שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

התנצלות וחרטה

Nick​(שולט)
לפני 21 שנים • 12 באוג׳ 2003

התנצלות וחרטה

Nick​(שולט) • 12 באוג׳ 2003
א אני מתנצל מתחרט וקד קידה עמוקה (אוי הגב) בפני כל מי שפגעתי בו העלבתי אותו קיטרתי לו עליתי לו על העצבים טיפסתי לו על החוליות והורדתי שערה משערות ראשו. אני נורא נורא מצטער שאני בכלל קיים. טיפוסים כמוני צריך להרוג כשהם עוד קטנים !!! (כמו בבדיחה על הבדואי והקומקומים) אבל לא עשו את זה בזמן, ועכשיו העולם צריך לסבול. במיוחד צריכה לסבול עדת התרנגולות הקרקרניות ב"כלוב". אז שוב אני מצטער ומתנצל ומבקש סליחה בשם אמי שלא הלכה בזמן לצוענייה שעושה הפלות עם מסרגה. כמו כן צר לי על עדת התרנגולות הקרקרניות ב"כלוב" שתיאלצנה להמשיך ולסבול אותי כאן. אני אסיר תודה לכן עד עמקי נשמתי הבזוייה. בזכותכן גיליתי מהו הבדס"מ האמיתי: לא הצלפות, לא קשירות, לא הכנעה, אפילו לא מסרקות ברזל ועופרת מותכת - לא ולא! הכיף האמיתי הוא להתנפל על אחרים, להתנשא ולנקר עיניים (מטאפורית), ללעוג ולבוז, למצוא מגרעות, לקטר, לקשקש, לפטפט ולשיר שירים. זה כל כך פשוט וכל כך כיף לגרום למישהו אחר להרגיש קטן בלי לגעת בו, בלי לראות אותו, בלי להתקרב אליו - אפילו בלי להכיר אותו! ואפילו לא צריך לבקש רשות! ולא צריך לעייף את הידיים ולקנות אזיקים ושוטים ומצבטים! רק לרדת על אחרים, למצוא מה יכול לערער את בטחונם העצמי ולגרום להם להרגיש קטנים ועלובים - ולהיכנס בזה בכל הכוח!
אני כל כך בוש בעצמי שלא ראיתי את האור עד עכשיו וכל כך אסיר תודה לכן שהראיתן לי את הדרך אפילו שזה בכלל לא מגיע לי. אם תרשינה לי ברוב טובכן אני אנשק את הפטריות שבצפרני רגליכן לאות תודה (כמובן רק לאחר שאחטא את פי המלוכלך היטב היטב במי אש).
אז אני מתנצל על הסכנה שתמשיכו לראות אותי ולשמוע ממני באתר המכובד והנפלא הזה. לאחר שטעמתי פעם אחת מהכיף לרדת על אחרים ולעצבן אותם התמכרתי ולא אוכל להפסיק.
שלכם,
ניק
שלא מפסיק icon_razz.gif
shiri​(לא בעסק)
shiri​(לא בעסק) • 12 באוג׳ 2003
אני מתחילה לחשוב שזה מה שעושה לך את זה...

זה הפטיש שלך? icon_rolleyes.gif
pam
pam
pam • 12 באוג׳ 2003
ההתנצלות מתקבלת.

לא קרה כלום.
Nick​(שולט)
Nick​(שולט) • 12 באוג׳ 2003
shiri{M} כתב/ה:
אני מתחילה לחשוב שזה מה שעושה לך את זה...

זה הפטיש שלך? icon_rolleyes.gif

icon_cool.gif לא תדעי עד שלא תנסי
shiri​(לא בעסק)
shiri​(לא בעסק) • 12 באוג׳ 2003
אני חושבת שאני איאלץ לחיות איכשהו עם אי-הידיעה ... icon_smile.gif
Nick​(שולט)
לפני 21 שנים • 14 באוג׳ 2003

Re: עדיין לא מבינה :)

Nick​(שולט) • 14 באוג׳ 2003
ניקול כתב/ה:
מה הקטע?