סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

יגאל עמיר רוצה משפט חוזר

Tame
לפני 19 שנים • 30 באוק׳ 2005
Tame • 30 באוק׳ 2005
קייל כתב/ה:
אם המאבטחים היו מחסלים אותו כבר בזמן הירי זה לא היה עונש מוות, זה היה הגנה של האיש עליו הם נשבעו להגן. אכן מחדל. תארו לכם מה היה קורה אם רבין מת מהיריה השלישית, והיו מחסלים את יגאל עמיר כבר אחרי הראשונה.

כמובן שהמטרה היא לעצור את המחבל בכל דרך אפשרית..

אבל אני לא חושב שזו טעות לא להרוג אדם כשניתן לעצור אותו בכל מקרה כמו במקרה הנ"ל. כמובן שבזמן הירי צריך לנטרל אותו בכל דרך אפשרית כדי להציל חיים.. אבל לאחר הירי אין טעם בלהרוג אותו.
קייל​(לא בעסק)
קייל​(לא בעסק) • 30 באוק׳ 2005
Tame כתב/ה:
קייל כתב/ה:
אם המאבטחים היו מחסלים אותו כבר בזמן הירי זה לא היה עונש מוות, זה היה הגנה של האיש עליו הם נשבעו להגן. אכן מחדל. תארו לכם מה היה קורה אם רבין מת מהיריה השלישית, והיו מחסלים את יגאל עמיר כבר אחרי הראשונה.

כמובן שהמטרה היא לעצור את המחבל בכל דרך אפשרית..

אבל אני לא חושב שזו טעות לא להרוג אדם כשניתן לעצור אותו בכל מקרה כמו במקרה הנ"ל. כמובן שבזמן הירי צריך לנטרל אותו בכל דרך אפשרית כדי להציל חיים.. אבל לאחר הירי אין טעם בלהרוג אותו.

תגיד את זה גם כשישחררו אותו באיזה חנינה?
תגיד את זה גם אם ישחררו את האיש שאחראי לפיגוע במלון בנתניה בליל הסדר לפני כמה שנים באיזה עסקת שבויים / מחווה לפלסטינים?
תגיד את זה גם אם חס וחלילה יירצח עוד ראש ממשלה בארץ?

יש פשעים שמעמידים את החברה בסכנה, לא רק את האדם הבודד. את אלה שמבצעים פשעים כאלה יש לחסל, כי גם אחרי הפעולה שלהם עדיין הם מסוכנים.
Tame
Tame • 30 באוק׳ 2005
כן אני אגיד את זה..
אם ישחררו את הפושעים האלה יהיה צורך להחליף את השלטון ואת המערכת כולה.
מה שאני כמובן לא אעשה זה אקח את החוק לידיים ואלך לרצוח את הרוצחים ששוחררו.

אנחנו בתור חברה שמתיימרת להיות נאורה חייבים לדעת כיצד להתמודד עם המפלצות האלה שהאנושות משריצה פעם בכמה זמן - מבלי להפוך למפלצות בעצמנו.
קייל​(לא בעסק)
קייל​(לא בעסק) • 30 באוק׳ 2005
חס ושלום לרצוח
אמרתי - עונש מוות, במסגרת החוק.
החוק מתיר עונש מוות בארץ במקרים של פשעים נגד האנושות, רק צריך להרחיב את ההגדרה של זה.
Tame
Tame • 30 באוק׳ 2005
ואם הרב מתיר את דמו של ראש ממשלה..?
לפי החוק האלוהי זה לא רצח - חס וחלילה!!
זו עבודת השם לא?? (אם נרחיב קצת את ההגדרה של עבודת השם כמובן).

והחוק שאתה מדבר עליו הוא גם אבסורדי. לדעתי צריך לשנות אותו.
real-one​(נשלט)
לפני 19 שנים • 31 באוק׳ 2005
real-one​(נשלט) • 31 באוק׳ 2005
..

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני אוק' 31, 2005 7:37 am, סך-הכל נערך פעם אחת
real-one​(נשלט)
real-one​(נשלט) • 31 באוק׳ 2005
אבל זה בדיוק מה שקרה.
רבנים התירו את דמו של ראש ממשלה.
היה מי שערך טקס פולסא דנורא.

ומאלו לקח יגאל עמיר את ההצדקה שלו למעשה.

ההתנגדות היחידה שלי לעונש מוות לא נובעת מהעובדה שהוא אכזרי, כי הוא לא במקרים מסויימים.
היא נובעת מהסופיות שלו, מהעובדה שאין דרך חזרה, ושעדיין מסתבר שיש מקרים שאחרי שנים מסתבר שיש מי שהורשעו על לא עוול בכפםץ

כאן זה לא המקרה.

ולגבי אותו ערב אומלל - גם אחרי היריה השלישית, היו צריכים לירות בו, וזה היה תקין, ועובר כל ועדת חקירה - כמובן לא אחרי שהשתלטו עליו, פשוט לא היו צריכים לנסות להשתלט אלא לירות!
SEAMASTER​(שולט)

גם רבין רוצה

SEAMASTER​(שולט) • 31 באוק׳ 2005
גם יצחק רבין זכרונו לברכה רוצה משפט חוזר .. כואב לי לשמוע על חלאת המין האנושית הזו יגאל עמיר . אני לא מבין למה פתחו כאן שרשור המזכיר את שמו של המרצח הנתעב הזה שינמק בכלא ושידע רק תהומות של גהנום .
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 31 באוק׳ 2005
זה שהדמויי אדם הזה רוצה משפט חוזר , שירצה !!
שישפטו אותו שוב אחרי שיחוקקו גזר דין מוות - אין לי בעיה ,
שעל הדרך ישפטו גם את אמא שלו ואת הרב שלו ושאת לריסה יבדוק הפסיכיאטר המחוזי , אם כבר , אז כבר .

אבל מה שהורס אותי בשבוע האחרון אילו הטוקבקים , אנשים שכחו מה היה פה לפני 10 שנים .
ופתאום מתחילים כל מיני ג'וקים מהמחנה שלו לצאת מהחורים ולזהם לנו את החיים .
קונספירציה , רבין פושע , השב"כ מסתיר וכו ....
אני רואה אותם ולא מאמינה , זה לא עשב שוטה זו חממה לגידול חלאות .
הכתובת על ההקיר : אפשר לזרוק אבן על חייל , לפנצר מיניבוס , לאיים על אלוף בצהל וגם אפשר לרצוח ראש ממשלה ויהיה מי שיגבה אותך ובסוף גם ישחררו אותך ותחזור הביתה גיבור

אני לא אשכח את המערכון בחמישיה הקאמרית רואים את רמי הויברגר יושב מחייך כמו יגאל אמיר
ואומר "בסוף אני אשתחרר עוד 10 שנים , אתם עוד תראו "
Tame
Tame • 31 באוק׳ 2005
בטי בום-קטלני כתב/ה:
זה שהדמויי אדם הזה רוצה משפט חוזר , שירצה !!
שישפטו אותו שוב אחרי שיחוקקו גזר דין מוות - אין לי בעיה ,
שעל הדרך ישפטו גם את אמא שלו ואת הרב שלו ושאת לריסה יבדוק הפסיכיאטר המחוזי , אם כבר , אז כבר .

אבל מה שהורס אותי בשבוע האחרון אילו הטוקבקים , אנשים שכחו מה היה פה לפני 10 שנים .
ופתאום מתחילים כל מיני ג'וקים מהמחנה שלו לצאת מהחורים ולזהם לנו את החיים .
קונספירציה , רבין פושע , השב"כ מסתיר וכו ....
אני רואה אותם ולא מאמינה , זה לא עשב שוטה זו חממה לגידול חלאות .
הכתובת על ההקיר : אפשר לזרוק אבן על חייל , לפנצר מיניבוס , לאיים על אלוף בצהל וגם אפשר לרצוח ראש ממשלה ויהיה מי שיגבה אותך ובסוף גם ישחררו אותך ותחזור הביתה גיבור

אני לא אשכח את המערכון בחמישיה הקאמרית רואים את רמי הויברגר יושב מחייך כמו יגאל אמיר
ואומר "בסוף אני אשתחרר עוד 10 שנים , אתם עוד תראו "

צודקת לגמרי, מסכים איתך שיש פן מסויים בחברה הישראלית שאני לא יודע עד כמה הוא שולי - שהוא אנטי דמוקרטי בעליל וזו עוד בלשון המעטה. טרור גם מבית.

בקשר ל-Real one
בגלל זה הבאתי דווקא את המטאפורה הזו, בגלל שזה בדיוק מה שקרה!
זה נכתב בציניות.
נסה להבין שעד כמה שאתה בטוח שמגיע לעמיר למות גם הם בטוחים באותה מדיה שמגיע לרבין למות. עצם העובדה שהם מוציאים את זה לפועל ואנחנו לא מהווה את ההבדל היחיד כמעט בינינו. זו המלחמה האמיתית בין הקיצוניים לבין הנאורים.