מUחדת |
לפני 19 שנים •
4 בנוב׳ 2005
הודעה לציבור הנשלטים מבית מדרשו של היוספוס.
לפני 19 שנים •
4 בנוב׳ 2005
מUחדת • 4 בנוב׳ 2005
לפני מספר ימים קיבל העז הפוחז AKAיוספוס בעל החבילה (של קבלות ועד הבית, כמובן) הודעה מנוסחת היטב, קולחת ורבת פנים, מטאפורות, דימויים והשחזות קולחות וזהו לשונה:
"ערב טוב לאדון.
האם האדון מעוניין בעבד גבר חולה זיין ואוכל בתחת מנוסה ומצוייד. אני מחפש אדון גברי קשוח מנייק בראש לסקס חזק שליטה והשפלות. במידת העיניין אשמח להוסיף פרטים. לשרותך/"XXX"-אוכל בתחת." בלילה קר וגשום התכנסה ועדה מיוחדת לחקירת הפרשה (דנדיליון והאלפקה זרש), הוסקו מסקנות ואף היוסף זומן לחקירה נוקבת ומטלטלת, על מנת להחליט באילו צעדים יש לנהוג. והרי לפניכם הדו"ח המיוחד שהופק מהמקרה הנ"ל (נכתב במקור על דף קלף עם מחט דורבן):
א.לא יישלל על הסף מפגש מרנין בו האדון (יוספוס הבלתי נלאה) ובין "עבד חולה זיין ואוכל בתחת מנוסה"- כיוון שהפוסל בחבילתו פוסל. ב.יוספוס- שהוא גם גברי, גם מניי(א)ק בראש, גם חובב השפלות, סקס חזק וצ'ורבה- מוכן להניח לוועדה המייעצת לפרסם הודעה לבני המין הגברי החושק באדון מסוקס זה על מנת לבחור עבורו את השידוך האידיאלי למערכת יחסים בה יינתן מקום של כבוד לדום-מין-אנטיות של היוסף. ג.לפרויקט הנ"ל ניתן השם "יוספוס מחפש תולעת" וכל המעוניין במפגש לוהט עימו יוכל לפנות לפרטי של דנדי (רק רבע פולנייה!) או אלי לקבלת פרטים וקביעת מועד ומקום. על הנשלט הפוטנציאלי המעוניין בשליטה אקסטרימית נוסח יוסף (סשן התה שערך זה על עצמו מפורט בבלוגו והוא לא יהסס להשתמש בו שוב) לעמוד באחת הדרישות הבאות: א.פרענק. ב.בן מיעוטים. ג.חובב חיות. ד.אוכל שרצים. ה.נקרופיל בהתהוות (אחרי הכול, האיש מעיד על עצמו כזומבי) בתודה מראש
"יוספוס מחפש תולעת" ושות. |
|
Anan-Sagol(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 בנוב׳ 2005
ועדה מיוחדת
לפני 19 שנים •
4 בנוב׳ 2005
Anan-Sagol(שולט) • 4 בנוב׳ 2005
לא בכדי אומרים על ועדה כי תגיע למסקנה שסוס הוא גמל
שבת שלום |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
4 בנוב׳ 2005
אז מה בדיוק אתה רוצה ?
לפני 19 שנים •
4 בנוב׳ 2005
קליבר(שולט) • 4 בנוב׳ 2005
לספר לנו שבא לך על גברים ?
או מה ? לא הבנתי בדיוק .. |
|
עינבר |
לפני 19 שנים •
4 בנוב׳ 2005
קליבר היקר,
לפני 19 שנים •
4 בנוב׳ 2005
עינבר • 4 בנוב׳ 2005
מיוחדת ויוספוס עשו כאן מזימה אחת נגדנו
והם רוצים לגרום לנו להתגלגל מצחוק איתם אני מוכנה ליפול לידיהם בעניין |
|
גלתיאה |
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
גלתיאה • 5 בנוב׳ 2005
מצחיק מצחיק, אבל צ'ורבה?
|
|
מUחדת |
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
הקונספירציה הזדונית נחשפת
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
מUחדת • 5 בנוב׳ 2005
עינבר כתב/ה: מיוחדת ויוספוס עשו כאן מזימה אחת נגדנו
והם רוצים לגרום לנו להתגלגל מצחוק איתם אני מוכנה ליפול לידיהם בעניין התגלתה המזימה! |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
ואני קיוותי
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
קליבר(שולט) • 5 בנוב׳ 2005
שזה יתפתח למשהוא יותר עסיסי
ומה יש לכם נגד צ'ורבה ? זה הקטע מאז שר האוצר שנכנס למסעדה רומנית ? |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
אני למשל
לפני 19 שנים •
5 בנוב׳ 2005
Yosefus(שולט) • 5 בנוב׳ 2005
מקפיד על שתיקה מכובדת, אבל כל בר בי רב היה מיד רואה שהפרסום פורסם בפורום הלא נכון.
י. (תקציר: גם אם אשתך תופסת אותך במיטה עם העוזרת, תכחיש, תכחיש, תכחיש !) |
|
מUחדת |
לפני 19 שנים •
9 בנוב׳ 2005
מכחיש או לא או: הודעה לציבור
לפני 19 שנים •
9 בנוב׳ 2005
מUחדת • 9 בנוב׳ 2005
אלפי פניות בנושא הגיעו לתיבתי וכמעט גרמו לקריסת האתר כולו ועוד היד של היוספוס נטויה אני אומרת.
ולכן- קליבר, אל תאמר נואש! |
|