מישלי |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
Yosefus.......
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
מישלי • 29 באוק׳ 2005
כתבת:
"אי לכך, וכאמור לעיל, בכל הכבוד הראוי (ויש הרבה כבוד), כדי להבין בדיוק (אבל ב ד י ו ק) למה את מתכוונת, יש צורך בהסבר נוסף." אני מתנצלת, אך הפעם, למרות שאני מבינה שהמסר שלי מעורפל משהו, אין בכוונתי להרחיב ולהסביר. בוודאי שלא בפורום כזה. אני לא אחת שאוהבת לפתוח פוסטים שמתעסקים ב- "עשו לי, שתו לי, אכלו לי, נגעו בי, הכריחו אותי", לא עשיתי זאת בעבר ואני לא מתכוונת להתחיל. התגובה שלי באה מתוך תחושה פנימית בתוכי, והיא רלבנטית לכאן. אם היא מעוררת מחשבה נוספת בנושא אצל מישהו... את שלי - עשיתי ! ועוד דבר שלא קשור, עם חיוך... די לציטוטים !!!! מספיק שהודעה שלי מפורסמת פעם אחת (גם זה בסיטואציה הנוכחית קשה לי), אין צורך להעתיק אותה שוב כל פעם... תודה ( : |
|
מUחדת |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
מUחדת • 29 באוק׳ 2005
מי שצריך להבין- יבין.
{תמצית לקורא יוספוס: טעות לעולם חוזרת} |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
Yosefus(שולט) • 29 באוק׳ 2005
מיוחדת. כתב/ה: מי שצריך להבין- יבין.
{תמצית לקורא יוספוס: טעות לעולם חוזרת} הקורא יוספוס מבקש להודיע בהכנעה כי הבין שהאדון המנוסה לא רק ששגה פעמיים, אלא אף טען בחוסר דיוק חשוד כי שגה רק פעם אחת. נדמה לקורא יוספוס שסוג זה של האשמות פומביות שנרמזות אך לא נאמרות במפורש מהווה סוג של התקפה שלא ניתן להתגונן בפניה. לו היוספוס היה אבירי כקיחוט מיד היה יוצא לבירור האמת ומנקב את ההר, אלא שליוספוסנו העוול המחריד לכאורה שנעשה לאדון המנוסה לא מזיז את קצה השפיץ, ולכן הוא (יוספוס ולא האדון המנוסה) ימלא פיו מים. בעצם גם המנוסה שותק כדג. י. (עיקרי המסר המרכזי: כשמסבירים לי לאט אני לפעמים מבין) |
|
מUחדת |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
מחשבה והירהור.
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
מUחדת • 29 באוק׳ 2005
לפעמים, רב הניסתר על הגלוי.
דברים שרואים מכאן לא רואים משם. האומנם? כשטעות נעשית בשוגג היא ראוייה למחילה. הצד הנפגע זקוק למחילה הזאת לא פחות מהצד הפוגע. ולפעמים מתגלים דברים חדשים. והטעות בשוגג לכאורה מקבלת פרספקטיבה אחרת. סידרתית. כך, שאולי ההתנצלות כוונה אלי אבל נגעה גם בסיפור אחד אחר- לכל הפחות. אני סלחתי אומנם, מישלי סלחה אומנם אבל- כשנוצר מצב של הצלבת גירסאות והבנה שמדובר בצעד טאקטי של צד זה או אחר, ההתנצלות לחוד והמשך המעשים לחוד. מישלי שתקה שנה וחצי. וסלחה אומנם. אני סלחתי לפני חצי שנה. מקווה שאין נשים אחרות שיושבות בצד השני של המסך, נושכות שפתיים ואומרות לעצמן- פאק, בסרט הזה הייתי. |
|
מישלי |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
ולהזכירכם :
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
מישלי • 29 באוק׳ 2005
"אדון" "מנוסה" כתב:
"אני מבין ומקבל את זה שההודעה הזו בפורום תגרור משפט שדה ציבורי ואין לי שום בעיה עם זה." |
|
Gaia(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
Gaia(נשלטת) • 29 באוק׳ 2005
מכירה אותך אדון מקסים אחד, וזוכרת לך חסד רב, עכשיו התרגשתי מאוד ,
ומעבר לחלק האישי, ישנו משהו בעל מסר חשוב כל כך שהעברת בדרכך... שולחת לך אהבה רבה ותודה, Gaia |
|
גלתיאה |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
גלתיאה • 29 באוק׳ 2005
אני לא מעורה במקרה אבל לי נוצר הרושם שמישלי יותר כועסת כי היא מבינה מפרספקטיבה של זמן
מה נעשה לה. טעות , או דפוס התנהגותי? אולי לאנשים שיודעים יש את התשובות. אני רק תוהה מה יקרה בפעם השלישית. אבל אולי אדון מנוסה ישתף אותנו בתוכניות שלו לגבי העתיד |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
עיניים להם ולא יראו
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
Dom_Quixote • 29 באוק׳ 2005
תסלחו לי, אבל השרשור הזה צריך לקחת את תואר השרשור ההזוי ביותר.
מה עוד צריך לומר לכם בשביל שתבינו? אני בכלל לא מדבר על הקטע עם מישלי ומיוחדת. הבן אדם בעצמו טורח להבהיר פעם אחר פעם שהוא בכלל לא מתנצל. רק מה, הוא מכסה את זה בכ"כ הרבה מילים של התנצלות, שאף אחד לא טורח לקרוא. בבקשה חברים, עשיתי לכם מערוף: אדון מנוסה כתב/ה: עכשיו אני לא מתנצל כאן על הטעות כי באופן אישי התנצלתי בפניה כבר... הבנתי שאני חייב את ההתנצלות הזו שאני כותב. לא על אותה טעות כי אם על מה שמנעתי ממנה ומימני כי היה בנינו חיבור שיכל להפוך מדהים יותר ויותר, והיו מצבים שהבטתי בונילית שלי בתאינלד וחשבתי שזו בעצם הייתה יכולה להיות מישהי אחרת לגמרי [מישהי ספציפית מאוד] וכל הטיול היה מקבל טוויסט שונה לגמרי. מכל הבחינות היא הייתה שווה יותר מסתם סשן ... ... רק רציתי להגיד לך שאני מתנצל על כל מה שנמנע מימך ומימני בגלל שטות שלי . והפרשן רבי קיחוט בן פלתיאל בן תוכי מפרש: הכותב המקראי לא מתנצל על מה שהוא עשה, הוא מתנצל על זה שבעקבות מה שהוא עשה הם לא היו ביחד. בשפה פשוטה, הוא חשב שהיא שווה, בגלל שהוא עשה מה שעשה היא לא נשארה איתו, ועל זה הוא "מתנצל". הבן אדם אומר חד וחלק שהוא בטיול עם מישהי, ופתאום הוא מבין שהוא בכלל רוצה שזו תהיה ההיא. על זה הוא מתנצל! זה היה צריך להדליק נורה אדומה בראש של מישהו הרבה לפני שמישלי הגיעה. נשגב מבינתי איך אנשים מאוד אינטליגנטים, ואני לא אומר את זה בציניות, טורחים לקרוא בכלוב - אתר שהנפשות בו ידועות ברצונן הטוב כלפי הזולת ובאמינותן - פוסט שכל כולו (למעט שלושה משפטים זניחים) מילים חיוביות בערימה לא מסודרת, וללכת שולל כמו כלבי ים בני יומם. והכי יפה, שמר מנוסה הביא מראש בחשבון אנשים כמוני, "אדונים שינסו להאדיר את עצמם על חשבון ההתנצלות שלו". שייאמר: פחח. אז הנה, גם לי יש התנצלות לאדון מנוסה, על זה שאני מנסה להאדיר את עצמי על חשבונו: אדון מנוסה יקר ויפה ומוצלח שלי, אני מתנצל מקרב לב על העניין. לא על העניין שפרסמתי את הפוסט הזה בו הארתי באור שלילי ומגוחך את פוסטך המפואר שלא היה התנצלות ולא יהיה התנצלות גם בעוד שני טריליון שנה. הרי זה בכלל לא באשמתך. אתה עושה רושם של אדם חכם ונאור ורגיש ואיכפתי ואציל שלא בוחל להודות בטעות בפומבי, ועל כך הערכת כל הקהילה נתונה לך. סבורני כי זה שאתה טורח להדגיש בהתנצלותך שלוש פעמים בלבד כי אין מדובר בהתנצלות על מה שעשית אלא על זה שפספסת סאבית שווה היא פרט תפל, והאנשים העושים בו שימוש הם אופורטוניסטיים קטנוניים ושפלי רוח. לא יעלה על הדעת שאדם מכובד כמוך שכל מי שמכיר אותו (?) יודע לספר עליו אדירים וכבירות ולהלל את שמו חמש פעמים ביום ועוד פעמיים לפני ואחרי צחצוח השיניים בערב, יעמוד למשפט הציבור רק בשל ה"עובדה" השולית ששיקר... סליחה, נמנעת מסיבות אידאולוגיות אמיצות מלהגיד את האמת ורק משום שהתנצלותך היא התנצלות ממש כשם שמילות החנופה שלי כלפיך כרגע מבוססות על משהו למעט אינטואיציה נשית יוצאת מגדר הרגיל בה ניחנתי. תודה על אצילות הנפש שלך! לימדת אותנו שאפשר גם אחרת! וגם המגיבים פה לימדו אותנו שאפשר אחרת! אפשר לכתוב שטויות במיץ מקלחת זהובה, לרסס עליהן ספריי מטהר אוויר בניחוח פסיפולורה וגשמי קיץ, ומיד לקבל 20 תגובות שמעריצות אותך. כל הכבוד, יישר כוח! בכבוד רב כחול אשר על שפת הים של ניו אורלינס, קיחוט וכמה לא מפתיע שכמו בכל שרשור לא משנה על מי, תמיד יש את אלה שיודעים להגיד שהוא מקסים והוא מדהים ושופכים את דמו רק בגלל קליקות בתוך הקהילה. אז הנה לכם גילוי נאות: אין לי שמץ מיהו אדון מנוסה, לא ידעתי בכלל על קיומו. עם מיוחדת אני מיודד, אבל לא שמעתי ממנה דבר על התקרית הזאת, והפוסט הזה נכתב לא בגלל שאני יודע מה קרה שם (אני לא), לא בגלל שמדובר בעניין שיש לי נגיעה אישית אליו (אין לי), אלא בגלל שמעצבן אותי לראות אדם, כל אדם, שטורח להדגיש שלוש פעמים שהוא לא מתנצל והוא בסך הכל מצטער על שהפסיד סאבית כוסית, ועל כן כולם זורקים עליו אורז. איפה הקורה שאתם לא נוטלים? אני בכלל לא בטוח שבין העיניים. אני באמת באמת משתדל להתרחק, באמת, לא בקטע של "תחזיקו אותי". ובשבועות האחרונים החברים המעטים שלי מכאן כל הזמן מספרים לי על כל מה שהולך, ואני מהנהן בהבנה. אבל לא עלה בדעתי שאין פה אף אחד שיגיד משהו בנדון. אני יכול לפרט לפחות שלושה סיפורים מהשבוע האחרון על שקרנים בני שקרנים שזוכים פה לכבוד מלכים פשוט כי לאף אחד אין אומץ לחשוף את הפרטים, ולצערי הרשות הזו לא ניתנה אפילו אם הייתי מעוניין. יוספוס, הכדור שלך. חתמתי עליו. אדון מנוסה, אני מתנצל. לא על מה שאמרתי, אלא על זה שמנעתי מאיתנו קשר שהיה יכול להיות נהדר בשבילי. אני מאוד אוהב להצליף מילולית בשקרנים וצבועים. כן כן, אני יודע, הוא הכי מקסים בעולם ואני בקליקה, ידוע. כבוד? קיחוט אין תקציר כי הפעם זה מערב את מישלי אישית ואני בטוח שהיא תקרא יוספוס, דיר בלאק, |
|
גוליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
אז מה היה לנו פה?
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
גוליבר(שולט) • 29 באוק׳ 2005
אחד שהתנהג כמו חרא, ולא פעם אחת אלא פעמיים, ועוד כמה וכמה שמיהרו ללקק לו, לאותו חסיד אומות העולם. תגידו, לא מר לכם עכשיו קצת בפה?
|
|
מישלי |
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
אמת יוצאת לאור (או לפחות הצד השני שלה)
לפני 19 שנים •
29 באוק׳ 2005
מישלי • 29 באוק׳ 2005
קיחוט - תודה !!! מכל הלב !!! התרגשתי לקרוא !!
גלתיאה - מבחינתי, קלעת בול בכל מילה שכתבת... גוליבר - אני חושבת שלחלקם, אולי כבר מתחיל קצת, להיות מר בפה (אני יודעת שלי ממזמן) |
|