בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סיפור לרגל הצטרפותי לאתר (לא לרכי קיבה או אנשים מוסריים)

Anubis-Rex​(שולט)
לפני 19 שנים • 23 באוק׳ 2005

סיפור לרגל הצטרפותי לאתר (לא לרכי קיבה או אנשים מוסריים)

Anubis-Rex​(שולט) • 23 באוק׳ 2005
זיון של החיים
זה היה בשנה השביעית ללימודי הרפואה שלי ,שובצתי בסבב המחלקות למחלקה האונקולוגית (המטפלת בחולי סרטן) שם הצטרפתי לסיבובים של תורן המחלקה כל בוקר ובשאר הזמן ניקיתי הפרשות ורוקנתי סירי לילה.
מה אני יכול להגיד החיים הסריחו לא ישנתי שנת לילה טובה כבר חודש בערך ,היתי באוברדרפט רציני ביותר והגרוע מכל לא זיינתי יותר מ4 חודשים ,הייתי כל כך חרמן שחשבתי אפילו ללכת לזונה רק כדי לזיין.
ואז בוקר אחד העניינים השתנו כששירה הגיעה למחלקה.
היא הייתה בת 26 יפיפייה באופן הרואין שיק שכזה שבדיוק היה הסגנון שלי שיער ארוך בלונדיני צבוע ,רזה מאד אך עם חזה נאה וגידול בראש בגודל של אגוז מלך במקום שלא היה ניתן להגיע אליו בניתוח, ימיה היו ספורים.
מכיוון שלא היו הרבה אנשים בגילי במחלקה ולה לא היתה משפחה מצאתי את עצמי מבלה יותר ויותר זמן איתה היינו מדברים על הכול בכנות שרק אלו ההולכים למות יכלו להרשות לעצמם, התקרבנו.
ביותר ממספר מקרים היא הביעה בפני שעבר יובל מאז שהיא הייתה עם גבר ושהיא חרמנית כמו סוס ובכל פעם פני היו מאדימים ,לא יכולתי שלא לדמיין את עצמי רוכב על גופה המשומן כמו אביר לקרב בזמן שהיא נאנחת באקסטאזה מינית של המאה ולאט לאט הבנתי גם שלא סתם היא הזכירה את זה כל הזמן.
אך מתוקף תפקידי לא יכולתי דבר שכזה היה אסור בתכלית האיסור ויכל היה להוביל לסילוקי מבית הספר לרפואה לכן הייתי משנה את הנושא באופן חפוז ולאחר כך רץ הביתה להביא ביד.
המצב נהיה מביך עד כדי כך עד שהשתדלתי לא לראות אותה והעסקתי את עצמי בתפקידים שהרחיקו אותי ממנה ומפיתויה.
לאחר שבוע וחצי שלא התראינו החלטתי לקפוץ אליה במשך משמרת הלילה ,רק כדי לראות מה קורה...
מצאתי אותה בוכייה והרוסה ,חדשות רעות הגידול התפשט ובקרוב תאבד שליטה על גופה לא יכולתי שלא לנסות לנחם אותה בעת שחיבקתי אותה וליטפתי את שיערה הרך והריחני בעוד ראשה שעון על כתפי , היא הריחה כל כך טוב גם באמצע כל הבית חולים הזה לא יכולתי יותר ולקחתי אותה בזרועותיי ונישקתי אותה בכל מעודי .
שירה לא בזבזה זמן וישר שלחה יד לחלצי והחלה מלטפת אותם בחושניות ,הייתי קשה כאבן כבר והתחלתי להפשיט אותה והיא אותי.
התמזגנו לגוף אחד גופה היה חם ורך הצמדתי אותה אלי כשהיא ישובה פניה אלי מלקק לה את הפטמות בעודי חודר אליה באיטיות .
היא הייתה חמה ורטובה הדוקה ונהדרת ,נענו יחד אני כמו בוכנה חודר אליה בקצב גדל.
חכה היא אמרה, "בוא נשנה תנוחה ,אני רוצה אותך חזק מאחור" ,וכך סובבתי אותה כלפי המיטה ואני מאחוריה חדרתי שוב לכוס החם ומתוק הזה ,גופי מזיע כנגד שלה והיא נאנחת מהנאה ורועדת.
לא עבר זמן ואני התקרבתי לפורקן אך לא רציתי שזה יגמר כל כך מהר האטתי והחלטתי לנסות משהו חדש ,שלפתי את איברי הזקור ממנה והתחלתי לאט לגשש לכיוון הרקטום הוורוד והמלבב שלה ,שירה לא הראתה כל התנגדות אז חדרתי.
זה היה עולם חדש של תענוג הדוק וחם כמו ששום וגינה לא יכולה להיות כעבור לא יותר מכמה פמפומים הרגשתי אותה גומרת גופה התכווץ כולו ורעד בזמן שאנחות יבבות קצרות נפלטו מגרונה הניחר ,לא הייתי צריך סימן נוסף וממש התחלתי לזיין אותה חודר אליה מהר חזק ובכוח כמעט באלימות אך גיבורה שכמוטה אפילו לא צייצה אחזתי בשיערה הבלונדיני הארוך והנפלא מושך אותה אליי קונטרה לחדירה יותר עמוקה עד שלא יכולתי יותר ובפיצוץ גמרתי לה בתחת מרוקן מעצור של חודשים לתוך מעייה בעיניים עצומות ,זרמי חשמל בכל הגוף עד שהתמוטטתי על גופה הערום.
היא הייתה קרה קצת ושקטה ,היה לי משהו ביד –קבצת שיער שנתלשה מקרקפתה בשיאי האורגזמה שלי!?
הפכתי אותה והבטתי בפניה הם היו כחולים ,פיה פתוח ולשונה תלויה בחוץ ,שירה לא נשמה!
ניסיתי לבצע בה החייאה אך לשווא מעיניה הבולטות הבנתי שהיא הייתה כך כבר מספר דקות .
המחלקה הייתה חשוכה וכמעט ריקה חוץ מאחות אחראית שנמנמה בדלפק הראשי ,בחיפזון ניקיתי את שירה בעזרת סמרטוט רטוב והלבשתי אותה חזרה בכותונת בית החולים ,לבשתי את בגדי וחמקתי החוצה בלי שאראה.
בבוקר מצאו אותה מתה המיטה ,סיבת המוות פקיעת כלי דם במוח ,עניין של זמן עד שזה היה קורה אמרו.
הרגשתי רע עבורה אך מה הייתי צריך לעשות זה היה רק זיון.
FrozenLips
FrozenLips • 23 באוק׳ 2005
ברוך הבא

סיפור מעולה icon_smile.gif
עצוב קצת
אבל מעולה
Anubis-Rex​(שולט)

תודה תודה

Anubis-Rex​(שולט) • 23 באוק׳ 2005
עצוב מוזר ומורבידי זה השטח שלי
מישלי

ואתה תהיה רופא בעתיד........ אמא'לה !!!!!!!

מישלי • 23 באוק׳ 2005
מזכיר לי את הספר "בית האלוהים"

אם לא קראת, כדאי לך !!

או שאתה כבר רופא ???? סבתא !!!!!!!!
Black Roses
Black Roses • 23 באוק׳ 2005
סיפור מעולה icon_wink.gif
מצליף חזק
לפני 19 שנים • 27 באוק׳ 2005
מצליף חזק • 27 באוק׳ 2005
מצטרף לתשבוחות.