נולי |
לפני 19 שנים •
26 באוק׳ 2005
קול רדיופוני
לפני 19 שנים •
26 באוק׳ 2005
נולי • 26 באוק׳ 2005
לסאבית הכי מקסימה כאן, בעקבות שיחה על קולות של גברים, משהו שכתבתי מזמן:
קול רדיופוני בעבודה שלי אני מדברת עם המון אנשים בכל יום, עשרות גברים ונשים שאני מכירה ומזהה על פי קולם. לפני כמה חודשים דיברתי פעם ראשונה עם מנחם. יש לו קול כל כך רדיופוני שלא רציתי להפסיק את השיחה, למרות שבכלל לא היה לי מה לומר. חיכיתי לשיחה הבאה וממש פינטזתי עליו. הקול שלו כל כך גירה אותי שהתחלתי לחלום עליו בלילה. לאט לאט נתתי לזה להכנס לנו לשיחה: כל פעם זרקתי רמזים אישים וניסיתי להכיר אותו. למדתי לדעת שהוא נשוי אבל אין לו ילדים עדין, הוא גר בתל אביב, אפילו לא רחוק ממני ועם הזמן הבנתי שלפעמים משעמם לו ואני די מעבירה לו את הזמן. בקיצור מנחם ואני די התידדנו. היינו מדברים על כל מיני דברים וגם על עצמנו וסיפרתי לו שאני גרה עם שותפה ושאני רוצה ללמוד ובכלל הכרתי לו את עצמי. לפני שבוע הצעתי לו שניפגש לקפה אחרי העבודה. הוא קצת הסתייג ואמר "בשביל מה? ואם האישה תראה אותי?" ואני מיד אמרתי לו שברור שזו תהיה פגישת עבודה. הצחוק הנעים שלו הדהד לי באוזן עד למחרת. הוא הסכים בסוף ואני כל כך התרגשתי שבכלל סגרתי מיד את הטלפון בלי לקבוע מתי ואיפה וכל זה. למזלי למחרת הוא עוד לא התחרט ואפילו התקשר לקראת 5 ושאל אם אני רוצה לרדת לקפה שמתחת למשרד כי הוא ממש למטה עם האוטו. יו איך שאני התרגשתי! הלב דפק בקצב הסטרי ואני מיד הסכמתי ואמרתי שעוד רבע שעה אני סוגרת את המשרד ויורדת. הוא הבטיח לחכות בקפה. בזמן שנותר לי סגרתי את המשרד, נכנסתי לשרותים והתאפרתי קצת והסתרקתי, לפחות שאראה כמו בן אדם על הפעם הראשונה שהוא רואה אותי. המחשבות החלו לטוס לי בראש: ידעתי שאני נורא רוצה אותו ולא אכפת לי בכלל איך הוא נראה. ידעתי שלא אתאפק והקפה פה למטה כל כך לא אינטימי שאני חייבת למצוא מיד מקום אחר. זהו. השעה הגיעה, נעלתי וירדתי לקפה. הוא היה שם, שותה אספרסו כפול. ראה אותי נכנסת וקם ושאל "שרית?" ואני חייכתי ואמרתי "אתה בטח מנחם" והתישבתי. בלב שלי חשבתי שהוא קצת אחרת מהדמות שבדמיון, הרבה יותר גבוה וגם קצת יותר שמן ובטח שלא דמינתי אותו עם קרחת שזעה מתוחה מבצבצת עליה, אבל בעיני התכלת שלו הייתי מוכנה לטבוע עכשיו ומיד. גם החיוך שלו היה די ממיס, והקול! אוי הקול המדהים שלו! וכבר לגמרי שכחתי מהתיכנונים שלי והתישבתי לידו והזמנתי לי קפה ומים. "קצת מפתיע לגלות שאת נראית ככה" אמר בשקט ועניתי "גם אתה מפתיע" וחייכתי בשעה שינקתי מים מהקש. הוא דיבר ודיבר, כרגיל ואני הקשבתי והשחלתי מדי פעם מילה. העינים שלי צללו בשלו ויצאו שם לשחיה ארוכה. "את נורא סקסית" זרק פתאום ואני הסמקתי כמו ילדה קטנה. "הקול שלך מדהים, אתה בטח יודע את זה לבדך" אמרתי והמשכתי להסמיק. "אתה רוצה לעבור לשבת אולי במקום אחר?" ובתגובה הוא הזמין חשבון ועברנו לאוטו שלו. הוא לקח אותנו לאיזה מקום שכוח אל בשרון שבכלל לא ידעתי איפה זה וגם לא היה לי אכפת. מאיפה ידע שיש שם מסעדה קטנה ואינטימית? בטח מכל האחרות שהביא לכן. מה זה משנה? אני איתו וטוב לי וזה הכל. התישבנו בשולחן פינתי מאחור. התישבתי ממש לידו כי נורא רציתי שיגע בי, אפילו קצת, עם המרפק, רק להרגיש אותו! הוא התרווח לו בכיסא המרופד ושקע לאחור, מזיז קצת את המכנסים ואני חשבתי מענין "אם זה בגללי, או שסתם לוחץ לו". החלטתי למשוך את השיחה לפסים אינטימיים וסיפרתי לו שהלכתי לפני שבוע לקנות חזיות עם חברה שלי ושהיה לי ממש קשה למצוא את המידה. "אז מה את לובשת עכשיו?" מנחם שאל. ואני עניתי "אתה רואה, לא? ג'ינס וטישרט סגולה" "אני מתכוון מתחת טיפשונת" חייך וליטף לי את הראש. אני ממש לא האמנתי שהוא נגע בי! הלב שלי ירד לתחתונים וקפץ חזרה דרך האוזנים והחוצה! אלוהים איך שאני נרטבתי באותו הרגע, אם הוא רק היה יודע! "את מסמיקה חומד, את לא חייבת לענות" שמתי את היד שלי על הירך שלו והלב שלי דפק כמו מטורף. חייכתי וליקקתי שפתיים ושאלתי "תרשה לי לבדוק מה יש לך?" ומהמבט בעיניו ידעתי וירדתי ישר מתחת לשולחן. סידרתי את הכיסאות מסביב שיסתירו קצת וגם שישאר לי מקום והתמקמתי בין הרגלים שלו. הוא כבר פתח את הרוכסן וגלש קצת בכיסא. הושטתי יד וחיטטתי קצת והפעם באמת הופתעתי כשראיתי מה ששלפתי משם. איבר מפואר, ראוי לשמו וזקוף כמעט לחלוטין. ליקקתי שפתיים וליקקתי אותו לאורכו. ראיתי את ידיו אוחזות בכיסא וקיוויתי שאף מלצרית לא תבוא. שלפתי את הביצים שלו וליקקתי גם אותן והרגשתי איך הוא מתרגש. חשבתי שבטח הקרחת שוב מזיעה. ליקקתי את הביצים ליקוק פרידה וחזרתי לזין שלו. ליטפתי אותו בלשון רטובה ושמרתי כל הזמן שלא יפגע מהרוכסן. הזין כבר היה נורא רטוב מהרוק שלי ושמעתי אותו נושם בכבדות אז החלטתי ללכת עד הסוף והכנסתי אותו לפה. נזהרתי עם השיניים כי לא ידעתי מה הוא בדיוק אוהב וליקקתי קצת את הראש של הזין והוצאתי. הרטבתי טוב טוב את השפתיים ולקחתי את כולו פנימה. האמת שקצת היה לי קשה, גם בגלל התנוחה וגם בגלל שהיה די ארוך ועבה, אבל התגברתי ועם קצת מאמץ השפתים שלי הגיעו לו עד לביצים וליטפו אותן. עליתי וירדתי לאט בהתחלה ואז כשהוא התרגש יותר, התחלתי למהר וכל אותו זמן אני נרטבת יותר ויותר ומתה שיגע בי. כל כך התגריתי מהמציצה הזו מתחת לשולחן ופתאום ידעתי מה לעשות. זזתי עד שכף הרגל שלו היתה קרובה אלי למפשעה ופשוט דחפתי אותה לשם. חשבתי לעצמי שאם לא הזין המדהים שבפה שלי עכשיו, אז לפחות משהו קשה אחר בינתיים. מנחם הבין את הרמז והתחיל להזיז את הנעל שלו ולשפשף אותי. התחלתי להזיז את הראש יותר מהר על הזין שלו והרגשתי איך הוא עוד מעט גומר. התחלתי ללטף עם הלשון מלמטה על הוריד והתנגשתי עם הסנטר בביצים והוא הזיז את הרגל בקצב מטורף. ואז הוא גמר. הוא מילא לי את הפה ואני חיכיתי שירגע ואז לאט ניגבתי עם השפתים, כדי שיוכל בלי בעיות להתלבש חזרה. החזרתי את הזין הרך לתוך התחתונים שלו וסגרתי את הרוכסן. הזדחלתי לאט לתוך הכיסא שלי ובדקתי שאף מלצרית לא מציצה עלינו ורק אז הסתכלתי לו בעיניים. הן חייכו אלי. כולו היה מזיע וגם קצת אדום ושאלתי אם הוא בסדר והוא רק עשה כן עם הראש. "אני קופצת רגע לשרותים" אמרתי והלכתי לשם. שטפתי את הפה במים ונכנסתי לתא אחד. השתנתי והזרם החם רק גירה אותי יותר. לא יכולתי להתאפק והכנסתי יד בין הרגלים שלי. הייתי כל כך מגורה שלא לקח לי הרבה זמן לגמור, רק להרגע. מזמן לא היה לי כזה זיון טוב. כמו זיקוקים של יום העצמאות! ליד הבית הוא נישק לי את הלחי ואמר "נמשיך לדבר לפעמים שרית?" ואני חייכתי והחזרתי נשיקה. N |
|