isolde(שולטת) |
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
דרוש רופא - שאלות על מדיקל. הכניסה לאחים וסניטרים אסורה ומסו
לפני 19 שנים •
23 באוק׳ 2005
isolde(שולטת) • 23 באוק׳ 2005
כנת
וגם עורך דין- אם אני פוגעת בכל זאת בעבד אומלל עד לבלי הכר, מי מפוצץ את נוה תרצה בשבילי? הסברים על טעויות נפוצות נמקים נמלים רימות וכו' מה עדיף לחפש רופא ילדים פתולוג או כונן חדר מיון לילה? פסיכיאטרים יותר מדי סוטים. ובאמת, פגשתם יותר פסיכיאטרים סדיסטים או מזוכיסטים? |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
עבד זר
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
מלך הארץ(לא בעסק) • 29 באוק׳ 2005
תחילה הייתי בטוח שהפוסט הזה נועד רק לצורך פרובוקציה,
אבל לאחר שראיתי שאת מתכוונת לברוח בקרוב לחו"ל, סברתי שאולי באמת יש דברים בגו ואת מתכוונת באמת לממש פנטזיה חשוכה ולהתעלל למוות באיזה עבד מסכן לפני שאת בורחת. אם זה כך אז רק למען הספק להלן עצתי: קודם כל מלכה חכמה לא נכנסת לצרה שמלכה פיקחית יודעת איך לצאת ממנה, כלומר כדאי שתתכנני את הדברים כך שלא תיזדקקי בסופו של דבר לעו"ד או רופא. וזה מאוד פשוט, מאז תחילת העשור הקודם ארצנו ממוקמת במקום טוב בצמרת המדינות בהן מתקיים סחר בבני אדם. עפ"י הערכות שונות יש בארץ קרוב ל300,000 עבדים לא חוקיים, בו בזמן שיש מעל 200,000 עבדים מקומיים מובטלים ללא מלכות. אבסורד. אפילו למצוא תפקיד של עבד ניקיון כבר בלתי אפשרי היום, בעיקר נוכח היבוא הפרוע של עבדי ניקיון ממערב אפריקה. איך אני יכול להתחרות בכושי ענק בן עשרים שגומר לעשות תריסים לפני שאני מצליח לערבב את האקונומיקה במים כמו שצריך? לכן כל מה שאת צריכה לעשות זה לאסוף עבד עפ"י בחירתך (אפריקה, מזרח אירופה, סין וכיו"ב). בכל עיר ישנו מקום אחד או יותר בו מתרכזים העבדים כדי שמישהי תאסוף אותם, זה בד"כ בצמתים ראשיים. אל תזמיני עבד מחברת סחר אדם, מדובר בד"כ בעבדים עם כל האישורים ויהיה מי שיחפש אותם. קחי כאמור עבד מאחד הצמתים כך שאם תעלימי אותו חבריו יחשבו שהוא נתפס וגורש (אם יש לו חברים). בביתך תוכלי להתרשם מביצועיו כעבד ניקיון ולהחליט אם את רוצה בו. לאחר שלוש שעות של קירצוף הבית העבד יבקש קצת מים. לשם כך הכיני מראש בקבוק עם חומר מרדים. אם לא השגת חומר תיקני, המיסי לתוך בקבוק המים עשרים כדורי אקמול, זה בצירוף למאמץ הפיזי והחשיפה לחומרי הניקוי כבר ימוטט אותו (אם את מתכוונת לקחת עבד אפריקאי צריך למוסס ארבעים כדורים ואם זה סיני קטן עשרה כדורים יספיקו). עכשיו עשי בו כרצונך. אם זה מסובך מדי נסי לתפוס עבד באזור נתב"ג 2000, הרבה מאוד מלכות נטשו שם את העבדים שלהן כאשר יצאו לחופשה בחו"ל, תופעה שלדעתי ראויה לגינוי. (אין האמור לעיל בא להחליף ייעוץ משפטי באשר לחוקיות ההמלצה הנ"ל) |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 19 שנים •
20 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
20 בנוב׳ 2005
המלכה קרן(שולטת) • 20 בנוב׳ 2005
לאייס
כמדומני היה עבד רופא שהיה מלמד אותה. אני בעד שכל מלכה שעוסקת בתחום תיקח להשכלתה קורס בעזרה ראשונה. לא אמרתי קורס חובשים. אני עשיתי קורס מער"ים וזה תרם לי יופי לידע. מבחינת סיכונים ואיך לטפל בהם. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
3 בדצמ׳ 2005
קורס החיאה - תשתית בסיסית
לפני 18 שנים •
3 בדצמ׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 3 בדצמ׳ 2005
כבסיס להשכלה רפואית של כל מי שרוצים לעסוק בבדסמ רצוי שיהיה קורס החיאה אי שם ברקע.
קורס מע"רים הוא בהחלט תוספת ברוכה, וגם היתה אי פעם בעבר הרצאה שהעבירה מישהי על תאונות בדסמיות וטיפול רפואי מומלץ. מעבר לכל מה שהרפואה הסטנדרטית יודעת להציע - קיים מידע רב על כל פעילות בדסמית ברשת. כל מה שנדרש הוא קפיצה קלה לגוגל וחיפוש על פי שם הפעילות באנגלית. כך למשל אפשר לדעת מראש למה לא קושרים ידיים בחושך ולמה לא מעבירים חבל על הצוואר של אדם מלפנים... |
|
ZOE |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
ZOE • 25 בדצמ׳ 2005
אני חובשת מצטיינת וגם חונקת מצטיינת ....)
סופרים לאט לאט .... 21 22 או שזה ממשהו אחר??? בכל אופן אם הוא מכחיל מומלץ להפסיק. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
לחונקים ולנחקנים כדאי לקרוא מאמר בנושא של ג'יי וויסמן
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 25 בדצמ׳ 2005
ג'יי ווייסמן (Jay Wiseman) כתב מאמר על חניקות, שהתבסס על תחקור של תאונות בדסמיות וכמעט תאונות בארה"ב, ועל הרקע המקצועי של ג'יי וייסמן.
המאמר מדבר על התהליכים הפיזיולוגיים שקשורים בחניקה ומגיע למסקנה שיש בהם סיכון רב, גם למי שמקפידים וסופרים. למי שמתעניין בתחום זה, לדעתי, חשוב לקרוא את המאמר ולו כדי להיות מודע לסיכונים. המאמר תורגם בזמנו על ידי דום קרוז, אם כי לא זכור לי היכן הוא פורסם (קרוז, אשמח אם תוכל לשרשר קישור לתרגום, או את המאמר אם הוא פורסם במקום אחר...). |
|