DEVIL EYES |
לפני 19 שנים •
1 בנוב׳ 2005
מעילי פרווה
לפני 19 שנים •
1 בנוב׳ 2005
DEVIL EYES • 1 בנוב׳ 2005
כן כן כן...
אני יודע , מה קשור מעילי פרווה לבדסמ. לא קשור. אבל רק רציתי לזעזע אתכם קצת בערב זה. רק רציתי להראות לאלו שמוכנים ללבוש/לובשים מעילי/צעיפי פרווה מאיפה זה מגיע ! הסרט מאוד מאוד ויזואלי , ולא מתאים לכל אחד לצפיה. 2. ..שצפיתי בסרט,רק עבר לי בראש, כמה שהאנשים האלו אכזרים. ומה שהייתי עושה להם.. אז הגעתי לנקודה שאני חושב, רגע, אם אני עושה להם משהו..אני גרוע כמוהם , אם לא יותר.. ועכשיו אולי יש קשר מרוחק לבדסמ. בסרטון נראית התעללות לשמה , לשם ניצול הפרווה. מן הסתם אין שם שום זכר ל SSC .. לא יודע כמה זה בטוח... זה בטוח לא שפוי.. ובטח שלא בהסכמה. אבל רק מראה לנו שוב...כמה שבני האדם יכולים להיות אכזריים ללא סיבה ממשית. רק לשם סיפוק היצר שלהם - שזה בדסמ בגדול... http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure |
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
1 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
1 בנוב׳ 2005
baby(expired)(לא בעסק) • 1 בנוב׳ 2005
אני יודעת שזה OFF TOPIC ותיכף יבוא הטוסט...
אבל אני מסכימה... כמו שאמרה שרי אריסון, לפני שבעלה הטריד מינית עוזרות בית, השינוי מתחיל מבפנים...? אני דואגת להסביר לכל אחד שמוכן, או לא מוכן לשמוע מה עושים קסטרו ושאר חנויות הלבשה. באופן אישי? אני אוכלת בשר, ואני נועלת נעלי עור, אבל גם להתעללות יש גבול. לדבר לדבר לדבר. בסוף זה מחלחל. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
2 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בנוב׳ 2005
מקבי(מתחלף) • 2 בנוב׳ 2005
אני לא ממש רואה הבדל בין אכילת-בשר, לבישת מוצרי-עור, ולבישת מעילי-פרווה וכיוצא באלה. לי אישית אין בעיה עם אף-אחד מאלה... מעילי-פרווה זה פשוט סתם מכוער ויקר בטירוף.
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 19 שנים •
2 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
2 בנוב׳ 2005
aka BODYGUARD • 2 בנוב׳ 2005
ההבדל הפשוט בין אכילת בשר ונעילת נעלי עור ולבישת מעילי עור
לבין תעשיית הפרוות הוא די פשוט... לראשונים לא קוראים לסשן של הפשטת הפרווה בעוד בעל החיים חי... לא ראיתי את הסרט שבלינק כי לא נפתח אצלי אבל ראיתי סרטים בעבר. כדי לאכול בשר בקר אני מוכן לגאול את הפרה באיבחת סכין/כדור בראש.. אבל לא אפשיט צ'ינצ'ילה מעורה בעודה חיה, כי כך הפרווה מקבלת עוד דקות של חיים בזרימת הדם לעור.. |
|
DEVIL EYES |
לפני 19 שנים •
3 בנוב׳ 2005
מה ההבדל בין צורך למותרות....
לפני 19 שנים •
3 בנוב׳ 2005
DEVIL EYES • 3 בנוב׳ 2005
אם אני אוכל בשר מבעל חיים -
בעל החיים מומת בצורה המהירה ביותר בכדי למנוע סבל מיותר. המטרה של מותו היא ההזנה שלי. אוכל - חובה בסרט נראות חיות שונות נתפסות ברגלייהן האחוריות, מועפות באוויר, וחובטות את ראשם בריצפה, רק לרמה שהם המומות קלות, חלק מהם אפילו לא זה. סכין חורצת בגפיים , והעור מופשט מהחיה בעודה היא חיה כמו שמורידים ציפה מכרית. חיה או שתיים מתות בחבטה הראשונה, השאר לא! בסרטון מראים חיות נאבקות תוך כדי שהם מופשטות מעורם. בחלק אחד מראים את הבן אדם שהוא מכה את החיה בראשה עם סכין להפסיק ממנה מלהתנועע.. או שרואים אותו עומד על הצוואר שלה באודה מנסה לשאוף עוד כמה נשימות של אוויר. בחלק סוראליסטי אחר רואים חיה שניסתה למנוע את הפשטת עורה, אחרי שהיא עירומה מפרוותה, נזרקת לאחוריה של משאית מעופשת על ערימה של חיות אומללות אחרות, והיא חיה! וזזה, ונושמת, ורואים אותה מסתכלת לכל עבר..שהיא מופשטת מפרוותה ועורה.. לא לדבר על זה שהחיות האלו נזרקות לאיזה בור מזדיין להירקב, אף אחד לא נהנה מהבשר שלהן! נכון יש לי נעלי עור, ויש לי מעילי עור. אבל מעיל פרווה...זה כבר משהו אחר. בזה שאני לובש מעיל פרווה, או שזה "בסדר" מצידי שאנשים ילבשו, אני בעצם תומך במכירה של מעילים וצעיפים כאלו, ובכך כאילו אני עצמי דורך על הצוור של החיה האומללה... מבינים את ההבדל !?!?@#$ מה שעושים שם לחיות לא הייתי מאחר לאויבים שלי לעבור.. לא פלא שפניהם של האנשים מטושטשים בצילומים..אישית הייתי מקצץ אותם לחתיכות תוך כדי שהם חיים ומפרפרים כמו החיות האומללות. |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
3 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
3 בנוב׳ 2005
מלך הארץ(לא בעסק) • 3 בנוב׳ 2005
לדעתי ענייני שמירת הטבע, איכות הסביבה והיחס הנאות לבעלי חיים הם הנושאים החשובים ביותר כיום וצריך לתת עליהם את הדעת.
למרות זאת אני אמנע מהבעת דעה משום שעד היום לא העזתי לבוא בטענות לשום בחורה מושכת (המילה כוסית לא מסתדרת לי עם הנושא הרציני) שלבשה פרווה, הזמינה כבד אווז או עגל חלב ונעלה מגפיים מעור נחש, כך שאיני רוצה להיות צבוע. מה שכן כדי לתרום לדיון החשוב מצאתי לנכון להעלות את הנקודות הבאות: 1. בחוות לגידול בעלי חיים לפרוות כולאים את החיות בכלובים קטנים החשופים לקור ולרוח כדי שהפרווה תצמח מהר יותר (מה לעשות זה משפיע). 2. כדי לצוד בע"ח בטבע (לתעשיית הפרוות), נוהגים לפזר מלכודות שנסגרות ותופסות (ואף שוברות) את רגל החיה. הציד מפזר מלכודות לאורך מסלול של קילומטרים, ואוסף את החיות שרובן כבר מתו בקור, לאחר מספר ימים (של סבל). כך זה למשל בצפון קנדה ומדינות נאורות אחרות. 3. גם חיות שמיועדות לבשר מגודלות במקרים רבים בתנאים איומים ואם יש צורך להוביל אותם למרחקים אז דוחסים אותן כמו סרדנים באוניות או ברכבות. עדיף להוביל 50% יותר ולאבד 30% שלא יעמדו במסע. והרשימה עוד ארוכה. אני לא יודע מה אעשה אם הדומית שלי תרצה מעיל פרווה, אצטרך לקנות בית פרטי לגדל בו כמה דובים, לספק להם דבש טהור (עם מזון מלכות כמובן) ולחכות שיתפגרו מזיקנה או עצלנות יתר. |
|