DEVIL EYES |
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
בקשר למה שטובייאס אמר..
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
DEVIL EYES • 22 באוק׳ 2005
שהוא פירסם מודעה בקשר למסיבת שכזאת והיו שתי בחורות שהראו התעניינות..
אז בנות יקרות - במידה ויש פה בנות רצניות, שמעוניינות במסיבה שכזאת.. אפילו אם זה אומר אורגיה/פלי פארטי/מסיבת סקס-גמירות וכו'.. אני מחפש בחורות ליברליות שלא מפחדות להיות אמיתיות וחיתיות, ראיתי כמה כאלה פה, אבל הם זן נדיר. במידה וזה אורגיה/פלי פארטי , יש לי מישהי, ואשמח לצרף עוד בחורה או שתיים..או שלוש.. אני open minded. קיצר..דברו איתי בהודעה פרטית ונזרום |
|
aka BODYGUARD |
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
Re: על BDSM ולכלוך...
לפני 19 שנים •
22 באוק׳ 2005
aka BODYGUARD • 22 באוק׳ 2005
ל-BDSM אין ספר וכל אחד כותב את סיפרו הוא
כאוות נפשו ולפי התשוקות והמאווים שלו... הרעיון כרעיון לא חדש וקיים מזמן הטעות היחידה שמתקיימת כאן היא ההתנצחות והמשך התגובות שמטנפות את השירשור ומוציאות דברים מהקשרם הראשוני..... חבל...[/quote] אין שום סיבה לדבוק חזק בהקשר המקורי, מי שמזהם שירשור, מזהם בעיקר את עצמו יש כאן תגובות למען חופש הביטוי והפנטזיה שעושות לי דווקא כיף לקרוא, לא הכל רע כאן. ענבר יקירתי...בסך הכל התכוונתי לכל מה שנאמר מחוץ לנושא ולרדת אחד על השני כי זה קטע אישי לא נראה לי נכון, לכן הגיעו הערותיי, מבלי לפסול או לתמוך ברעיון כרעיון... |
|
עינבר |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
Re: על BDSM ולכלוך...
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
עינבר • 23 באוק׳ 2005
BODYGUARD כתב/ה: ...
ענבר יקירתי... גם אני בעדך |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
הפעם זה אאוטינג ...
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
קליבר(שולט) • 23 באוק׳ 2005
דניו כתב :
"*מבקש מראש סליחה מכל האנשים השמנים והמכוערים שיש להם פלולות ענקיות וחצ'קונים על התחת! לא התכוונתי לפגוע, אלא להוכיח טענה. " עכשיו כולם יודעים שראית לי את התחת ...אה , ואיך אני אסביר את זה ? |
|
OMEN{בובת זונה} |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
אופס.. :)
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
OMEN{בובת זונה} • 23 באוק׳ 2005
מבקש סליחה מכל מי שעשיתי לו אאוטינג...
חח.. |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
דג' אבוק-
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
Adonasuy(שולט) • 23 באוק׳ 2005
מכל הדיון המחכים הזה נזכרתי בשני פלאשבקים-
אחד- בחור צעיר, שלא לומר שעיר, מספר לחברו שבא לו לזיין סוסה. "סוס זכר, או נקבה?" שואל החבר. "בטח שנקבה, מה, אני הומו?!!!" עונה בתרעומת הראשון. למה נזכרתי בזה? אולי בגלל סימן השאלה הגדול שצץ מעל ראשי למקרא מישהו שטועם את החרא של עצמו (וזה בסדר, בתאבון, עד מאה ועשרים) אבל מגיב בשאט נפש למקרא פנטזיה לא ממש מזיקה של אחרים. הפלאש השני דווקא מכיל מוסר השכל, והוא: מרוקאית אחת, שחומה וחטובה, ראתה סרט כחול יפני, עם בוקה קה... התעורר בה החשק וכשבעלה חזר הביתה חיכתה לו בנגליז'ה סקסי וצעקה אליו- "תקרע לי את הבגדים!!!" - מחורמן כולו הוא קורע ממנה את הבד הדק. "תזיין אותי!!!" - ואללה, מתנפל עליה ומזיין לה את הצורה. "תגמור לי על הפנים!!!"- הוציא סכין, גמר לה על הפנים. אה. מוסר השכל: תהיו ספציפיים. |
|
Inside your head |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
Re: דג' אבוק-
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
Inside your head • 23 באוק׳ 2005
Adonasuy כתב/ה: מכל הדיון המחכים הזה נזכרתי בשני פלאשבקים-
אחד- בחור צעיר, שלא לומר שעיר, מספר לחברו שבא לו לזיין סוסה. "סוס זכר, או נקבה?" שואל החבר. "בטח שנקבה, מה, אני הומו?!!!" עונה בתרעומת הראשון. למה נזכרתי בזה? אולי בגלל סימן השאלה הגדול שצץ מעל ראשי למקרא מישהו שטועם את החרא של עצמו (וזה בסדר, בתאבון, עד מאה ועשרים) אבל מגיב בשאט נפש למקרא פנטזיה לא ממש מזיקה של אחרים. הפלאש השני דווקא מכיל מוסר השכל, והוא: מרוקאית אחת, שחומה וחטובה, ראתה סרט כחול יפני, עם בוקה קה... התעורר בה החשק וכשבעלה חזר הביתה חיכתה לו בנגליז'ה סקסי וצעקה אליו- "תקרע לי את הבגדים!!!" - מחורמן כולו הוא קורע ממנה את הבד הדק. "תזיין אותי!!!" - ואללה, מתנפל עליה ומזיין לה את הצורה. "תגמור לי על הפנים!!!"- הוציא סכין, גמר לה על הפנים. אה. מוסר השכל: תהיו ספציפיים. אוסיף ואומר.. נדמה לי שרק אני רואה כאן ניצול.. שימוש בילד בן 18 על מנת להשיג דבר שאיש בא בימים אינו יכול להשיג. נמנמנמנמ.. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
Re: נהיה
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 23 באוק׳ 2005
SEAMASTER כתב/ה: נהיה כאן בית זונות לכאן ולכאן .
כמה עצוב. כמה נכון. |
|
שוטרת* |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
שוטרת* • 23 באוק׳ 2005
ברווזונת ..
ה"ילד" הזה , רחוק מלהיות מנוצל. וה"ילד" הזה , (שהולך להסתפר בקרוב !!!!), יכול להשיג את זה ועוד הרבה גם בלי עזרתם של כל מיני מכאן.. believe me baby |
|
אדון עולם 1 |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
אולי תירגעו קצת?
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
אדון עולם 1 • 23 באוק׳ 2005
לא מכובדת ההתנהלות הזאת כאן
|
|