venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
התנצלותה של שיפחה
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 20 באוק׳ 2005
Yosefus כתב/ה: *נגה* כתב/ה: זו שאיפתה של שיפחה, בעיני רוחך ....?
או, שזו הפנטזייה שלך על שאיפותיהן של שפחות...??? תקציר: -עכשיו-ברור-למה-יוספוס-לא-ימצא-שיפחה-אפ'עםםםם ( אבל נערת ליווי במישחקי תפקידים, אולי... ) נגה'לה , אני מודה לך על המחשבה שאני כתבתי את הפוסט הזה, זו מחמאה ענקית, אבל אני לא מסוגל לכתוב כל כך ישיר, כל כך מתוך הלב, כל כך אמיץ, מתוך הצורך הבוער, בלי לדפוק חשבון לשום דבר ולאף אחד. זו כתיבה שזכיתי לקבל. ולך האיש בשחור, אתה מספיק מנוסה כדי לדעת לא לדרוש מנשלטת את מה שאין ביכולתה לתת האיש בשחור כתב/ה: נגה,
לדעתי נכון יותר היה ... פשוט לכתוב את את דעתך ... סליחה, על היותי שיפחה נבערת וסוררת אשר אין ביכולתה להעריך מיסמך אנושי כ ה מרתק. סליחה, על היותי שיפחה חצופה ובלתי מנומסת בעליל, על שהעזתי להביע את דעתי ( גם זה תמוה...לשיפחה יש דיעות ? מלבד הרצון להיות חור??????? ) סליחה, על שאין ביכולתי , כנשלטת, שיפחה או פשוט..........נקבה, להביע דיעה מתייפייפת , מקושטת. סליחה, מאסטר היסטוריון, על שאין ביכולתי להעריך מיסמך נ י פ ל א זה ושוב, על שבחוצפתי ( פויה, שיפחה רעה ! ) העזתי להביע דעתי ללא כחל וסרק. תקציר : נגה-השיפחה-הסוררת-שוב-מעזה-להביע- את-דעתה, -ירחם-השם ! |
|
שרמומית |
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
Re: התנצלותה של שיפחה
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
שרמומית • 20 באוק׳ 2005
אוקיי..
השיר פשוט מקסים מאוד אהבתי את הדרך שבה הוצאת את התחושות והרצונות שלך החוצה |
|
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
Re: התנצלותה של שיפחה
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
נטלי כתב/ה: אוקיי..
השיר פשוט מקסים מאוד אהבתי את הדרך שבה הוצאת את התחושות והרצונות שלך החוצה ___________________________________________________________ |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
קלייר(נשלטת) • 20 באוק׳ 2005
"אני רוצה לשחרר את הכל
ולהיות שם ולדעת שאני יכולה שאני לא צריכה לשמור" מאוד התחברתי לשורות הללו. |
|
Uranus |
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
Uranus • 20 באוק׳ 2005
אה נגה !!!!
אני מבקש בכול לשון בקשה, השימוש הציני בהתנצלויות, תחינות למחילה, כריעת ברך בשפלות רוח תוך כדי זעקות סליחה השמיימה, שמור לי, לאורנוס. למרות שללא ספק, את בהחלט ראויה לשבחים על השימוש שלך בהם ( זה רק אני, או שגם לכולם זה מתחיל להראות כמו "ערימת ילדים" על נגה ? ) |
|
כנפיים(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
רגע של צניעות
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
כנפיים(נשלטת) • 20 באוק׳ 2005
נגה (ואולי גם אחרים)
אני חושבת שאלוהים מדבר בכמה שפות ואין שפה אחת נכונה את באמת לא חייבת להתחבר לשום דבר אבל לא אומרים בעעעעעעעע על מה שמישהו כתב ואם מישהו כתב שם משהו מהנשמה שלו/שלה ולא משנה אם היא עמוקה או רדודה (הנשמה או הכתיבה....) יש מקום לכבד את מה שנכתב אני מאחלת לך לא להיות במקום שמישהו מקיא כשהוא טועם את האוכל שלך או שמישהו ממש אבל ממש מזלזל במשהו שאת מחשיבה או ביצירה שיצרת טיפת צניעות ורגישות עוד לא גרמה לאף אחת להראות פחות חכמה או שנונה או חצופה אנושיות עוד לא הרגה אף אחד לא התייחסת לעומק הענין לא הגבת עיניינית למה שנכתב לא ניתחת לא אמרת מה מפריע לך מה לא אהבת מה נראה לך כל כך לא ראוי להכתב פשוט הקאת על הכתוב... לי זה עשה עצוב יש מקום לטיעונים כאלה ואחרים (פיזיות לעומת עומק רגשי צורך פיזי חזק לעומת כניעה עמוקה, אמיתית שבאה מהכי עמוק בפנים) אפשר לאהוב אפשר גם לא לאהוב הכל לגיטימי הכל במידת האנושיות אני לא ראיתי כאן מקום לזלזול שהפגנת אבל היי זו רק אני ואולי אני טועה? |
|
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
התנצלות ( 2 )
לפני 19 שנים •
20 באוק׳ 2005
כנפיים היקרה,
הפעם ללא טיפת ציניות, מודה לך קודם כל, שהארת את עיניי. שנית, לא חשבתי שהבעת דעתי, בוטה ככל שתהיה , אינה אנושית. אבל, בצורה שהצגת את הדברים, אני מבינה שטעיתי. יוספוס, קבל בבקשה את התנצלותי ה כ נ ה אני מצטערת. תגובתי נבעה מתוך אימפולס וילדותיות. סליחה. |
|
שובה לב(שולט) |
לפני 19 שנים •
21 באוק׳ 2005
ואווווווו
לפני 19 שנים •
21 באוק׳ 2005
שובה לב(שולט) • 21 באוק׳ 2005
כנפיים,
כל הכבוד לך על צורת ההסתכלות שלך ועל השפה היפה שבה השתמשת, את כותבת פה מעט אבל זאת כתיבה הנוגעת ללב. נגה, רק בחורה ישרה ואמיצה יכולה לכתוב את מה שכתבת בצורה שכתבת. אני אישית מעריך את זה. |
|