עינבר |
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
התמודדות עם הפרידה ב BDSM
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
עינבר • 18 באוק׳ 2005
עברתי בשנה האחרונה גיהנום, שכולו היה קשור לפרידה מהאדון הראשון שלי.
נפרדנו הרבה פעמים. כל פעם שאני עזבתי אותו , יכולתי להתמודד , לפרוח ולהמשיך בדרכי. אבל היו פעמיים שהוא עזב אותי ונכנסתי למצוקה נפשית אמיתי. 1. לשחרר אותו - זה היה קשה. לא היה לי מקום להתאבל שנקי ממנו. כל הזמן נתקלתי בו, ברחוב, באתר, גם שהפסקתי להכנס לכאן, שמעתי עליו מחברים. לא הצלחתי לשחרר, לקח לי זמן לקבל את הפרידה. 2. לטפל בחוויות שעברנו ביחד. בהתחלה היה לי קשה, כי חוויות רבות התחילו ונגמרו במקום רע. ההשפלות הפכו אמיתיות, הכאב הפך לאלימות, ההתמסרות הפכה לאובדן העצמי. לקח לי הרבה זמן למצוא את עצמי, איך שהייתי לפני שהכרתי אותו, אבל אני מוצאת. היה לי גם קשה להתחבר לדמות ההיא ואני מנסה ליצור את עצמי מחדש, זאת הזדמנות לחלום. היה לי קשה להתמודד עם הבדידות, כי איבדתי עבודה וחברים ולפני שנפרדנו, היה לי רק אותו, לפחות בתחושה. מצאתי לאט לאט קשרים , חברים , זוגיות, עבודה ואני עדיין מנסה לייצב את החיים לקביעות. היום אני מנסה ללמוד לחיות עם הכאב והפגיעה. זה לא פשוט, אבל זה יותר קל כאן. אני מיחה שהיו הרבה דרכים שבהם הוא יכל להקל אלי, אבל הוא לא ידע איך וחבל. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
ענבר...
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
aka BODYGUARD • 18 באוק׳ 2005
מצטער לקרוא שזו חוויתך בסופו של יום
איני מכיר אותך ואותו, אולם יש לי שאלה אחת והשתדלי לענות עליה בכנות המירבית... האם היו רגעים שהיו מבחינתך חלקת אלוהים קטנה, רגעים שבהם היה לך את כל מה שרוצה לעצמך? אשמח לתשובתך. |
|
עינבר |
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
Re: ענבר...
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
עינבר • 18 באוק׳ 2005
BODYGUARD כתב/ה: האם היו רגעים שהיו מבחינתך חלקת אלוהים קטנה, רגעים שבהם היה לך את כל מה שרוצה לעצמך? אשמח לתשובתך. היו רגעים שהוא היה שם בשבילי כחבר ואדון לשעבר. מתוך הרגעים האלה , אני יודעת שאני רוצה להיות ביחסי שליטה. משיחות עם חברים, אני יודעת שזה לא חייב להיות רק ברגעים נדירים. אבל היו גם רגעים שהוא פגע בי, ניצל אותי, תקף אותי ונטש אותי. אז אני יודעת שגם אם יש מאסטרים נפלאים, הוא לא היה כזה בשבילי. |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
נוריתE • 18 באוק׳ 2005
ילדונת
כל פרידה היא קשה ואנחנו עוברות את כל השלבים לבד או עם ידידים, אבל בסופו של יום , נותרות עם עצמנו לערוך את הדין וחשבון העצמי, ללקק אולי את פצעי הנפש הכואבים וחייבות לאסוף את עצמנו ולהמשיך הלאה עם ולמרות ועל אף כל הכאב ואם כתבת שלעיתים הוא היה גם לא טוב אלייך והרי שנאלצת להיפרד ממנו ולשחרר את עצמך תאספי כוח, קחי פסק זמן ומנוחה ואני מאחלת לך שבבוא היום לכשיבוא תמצאי את אדונך אבירך ומגינך הראוי לך. |
|
שלגיה א ח ת |
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
קראתי את מה שכתבת
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
שלגיה א ח ת • 18 באוק׳ 2005
והשאלה שלי היא: האם את מרגישה שהכאב של הפרידה, חוסר היכולת לסיים את הקשר, ההתמודדות עם האובדן שלו מחייך והקשר של אחרי הפירוד, האם זה בגללך, בגלל אישיותך? או שזה קשור לקשר הבדסמי ביניכם?
כדי לחדד את השאלה אני חוזרת בניסוח אחר: האם את חושבת שיש הבדל בין פרידה בין שני אנשים שסיימו קשר, לשני אנשים שסיימו בדסמי? ולמה את חושבת שיש הבדל? אני מאמינה שפרידה, היא פרידה, היא פרידה. בכל קונסטלציה שהיא. נכון שקשר בדסמי הוא קשר תלותי יותר, למרות שאצלי זה קיים בעיקר בסקס בלבד ולא בחיים שלי מחוץ למיטה, אבל מי שחי את זה 24/7, אני מניחה שזה אינטנסיבי/מנטאלי הרבה יותר. מקווה שתוכלי לענות לי. שלגיה |
|
עינבר |
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
Re: קראתי את מה שכתבת
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
עינבר • 18 באוק׳ 2005
שלגיה א ח ת כתב/ה: והשאלה שלי היא: האם את מרגישה שהכאב של הפרידה, חוסר היכולת לסיים את הקשר, ההתמודדות עם האובדן שלו מחייך והקשר של אחרי הפירוד, האם זה בגללך, בגלל אישיותך? או שזה קשור לקשר הבדסמי ביניכם?
אני לא יודעת אם זה בגלל אישיותי, יש לה חלק. אבל אף פעם לא נשברתי ככה מפרידה. אני כן יודעת שזה גם קשור לעובדה שזאת הייתה תקופה של הרבה שינויים , שהתגלו כולם לרעה. אני חייבת להגיד שיחסי השליטה שינו את האישיות שלי, אולי זה אומר משהו רע על היחסים, אבל ככה זה קרה. כדי לחדד את השאלה אני חוזרת בניסוח אחר: האם את חושבת שיש הבדל בין פרידה בין שני אנשים שסיימו קשר, לשני אנשים שסיימו בדסמי? ולמה את חושבת שיש הבדל? ההבדל מצוי במידת האינטימיות והתלות שמתפתחת. ביחסי שליטה עוברים חוויות ביחד, שמישהו מרביץ לך ומשפיל אותך, זה עושה לך משהו. שוב , הכל תלוי באלף גורמים, כמו אישיות, מה עשיתם, ניסיון. אבל יש משהו שונה. אני מאמינה שפרידה, היא פרידה, היא פרידה. בכל קונסטלציה שהיא. נכון שקשר בדסמי הוא קשר תלותי יותר, למרות שאצלי זה קיים בעיקר בסקס בלבד ולא בחיים שלי מחוץ למיטה, אבל מי שחי את זה 24/7, אני מניחה שזה אינטנסיבי/מנטאלי הרבה יותר. הייתי גם ב24/7 עם אותו בחור. זמן מאוד קצר ולקח לי חצי שנה להתגבר. בהתחלה היה לי קשה ללכת לשירותים ולאכול צהריים בלי אישור. גליתי שהוא השפיע על המחשבה שלא לדבר על חוויות טאומתויות שעברתי בגללו ועד היום אני בוכה ורועדת, מדיי פעם.מקווה שתוכלי לענות לי. מקווה שעניתי , קצת קשה לי , כי אני מעורבת רגשית ולא תמיד מתנסחת ברהיטות בנושא הזה. שלגיה |
|
שלגיה א ח ת |
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
שלגיה א ח ת • 18 באוק׳ 2005
ענבר יקרה,
קראתי די בכאב את מה שכתבת. בעיקר בשורות של "לא יכולתי ללכת לשירותים ולאכול צהריים בלי לקבל אישור ממנו". לי, אישית, מאוד קשה להתחבר לקשר כזה. אני לא מקבלת קשר כזה מראש, על פניו. זה נראה לי בלתי אפשרי ולא מתאים לאישיות שלי. אני מאמינה שאישה שנכנסת לקשר כזה, לא באה לשם ממקום נקי ונטול חווייתיות טראומטית שקשורה בשליטה עמוקה בקשר עם מבוגר, בילדות. את זה אני אומרת מתוך קריאה מרובה בנושא שככל שהעמקתי בו, ידעתי, שהמשפט "כל אחד והבדסמ שלו" הוא משפט המפתח בעולם הזה של שליטה וכניעה. אני חושבת שמהמקום שבו את נמצאת עכשיו, את חייבת לשאול את עצמך מה בתוכך גרם לך להימשך לקשר כל כך כל כך תלותי ומחייב עד כדי שלא יכולת לעשות פעולות פשוטות שמעצם חוק יסוד זכויות האדם וחירותו, מגיעה לך החירות לעשותם בכל רגע נתון. יכול להיות שיש צורך בעזרה מקצועית ובהכוונה. עדיין, אין משום דבר שכתבתי למעלה, נימה שיפוטית. אני מקבלת את זה שכל אדם, מבחירה, רשאי להחליט אם הוא רוצה להישלט בצורה כזו ובאופן כל כך גורף וסוחף. לי אישית, זה ממש ממש ממש לא מתאים ואין לי שום צורך להיסחף לקשר מהסוג הזה. צריך כל הזמן להיות עם היד על הדופק ולהבין בתודעה שלך, אם המשיכה היא חלק מסוג תירפויתי לטראומה בעבר או להתחברות לאישיות שתלטנית שעשתה בך שמות, בילדותך או בנערותך. קחי חיבוק אמיץ ואוהב והשתדלי להיעזר בכל גורם כדי להתחזק. שלגיה |
|
עינבר |
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
עינבר • 18 באוק׳ 2005
שלגיה א ח ת כתב/ה: ענבר יקרה,
קראתי די בכאב את מה שכתבת. את חייבת לשאול את עצמך מה בתוכך גרם לך להימשך לקשר כל כך כל כך תלותי ומחייב עד כדי שלא יכולת לעשות פעולות פשוטות שמעצם חוק יסוד זכויות האדם וחירותו, מגיעה לך החירות לעשותם בכל רגע נתון. אני מקבלת את זה שכל אדם, מבחירה, רשאי להחליט אם הוא רוצה להישלט בצורה כזו ובאופן כל כך גורף וסוחף. קשה לענות על זה. אני רק יודעת שזאת היתה הפנטזיה שלו ורציתי להגשים אותה. הכל היה כל כך מהר וסוחף, שלא עצרתי לחשוב לרגע. לא הייתה לי הזדמנות להכנס לעולם הזה לאט לאט ולבחור מה מתאים לי. אני מניחה שהיה בי גם חלק שנמשך לזה והרבה חלקים שאותתו "לא" בעוצמות חזקות. אני מניחה שהסכמתי בלי להבין למה אני מסכימה. חשוב לי להזכיר לעצמי שאני אישה אינטלגנטית וחזקה, עם יצרים ואהבה גדולים שנתנה אמון מוחלט בגבר, למרות כל חששותיה. קחי חיבוק אמיץ ואוהב והשתדלי להיעזר בכל גורם כדי להתחזק. שלגיה, תודה על החיבוק , זה מאוד מרגש בעיני. תודה לך גם על הראש הפתוח. אני נעזרת בזהירות. אני גם מתחברת מחדש למקורות העוצמה שלי, זה תהליך יפה ומרגש. |
|