שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

החוג הצפוני מתכונן לבוא החורף

HotQueen​(שולטת){תחת השמש}
לפני 19 שנים • 23 באוק׳ 2005
אותו מקום??

נדמה לי שכדאי לשמוע עוד אפשרויות בנוגע למקום.

ולשם כך, כדאי להתחיל כבר ולחפש מקומות

עד שנמצא את המקום הראוי והשווה ביותר לחבורת הצפון...

H.Q
ShaiLash

במקביל

ShaiLash • 23 באוק׳ 2005
לא הייתי במפגשים הקודמים (מלבד ה"גוטה") ואיני יודע איך המקומות הקודמים התאימו לחבורתנו.
אני חוזר אם כן לתכניתי המקורית, לבצע סיור מובנה לצורך איתור מקום שיהיה בעיקר:
עם מי שיודע מה הוא עושה במטבח
עם בירה טובה וכל שאר האפשרויות לכל סוגי המשקאות (לרבות חמים וקלים - אני לדוגמה לא נוהג להתייחס למקום בו יש "רק פפסי" כאל מקום טוב)
עם ישיבה נוחה וגישה נוחה (בלי/מעט מדרגות, חניה וכו')
עם נגישות סבירה גם למי שמגיע מהדרום (כאלה שעבורם הרצליה זה לא המקום בו מתחילה לבנון וחיפה אינה איסטנבול, ראש פינה זה לא לייד אנטוורפן וקרית שמונה זה לא באיסלנד)
לא צפוף ועמוס בשישי בלילה ולא חשוף מדי לאלמנטים קרימינליים.
כזה שפועל בחורף ולא דולף אליו גשם, אין בו רוח פרצים ו...
לא על פיו של הר געש או בחיבור של בקע גיאולוגי icon_lol.gif

יארך מספר ימים ואחזור עם תוצאות והצעות, רשמים מהטיול ונושא לחיבור לשעור הבא... icon_wink.gif

אבל בינתיים, אם לא ימצא מקום שיהיה מקובל על החבורה כיותר טוב ממה שיש כעת, אני מתייחס לכפר יהושוע כאל "המקום". אם זה לא מעשי או שגוי, בבקשה ספרו לי על זה ???

ושוב, כאן או שם, מי שצריך הסעה מחיפה, יהיו לי לפחות 2 מקומות.

שי
נולי

בדיקות

נולי • 23 באוק׳ 2005
אולי תתפלא שי אבל המיקום בכפר יהושוע די עונה על המאפינים שציינת בחיוב בפוסט שלך.
עם זאת, בדיקת מיקום אחר והבאת תוצאות הבדיקה לעיון בשרשור זה מבורכת ביותר.
אמנם הפאב בכפר יהושוע מחזיק פפסי לזכרוני, אך ההתמחות שלו זה באלכוהול ולא מיץ פטל. השרות שם קצת איטי. חוץ מזה הוא גם פתוח באמצע השבוע. ההנחיות מפורטות מספיק כדי שתגיע לשם במלבלי ללכת לאיבוד. אם בכל זאת אתה רוצה חברה לבדיקה - רק תגיד.
ועד להודעה אחרת - לחוג הצפוני אין בית קבוע. שישי עשר וחצי בלילה זה כן קבוע.
N
ShaiLash

Re: בדיקות

ShaiLash • 23 באוק׳ 2005
נולי כתב/ה:
אולי תתפלא שי אבל המיקום בכפר יהושוע די עונה על המאפינים שציינת בחיוב בפוסט שלך.
עם זאת, בדיקת מיקום אחר והבאת תוצאות הבדיקה לעיון בשרשור זה מבורכת ביותר.
אמנם הפאב בכפר יהושוע מחזיק פפסי לזכרוני, אך ההתמחות שלו זה באלכוהול ולא מיץ פטל. השרות שם קצת איטי. חוץ מזה הוא גם פתוח באמצע השבוע. ההנחיות מפורטות מספיק כדי שתגיע לשם במלבלי ללכת לאיבוד. אם בכל זאת אתה רוצה חברה לבדיקה - רק תגיד.
ועד להודעה אחרת - לחוג הצפוני אין בית קבוע. שישי עשר וחצי בלילה זה כן קבוע.
N

הצעה מבריקה (לענין הצטרפות ל"סיור" הבדיקה) כמו כל החוג הצפוני והמפגשים עצמם.
כדי שיותר אנשים יהנו, צריך להכיר אותם ואת טעמם (כמו שכל Dom/Dome או טופ צריך(ה) להכיר את ה "Bottom" שלו/שלה כדי להביאו(ה) לאן שבאמת רוצים להגיע).
עבורי אישית, כפר יהושוע הוא מקום חביב וגם אם זה לא שיא השיאים, כל עוד החברה טובה, כל השאר מבחינתי זניח.
מחר ערב חג ומחרתיים חג, אבל אחרי כן, באופן מיידי אני ניגש לבדיקה.
ו... כן, אני מעוניין בהצטרפות לסיור כזה של מי שמכיר(ה) את "הנפשות הפועלות" ומאווייהם(ן).
דעתם של אחרים חשובה לי וככל שתרבינה העיניים הסורקות וככל שירבו המוחות המשתתפים בעיבוד הנתונים, כן ייטב (לטעמי) פיענוח הנתונים ויכלול יותר אספקטים שמוח אחד לא יוכל להתייחס די טוב לכולם.
מבחינתי כל זמן טוב לסיור כזה ואני גם מניח שזה לא יסתיים ביום אחד.
אין לי גם בעיית חשיפה, אבל מטעמי אי היכרות עם מדיניות "הכלוב" בעניינים אלה, אעביר לך ("נולי") את דרכי ההתקשרות הישירות שלי, בהודעה פרטית מייד לאחר "שליחת" post זה כאן.

שי
emc2​(לא בעסק)
לפני 19 שנים • 24 באוק׳ 2005

אותו הפאב בסדר

emc2​(לא בעסק) • 24 באוק׳ 2005
בתנאי שהפעם נולי יושבת בספה השבורה !
נמש

Re: אותו הפאב בסדר

נמש • 24 באוק׳ 2005
emc2 כתב/ה:

למה?
דווקא התאים לישבנך בדיוק מעורר חשד...
icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
נולי

Re: אותו הפאב בסדר

נולי • 24 באוק׳ 2005
נמש כתב/ה:
emc2 כתב/ה:

למה?
דווקא התאים לישבנך בדיוק מעורר חשד...
icon_rolleyes.gif icon_wink.gif

1. אני עם נמש. תמיד!
2. מקורות יודעי דבר מסרו שהחברה חשובה יותר מהכל. חברה טובה מובטחת - הרי זה אנחנו!
3. ננסה שבוע הבא את השולחן של האוורול הלבן. אולי שם מרופד יותר לישבן של emc2 . כן.יש פעמים שגם הוא צריך ריפוד.
(השבוע ככל הנראה לא יתקיים חוג, מסיבת טכניות.)

חג שמח
N