DEVIL EYES |
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
כח גברא
לפני 19 שנים •
8 בנוב׳ 2005
DEVIL EYES • 8 בנוב׳ 2005
שלחו לי במייל לינק לאתר הזה של "תרופות סבתא"
http://www.matkonim.net/goodies/trufot.html תראו את החלק שמתייחס לכח הגברא, ומה יש לרמב"ם לומר על זה.. ציטוט - " לאכול הרבה שקדים טבעיים, מספר פעמים ביום (חמדה) לאכול ביצי דגים מיובשות. להוציא אותן מדג טרי, לטפטף עליהן קצת שמן וקצת מלח, להניח לייבוש בשמש במשך מספר ימים. לא להשאיר בלילה בחוץ, שלא יספוג לחות, להוציא מדי בוקר לשמש, או להניח על אדן החלון. כעבור כמה ימים זה מתקשה כמו אבן. שוברים מזה חתיכה קטנה, ולועסים באיטיות קצת לפני מועד הביצוע. בעדות מסויימות, זה ריטואל שחוזר על עצמו מדי לילה, בלי קשר לקיום המצווה - הגברים מסיימים את יומם בלעיסה של חתיכה יחד עם כוס משקה אלכוהולי, וזו סגולה להיות מוכנים תמיד, בכל עת.. (חמדה) לטוניסאים יש מעדן שנקרא 'עדם חוט' ,יעני ביצי דגים מיובשות. זה נראה כגוש חום-כתום,מצופה בשעווה,מלוח ופיקנטי וטעים מאד. טוענים שזה מסייע לכוח הגברא. מביצי בורי מיובשות,חייבים ללוות בכוסית ערק. שקדים ואגוזי קשיו קלויים אמורים לעזור למצווה, וגם פירות יבשים (זברה) אצל הבדואים נהוג לשתות חלב נאקות,בטענה שזה עוזר לכוח הגברא.אולי זה באמת עוזר,מי יודע? מישהו מתנדב לנסות? (זברה) ללעוס עלי ג'ת, לפי המנהג התימני (פלפלית ) לאכול מפרי התאווה PASSION FRUIT = פסיפלורה (פלפלית ) אכילת זעתר, שומשום, רוקט ורשאד - מועילה לחיזוק האון הגברי (זברה) אכילת שעועית שחורה, יעילה ומטפלת בפליטת זרע, אימפוטנציה וחוסר פוריות. (שרי) לכתוש כמה שיני שום, להניח בצנצנת, לשפוך על זה שמן זית מאיכות טובה, להניח במקום אפל למשך כשבוע ימים. אחרי שבוע, לוקחים מדי ערב כפית אחת של התערובת, שמן + שום ביחד. לפני שנגמר, מכינים כמות חדשה, שיהיה זמין תמיד. (חמדה) לחיזוק בלוטת הערמונית - אכילת גרעיני דלעת,כמוסות מפרי הצבר ,מזונות עשירים באבץ, אפונה,גזר,סלק,סובין,קווקר,ביצים,דג מלוח,חלב,אורז מלא.גריסי פנינה (שרי) נגד קרירות מינית ואימפוטנציה - יש להרבות במזונות מחממים, מזון מאודה,אפוי,מוקפץ. להשתמש בתבלינים ומזונות מחממים, חילבה,פלפל שחור, ג'ינג'ר יבש,קליפת קינמון,בצל,שום,ריחן,פלפל אדום חריף,זרעי שמיר וזרעי שומר,כוכב אניס,זרעי חרדל,בצל ירוק,פיסטוק,אגוזי מלך,שעועית שחורה,כרישה,קינואה,עוף,כבש,סלמון,אנשובי,. חמאה מזוככת{גי},שמן סויה,שיבולת שועל,אורז מלא. רצוי להימנע מאכילה מרובה של מלח. (שרי) לפליטת זרע לא רצונית, יש להרבות באכילת שעועית ירוקה, אחת מתכונותיה הבולטות היא ,חיזוק נוזלי הגוף. ובנוסף, שתיית מיץ לימון/לימונדה/אכילת פלחי לימון, הידוע כבעל יכולת כיווץ גבוהה, תטפל בפליטת זרע מוקדמת. (שרי) בגירוי אשכים{שפשפת},מריחת שמן בוטנים תביא להקלה. (שרי) וזה מה שאומר הרמב"ם בנושא העדין הזה: "שומן הקיפוד אם ימשחו בו בר המין יתקשה ויתחזק ויקבל תענו גדול בעת המשגל" "השמחה והשעשוע והצחוק והמנוחה במידה נכונה מועילים למשגל" "המזונות הטובים למשגל הם בשר הכבש והצאן,בני היונה וכל המוחות ובפרט מוחות תרנגולים ויונים,אשכי תרנגול מועילים מאוד לתוספת זרע וכן חלמון ביצת תרנגולת. מן הצמחים,לפת,חסה,בצל לבן,שומר,נענע,מנטה,אפונים,פולים,רוביא לוביה,שומשומין ואספרגוס. מן הפירות,שקדים יבשים,ענבים,פיסטוק,כל אלו עוזרים לקישוי האבר ומרבים זרע. מן המשקאות, מי דבש,והטוב מכולם הוא היין ואין תמורה לו, כי הדם הנולד ממנו הוא חם ורטוב ומלבד זאת הוא גם משמח את הנפש, טוב לשתות היין אחר המאכל ואחר היציאה מהמרחץ". ( הביאה לנו שרי, מתוך מרפא הבושם ) " עכשיו השאלה מאיפה אני משיג שומן קיפוד.. חוץ מזה שקיבלתי עכשיו אסמכתא מהרמב"ם בעצמו לאהבה שלי לאלכוהול ! |
|
aka BODYGUARD |
לפני 19 שנים •
9 בנוב׳ 2005
על ביצי דגים ואלכוהול..
לפני 19 שנים •
9 בנוב׳ 2005
aka BODYGUARD • 9 בנוב׳ 2005
יופי של פוסט..
קבלו עידכון קל.... ה"אדם חוט" הטוניסאי הוא אכן מעדן ,יקר להחריד, אבל מדהים בטעמו... ניתן להשיג בשוק לוינסקי, חומר משובח. אזהרה: כמות הכולסטרול מדהימה, ולא מומלץ לאכול מזה ללא הפסקה... כאן נכנסת ההערה השניה שלי לגבי האלכוהול שהוזכר.. השתייה נקראת " בוחה", שזה אלכוהול חזק מאד שמיוצר מתאנים, ולא מאניס. האלכוהול המיוחד הזה סותר כולסטרול. לא יודע כמה זה מדוייק אבל החומרים שלעיל מחזיקים אותי יפה.. עד היום ואני מקווה שגם בהמשך.. |
|
הנמרונת |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
הנמרונת • 10 בנוב׳ 2005
חחח
|
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
מקבי(מתחלף) • 11 בנוב׳ 2005
אותי יותר מעניין מה עושים עם עודף... כוח. אני מסתובב עם פטיש קטן, לכל מקרה.
|
|