכל לצפות טוב יותר אם וכאשר מישהו יגיע לעברי. שליטה.. כן אמרו לי פעם שזה חשוב.. למזלי.. לפעמים יש לי מבט פוקר כזה... שמצליח להסתיר... בעיקר הנאות (פולניה - נו)....זהו.. הכל מסודר.. אני בשליטה..
פני פוקר יש.. עיניים פקוחות (למרות שתמיד אני עוצמת ברגעים כאלה - לא הפעם!!)
והינה .. בוחרת את הזרם החזק ביותר... שאפילו חוסך ממני הסתה ידנית כזו או אחרת של הביקיני הכחול.. .. לא יאמן!!!! בחיים לא חשתי בעוצמה כזו!!!!! אני מחזיקה את עצמי, לא לעצום עיניים!!! לא לחייך!!! אסור לחייך!! להסתכל כאילו את רגועה ונינוחה...!!! כן... בדיוק כך...
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן - בלחששששששששש...... וואהההוווווו פשוט .. מדהים........מדהים.....
מדהייםםםםםםם....

חוויה מדהימה.. שוב גאה בעצמי!!!!!!!!!! אבל לא שבעה... אח"כ זה קרה עוד פעמיים נוספות ... אך כבר הייתי מיומנת...

מה אומר ומה אגיד.... הסקס הכי טוב שהיה לי לאחרונה... והוא היה עם ג'קוזי.....!!!!!!

לילך
OMEN{בובת זונה}

מעולה!!

OMEN{בובת זונה} • 17 באוק׳ 2005
לילך יקירתי,
את תגובתי קיבלת אמנם בבלוג שלך אבל מה לעשות שאני לא מצליח להתאפק גם כאן ולהגיב לך שוב!

סיפור מצויין! אירוטי ומגרה, משלב בתוכו נפש עדינה וחוששת יחד עם האומץ הדרוש ל"פריצת הגבול" והתגברות על החששות מרעיון הפומביות (למרות שלא ממש הייתה פה פמביות אלא יותר הסתרה של התחושות העזות ושליטה עצמית מדהימה.)
הסיפור כתוב ממש טוב וכבר מההתחלה הייתה אווירה אירוטית בין השורות.
כל הכבוד על סיפור שכתוב היטב!

ורק שאלה אחת נשארה...
האם מעשה שהיה כך היה???
scratchead.gif
לילך29​(אחרת)

דניו היקר..

זהו תיאור ולא סיפור.... תיאור של חוויה מדהימה ועוצמתית...

היה ממש כייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףף

לילך
OMEN{בובת זונה}

פעם הבאה

OMEN{בובת זונה} • 17 באוק׳ 2005
כשאכנס לג'קוזי אזכור להביט סביבי ביותר תשומת לב, אולי אקלוט כמה עוויתות על שפתות הסובבות אותי...

bathr.gif
מיתוסית​(שולטת)

Re: פעם הבאה

מיתוסית​(שולטת) • 17 באוק׳ 2005
danyu כתב/ה:
כשאכנס לג'קוזי אזכור להביט סביבי ביותר תשומת לב, אולי אקלוט כמה עוויתות על שפתות הסובבות אותי...

bathr.gif

חיחיח
אכן אחלה אממ.. תיאור...
תגידי, איפה הספא הזה?
rffl.gif
ket​(לא בעסק)

אוחחחח......

ket​(לא בעסק) • 17 באוק׳ 2005
אין כמו ג'קוזי אין!!!!!!!!!!!! rollingeyes-024.gif
ברוכה הבאה למועדון "חובבות הג'קוזי" icon_wink.gif
לילך29​(אחרת)

תגידי...

הייתי צריכה לחכות 29 שנה כדי שיספרו על "מועדון חובבות הג'קוזי"...

ממשששש חוצפה!!!!!!!

לילך
Anan-Sagol​(שולט)
לפני 19 שנים • 18 באוק׳ 2005

חידוש טכנולוגי ?????

Anan-Sagol​(שולט) • 18 באוק׳ 2005
לפי עוצמת הנתון באורגזומטר לא ידעתי שהתקינו רוקטים בג'קוזי של הספא הזה icon_razz.gif