חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
חתולת הלילה • 17 באוק׳ 2005
לילך,
אני מקווה שיום אחד יובן שמה שנפשע בפרטי- יסלח בפרטי, מה שנפשע באופן ציבורי- רק שם יפתר. למה שנחוס על רגשותיה של מישהי (אה, סורי, זה לא היא, זה מישהו דרש ממנה לפרסם...) כשהיא לא חסה על אלה של אחרים? אין איפה ואיפה. מי שיחליט על הפרופרוציות הוא הצד הנפגע, ורק הוא. אני מקווה שאת לא עומדת ללכת לבית המשפט לתביעות קטנות ולהחליט איזו תביעה בסדר ואיזו "יצאה מפורפורציות". ברגע שכתבת מה שכתבת, היתה סתירה מאוד מהותית בין דברי שתינו. אל תנסי אפילו לומר שאין סתירה. היא מוחלטת. אני מוקיעה את הגנב ואת המצדדים בו או החסים עליו, המסכן. מה את עושה? אני גם אחסוך ממך את המבוכה בלהסביר מה בדיוק ציני במשפט הזה: "את אולי יכולה לחוש מוחמאת אם מישהי אכן עשתה זאת.. סימן שממש הלהבת אותה..." יש דרך גם לכתוב ציניות. בדיוק כמו שיש דרך לכתוב סיפורים, שירים וכל היתר. ולגבי מציאת כשרונות דווקא פה- תתפלאי. מאוד תתפלאי. כשיש- גם פה מוצאים אותם. ומצאו. לא, לילך, את פשוט יכולה, ביחד עם עוד ערימה של אנשים פה שלא מבינה יצירה אמיתית מהי, ומה ערכה (בלי להיכנס לטיב היצירה, אלא לעצם הוויתה) כנראה, להתנצל בפני נאדו על כך שמשכו בכתפיים ובכל שיתפו פעולה (איך קראו לסרט הזה? הנאשמים? זהו). אפילו המפרסמת הגזלנית כבר התנצלה על העוקם. אתם יכולים להצטרף אליה כפי שהצטרפתם פה. |
|
לילך29(אחרת) |
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
ליבה..
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
לילך29(אחרת) • 17 באוק׳ 2005
אני שוב חושבת שלא הבנת את דבריי כראוי...
אבל. .נו טוב.. אני משערת שדרך השרשור הזה.. ודרכי.. את מנסה לחדד משהו חשוב לחברי הקהילה.. אם כך .. לוקחת על עצמי את התפקיד....!!!!! ושוב.... חג שמח... וקליל יותר!!!!! לילך |
|
חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
צר לי, לילך, אבל חוסר ההבנה וההתעקשות עליה הן כולן שלך.
ואם כבר אני לא הבנתי (יה, רייט, גם אני מזהה הילוך אחורי כשאני רואה אותו), הרי שהאחריות על ההסבר היתה שלך. ההתקרבנות ההירואית שלך לא עושה עלי רושם, צר לי. את לא כלי ולא דרך. את ושכמותך הם בדיוק הבעיה. דבריך ודבריהם עדיין כתובים כאן, לידיעת כל מי שחושב לפרסם משהו ולתת גישה אליו לחברי הקהילה. קחו בחשבון שכשיגנבו לכם יצירות, זאת בדיוק התגובה שתקבלו, שאתם יוצאים מפרופורציות ושזו אמורה להיות מחמאה. לתומי חשבתי שדווקא מי שמגדיר עצמו יוצר, בצורה זו או אחרת, יבין זאת. זה דוחה אותי ברמות שקשה לתאר. |
|
שובה לב(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
כל הכבוד ליבה
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
שובה לב(שולט) • 17 באוק׳ 2005
כל הכבוד ליבה!
ככה בדיוק צריך להתייחס לעניין. לקחו לנודה שיר בלי רשות וכשלוקחים בלי רשות זאת גניבה, נכון זה קל לקחת כי רק מעתיקים, עדיין לקחו בלי רשות. רק רשות זה כל מה שהיה נדרש מ- O במקרה כזה. רק רשות קטנה. לילך היקרה, את תמיד כותבת יפה ואכן מדבריך נשמע שגם בעינך זה לא מצא חן. וזה בסדר להעיר על פרופורציות אם את חושבת שנודה עברה אותם. אבל קודם כל צריך להעיר ל- O לא? קודם כל מעירים לזאת שעשתה את הפעולה שקוממה את נודה. לזאת שלקחה בלי רשות. אחרי זה, רק אחרי זה, כשהגינוי ברור ושהצעקה חזקה. אפשר לפנות לקורבן והפעם ביתר נימוס ולשאול אותה למשל למה היא לא פנתה ל- O באופן פרטי. אני אישית חושב שאחרי שאדם כותב משהו, זה באמת לעצמו ואמת זאת יפה. אם היא החליטה לפרסם זאת כנראה שהיא מחפשת גם מחמאות, תגובות ורצוי אוהדות מהציבור שזה דבר לגיטימי ביותר. ומה קרה? קרה בדיוק ההיפך, לקחו ממנה ובשקט. לקחו ממנה בלי להזכיר את שמה. גנבו ממנה את המאמץ בלי להזכיר את שמה ולהודות לה. במקום לקבל כוחות לקחו ממנה את הכוחות. עשו זאת ברבים. אז לדעתי, התגובה של נודה הולמת את המעשה. בכל מקרה כל אחד ודעתו הוא לגבי התגובה של נודה. לגבי הגנבה עצמה זאת גנבה וזהו. |
|
לילך29(אחרת) |
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
שובה לב היקר...
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
ראשית רוצה להודות על מחמאותייך... וכן אני שמחה שגם אתה ראית את תגובותיי כך ולא כפי שליבה רואה אותן...
אני אסכם את דבריי שוב.. על מנת שלא יהיו הבנות סותרות: (זה בשבילך ליבה... וצר לי אם את חושבת שאני "זזה צעד אחורה"..... - אני באמת שלא חוששת מתגובותייך למרות שיש לציין שיש לך עזות מצח לנהל דו קרב עימי כרק כי התעוררת היום במצב רוח תוקפני..... התפרצת לדלת פתוחה יקירתי.. !!!!!! ואם את רוצה לנהל דו קרב.. את מוזמנת לפרטי של גברת O. בכל אופן.. אני נגד... נגד!!!! גניבה כזו או אחרת....!!!!!! שיר, סיפור, בדיחה, תמונה או כל יצירה אחרת, בין אם היא דוממת, צומחת או חיה, וכו'. (אפרופו.. גניבת בדיחה או חידה... אני לא ממש סגורה על כך!!! אבל רק לשם הפרוטוקול.. ) וכן... ליבה..... אני עדיין חושבת שפרופורציות בחיים זה דבר חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולך גברת 0 היקרה.. שאין לי מושג מי את בכלל... נאמר לי שאני צריכה לגנותך.... אינני עושה זאת... שכן נוהגת טרם שיפוטי לשמוע גם את עמדתך..!!!!! אז את מוזמנת ...... לילך |
|
מנטרה(שולט) |
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
הארס ההרס והערס
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
מנטרה(שולט) • 17 באוק׳ 2005
הארס תמיד משעשע אותי לקרוא פוסטים כאלה.
לוקחים נושא ומתחילים לדוש בו שוב ושוב ושוב ושוב ... ומה שהכי נחמד לי לראות זה כשמישהו כותב כאן דבר שקצת יוצא מהקונצנזוס אז ישר רוגמים אותו באבנים. כמו בימיי קדם העליזים. ההרס לא שאני חושב שזה ישנה משהו ואני בטוח שעכשיו על התגובה שלי תגיב עוד סוללת אנשים שבעצם יגיבו על התגובה שלי שהיא תגובה על משהו שמישהו אחר כתב שהוא בכלל כתב על אדם אחר שהגיב בפוסט וחוזר חלילה. כך אגב לוקחים פוסט רציני ועושים ממנו פוסט עסיסי עם 5-7 עמודים לפחות... מה שמסית את הפוסט למקום שהכותב בכלל לא רצה להגיע אליו. הערס לילך, אל תתרגשי מהאנשים שמגיבים לך ככה באופן עקיף בתגובתם לנושא עצמו. הסיבה העיקרית היא שאותם אנשים שלא ממש צד בעניין מחפשים תיגרת רחוב נחמדה כמו החבר'ה שעומדים מהצד ואומרים ''כנס בו'' , ''תן בו'' וכאלה, כשהם בעצם לא ממש עושים כלום מלבד ''להדליק'' את המתקוטטים. אגב בדרך כלל הקטטה תמיד מתחילה ממשהו מאוד שטותי כגון אגו למשל... שיהיה לכולו חג שמיח ומאושר, מנטרה. |
|
חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
לילך
הגזמת, ובענק. כמו שאת כתבת את דבריך כאן- כך גם אני. מה קרה, אין לך טיעון ענייני אז החלטת שמישהו קם במצרוח לא טוב? זוהי דרכם של פחדנים שאינם יודעים לנהל דיון ולדבוק בטענה המקורית. מצד שני, הם ידועים להקליד עשרות סימני קריאה בסוף כל משפט, כאקט של טעם טוב, ידע וטיב כתיבה. אולי זה יתן תוקף למה שהם אומרים. זה נקלה והמוני בעיני. אבל נו, אולי זה "פרופורציות" בעיניך, לצרוח דרך סימני קריאה. לקרוא בין השורות, לילך, מעולם לא ידעת. לא ארצה להדרדר להמשך כדי לא להלבין את פניך כפי שאת ניסית לעשות לי בדבריך המגוחכים. את הרי עושה זאת יפה מאד בעצמך. עזות מצח, דרך אגב, היא כלפי מי שגדול / מבוגר / משכיל / בכיר / נעלה ממך. עזות מצח היא חוצפה. ובכן, ראית כאן חוצפה איפשהו? ראית חוסר הערכה. ומאחוריה אני עומדת. אה, ולילך, עוד דבר אחד: ליידי O התייחסה לנושא בבלוג שלה. ואת זאת כתבתי גם אני לפני שתי תגובות. היית רואה זאת לו קראת בתשומת לב את תגובותיי ואת הבלוג שלה. אם את כבר יוצאת לקרב בדקי קודם את המפות שלך. ולא, אני לא "יקירתך". את יכולה לחדול מהצביעות הזו, היא מגוחכת לא פחות. התנצלותי כלפי מי שנאלץ לחזות במחזה מביש זה. (מה אני מדברת? נהניתם עד עמקי נשמתכם, אני יודעת) |
|
Tame |
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
Tame • 17 באוק׳ 2005
יש גם את אלה שמידי פעם משחילים בעיטה פנימה
ואת אלה שמחממים עוד קודם ואת אלה ששרים "יאללה מכות יאללה.." או "עוד לא ראינו דם.." זה הופך את כל התגרה למעין אירוע חברתי מסויים, סוג של התכנסות תרבותית של החלפת רעיונות ודעות |
|
לילך29(אחרת) |
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
ליבה... זוהי תגובתי האחרונה....
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
אני חושבת שירדת נמוך מידיי.... !!!!!
ועוד לחשוב שראיתי בך דמות נערצת...???? (וכן, אני ענקית בסימני קריאה ובסימני שאלה.... ויש לי המון כרגע שמופנים פלפייך...!!!!) זהו.... אני חושבת שאני עוזבת כעת את גן הילדים הזה..... ליבה.. אבל- את יכולה להישאר.. אני בטוחה שאת תמשיכי להנות כאן!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (כמה כייףףףףףף ללחוץ על סימני קריאה... למרות שהם נוגדים "פרופורציה" ספרותית נעלה... כפי שהפרסונות "הרציניות" וה"יוצרות " בחבורה נוהגות להימנע מהם... אהה.. ורק עוד דבר.. זהו סימן ההיכר שלי...!!!! אז בבקשה .. כל חברי הכלוב.. אנא אל "תגנבו" את יצירתי!!!!!!! אני... לילך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
חתולת הלילה |
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
17 באוק׳ 2005
רגע, טישיו.
לילך, ברגע שהחלטת איך קמתי היום (ושימי לב שעד אז כתבתי אליך ולא עליך, את השינוי עשית את בעצמך) - הגעת לתחתית המדרגה. עכשיו לבכות שמישהו ירד נמוך? קוזאק נגזל ומסכן שלי. ועדיין- יש דרך לעשות את זה בסטייל. אבל או שיש לך את זה- או שאין. תמשיכי עם סימני הקריאה. אף אחד עם סגנון או איכות לא יגנוב אותם ממך. יודעת מה זה "קשוט עצמך תחילה?" אם לא- תני קפיצה למילון. וברוך שפטרני מהיותי "דמות נערצת" בעיניך. ישמור אלוהים. |
|