יס-מין{ש} |
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
הדבר הראשון שעולה במחשבה כשקמים בבוקר
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
יס-מין{ש} • 18 באוק׳ 2005
מה אפשר ללמוד על אדם מידיעת הדבר הראשון שהוא חושב עליו כשהוא מתעורר בבוקר?
והמחשבה שמלווה אותו אל תוך שינה? פעמים יהיה זה הדבר שהכי מטריד אותו או שהוא כמהה אליו. זה יכול להיות ביטוי ליצירתיות שבו בעוד מוחו קודח על דרך חדשה להפעיל את סביבתו, לשנות או להבין אותה. יש אנשים שקמים וליבם מלא אהבה יש אחרים שקמים עם שנאה. יש המלאים בהתרגשות לקראת העתיד לקרות יש שטובעים ביאוש ממה שכבר קרה יש מי שמתעורר ודמות אחת עומדת מול עיניו. בין אם היא לצידו ובין אם לאו. ואני... בזמן האחרון אני קמה, הולכת לישון וגם חולמת על סקס. יצרי פרוע מפתיע לופת חייתי כובש נושך בועט מעיף מרומם משפיל כוחני בועל את הנשמה מבפנים. לפעמים הדבר הראשון שאדם חושב עליו בבוקר, הוא מה שחסר לו. אלוהים, כמה שזה קשה לעמוד בהבטחות שלי לעצמי. |
|
עינבר |
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
מאמי
לפני 19 שנים •
18 באוק׳ 2005
עינבר • 18 באוק׳ 2005
אני רוצה לספר לך משהו שלמדתי, פנטזיות זה נפלא גם אם אין לא ממומשות כרגע.
תשתדלי לעמוד בהבטחות שלך לעצמך. כי ידעת למה את מבטיחה אותן. עוד יהיה לך סקס נפלא והרבה בעתיד. בכל מקרה , סתם מחשבות שלי, אין נכון ולא נכון. מלבד זאת : את אישה עם מיניות ויצריות, מגיע לך להנות ממנה ולא לסבול. |
|
מישלי |
לפני 19 שנים •
19 באוק׳ 2005
מחשבה ראשונה כשמתעוררים משינה...
לפני 19 שנים •
19 באוק׳ 2005
מישלי • 19 באוק׳ 2005
פעם.... הייתי בקשר עם מישהו,
הוא ביקש ממני לשלוח לו SMS מיד כשאני מתעוררת (אצלי זה לא בבוקר, כי אני הפוכה) שאלתי - "למה?" - באמת כדי להבין את המשמעות עבורו, הוא ענה לי, שזה בכדי שהוא יהיה הדבר הראשון שעליו אחשוב כשאתעורר. אז עשיתי כבקשתו, זה נשמע הגיוני וגם כייפי. למדתי, שכעבור כשלושה שבועות של התמדה בזה, מידת הנוכחות שלו בתוך הראש שלי הייתה עצומה !!! הבנתי הלכה למעשה, מה זה "שליטה מנטאלית"..... וזה היה שיעור שאני שמחה שלמדתי !! אגב, יש תיאוריה שלמה שאומרת: שאם מתמידים בפעילות מסויימת, ברצף של 21 פעם, בתקופה סבירה, יוצרים ממש תיכנות במוח של הדפוס הרצוי (ככה, רק לשם העשרת הקוראים ) |
|
OMEN{בובת זונה} |
לפני 19 שנים •
19 באוק׳ 2005
שיט!!
לפני 19 שנים •
19 באוק׳ 2005
OMEN{בובת זונה} • 19 באוק׳ 2005
ידעתי שאסור לי לוותר אחרי 20 פעמים....
|
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
19 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
19 באוק׳ 2005
מקבי(מתחלף) • 19 באוק׳ 2005
ציטוט: הדבר הראשון שעולה במחשבה כשקמים בבוקר
אחת מהמחשבות הללו (או כולן גם יחד): "אוף, לא בא לי לקום." "יואו, אני חייב להשתין..." "היי, עומד לי." "שיט! היום זה המחר שאתמול כל-כך דאגתי בגללו!.... והיי, עומד לי." |
|
crazy_toast(שולט){אליס} |
לפני 19 שנים •
19 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
19 באוק׳ 2005
crazy_toast(שולט){אליס} • 19 באוק׳ 2005
אני יודע על מי אני חושב first thing in the morning וגם במהלך היום והלילה...
|
|
Gods and monsters(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
19 באוק׳ 2005
היום היתעוררתי במיטה אחרת
לפני 19 שנים •
19 באוק׳ 2005
Gods and monsters(לא בעסק) • 19 באוק׳ 2005
יותר רכה
יותר פירחונית יותר מבושמת ולא הייתי לבד שלחתי את ידי וליטפתי את גבה נגעתי בעדינות מחזיר לאצבעותי את מגע האהבה היא עדיין ישנה, עייפה יצאתי בעדינות מחדרה עם שימחה ומגע אהבה |
|
מUחדת |
לפני 19 שנים •
19 באוק׳ 2005
קפה, רבאק.
לפני 19 שנים •
19 באוק׳ 2005
מUחדת • 19 באוק׳ 2005
|
|
_זילפה(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
_זילפה(נשלטת) • 20 באוק׳ 2005
המאסטר שלי, הטיל עלי שיגרת בוקר, הוראה קבועה של סט פעולות שאני מבצעת לפני שאני קמה ומתחילה את היום.
עוד לפני התחילת יומי - היא איתי במחשבתי, שולט על מחשבותי הראשונות בבוקר. . מרגש. מקרב. מאלף. תודה למאסטר שלי, שעבורי שיצר ברוב חוכמתו ההתעוררות החמימה ישר לתוך השראתו. זילפונת |
|