דסדמונה{שטן} |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
מתנצלת מראש על הבעת דעה שונה משל הרוב....
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
דסדמונה{שטן} • 11 בנוב׳ 2005
אני יודעת שזה מאוד לא "פוליטקלי קורקט"...אבל אני מאוד מבינה את הנסיכה עלמה...יש כאן כל כך הרבה עבדים באתר...ולצערי נתקלתי באופן אישי בהרבה מהם, שמציעים הצעות. מלנקות למלכה את הבית ועד לתקן לה את המחשב או לעזור לה במיליון דברים...וברגע שהם נדרשים לקיים, פשוט מתאדים.
אני לא מאמינה שקרה משהו לעבד "*****"...אני די בטוחה שהוא לא נהרג בתאונת דרכים בדרך לביתה של הנסיכה. הוא פשוט קיבל רגליים קרות והחליט להבריז. אני יכולה להבין למה זה מאוד, מאוד מעצבן...ואני גם יכולה להבין כיצד ברגע של כעס נכתב הפוסט הנ"ל. מה שקצת יותר קשה לי יותר להבין זה את כל האנשים המשתלחים בנסיכה (שאגב, אני לא מכירה אותה, והיא לא חברה שלי). היא מציעה את שירותיה בתשלום...ואם מישהו קובע איתה ומבריז - זה דומה לקביעת תור אצל פסיכלוג או רופא שיניים ולא להגיע...רק שלהם יש בדרך כלל את מספר כרטיס האשראי של הלקוח - והם לא יהססו לחייב אותו על כך. |
|
ליידי מפונקת(שולטת) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
ליידי מפונקת(שולטת) • 11 בנוב׳ 2005
חייבת להגיד שאני המומה מהתגובות הארסיות והמשתלחות של חברי הכלוב היקרים
במפרסמת הנ"ל. האם זה בגלל שהיא נסיכה בתשלום? איפה הסבלנות והסובלנות שלכם המטיפים. אתם כותבים לה, אם זה חשבון אישי סגרי זאת איתו, לפעמים אין שום כלום עם מי לסגור. (מספר פלאפון שלא עונים בו, כתובת מסנגר מחוקה) בו נודה ולא נעמיד פנים, יש בכלוב המון מתחזים, שרלטנים, כולנו יודעים זאת. הרבה מסכות נלבשות בשיחות מסנגר/פלאפון ועד כמה אפשר לרדת לקנקנו של אדם בצורה אמיתית משיחות שכאלו? לא הרבה. כן, גם אני נפלתי במקומות האלו לא אחת, אולי לא ממש לבשתי כבר את המיני לצאת לדרך, אבל אני לא חושבת שעל זה מדובר, הרבה יותר כואב שאת פותחת את הלב, משוחחת עם אדם שאת חושבת שהוא אמיתי, נותנת לו מזמנך ולבסוף הכל מסתבר כעורבה פרח. אז נכון לא חשבתי לפתוח על כך פוסט. אם הייתי חושבת שזה יעזור אולי הייתי פותחת, מזהירה את בנות הכלוב מפני סתם בזבוז זמן ושרלטנות של ניקים מסויימים בכלוב. אז היא פתחה פוסט ושיחררה קצת קיטור, אבל מכאן ועד לקרוע אותה לגזרים בצורה כזאת... ודסדמונה אני לא חושבת שיש לך על מה להתנצל. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
aka BODYGUARD • 11 בנוב׳ 2005
ושוב מגיב מתוך המקום החביב של האיש החדש בשכונה...
לא מכיר את הנפשות הפועלות, ובטח לא הייתי מודע להיותה מלכה בתשלום- הוד רוממותה הנסיכה.. פוסט מכוער , דוחה, וממש לא משנה מה הביא את העבד להבריז, כמילות הפוסט. ראוי שפוסט זה ישאר ולא ימחק, למען ידעו העבדים שלא מבריזים, שגם התנהגות כזו קיימת.. התרעומת בפוסט היא על כמה שקלים שאבדו עקב ההברזה??? אני מנדב את אותם שקלים אם תבוא התנצלות גורפת ואישור מאותו עבד נוראי שהבריז, כי קיבל התנצלות מסודרת. בושה, פשוט בושה.. ובטח לא BDSM...!!! אני מכיר לא מעט מלכות בתשלום, רובן ידידות טובות, ומעולם לא ראיתי פומביות כזו למשהו שאמור להיות דיסקרטי. וכבר נאמר כאן... כנראה שהלקוח צודק, בטח במקרה הזה... |
|
Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
Re: מתנצלת מראש על הבעת דעה שונה משל הרוב....
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
Dom_Quixote • 11 בנוב׳ 2005
דסדמונה כתב/ה: היא מציעה את שירותיה בתשלום...ואם מישהו קובע איתה ומבריז - זה דומה לקביעת תור אצל פסיכלוג או רופא שיניים ולא להגיע...רק שלהם יש בדרך כלל את מספר כרטיס האשראי של הלקוח - והם לא יהססו לחייב אותו על כך.
נכון מאוד. ואין לי ספק שאם הבריז להם מטופל, הם מיד ייכנסו לאתר הפסיכולוגים או רופאי השיניים, ויכתבו פוסט שהוא אפס מאופס ועל כל הפסיכולוגים ורופאי השיניים להיזהר מלטפל בו שהרי אין ספק שיש לו בעיית עששת חמורה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
ואגב, ליידי..
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
aka BODYGUARD • 11 בנוב׳ 2005
ואגב ליידי יקרה....
כבר תואר סופר ושרו שירי הלל לשליטה עצמית של שולטים.. אז אולי רצוי ליישם זאת פעם אחת ולא "לשחרר קיטור" על מקרה כזה.. באופן אישי ממליץ על חדר כוח, הקיטור בורח שם מהר.. |
|
baby(expired)(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
Re: מתנצלת מראש על הבעת דעה שונה משל הרוב....
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
baby(expired)(לא בעסק) • 11 בנוב׳ 2005
Dom_Quixote כתב/ה: דסדמונה כתב/ה: היא מציעה את שירותיה בתשלום...ואם מישהו קובע איתה ומבריז - זה דומה לקביעת תור אצל פסיכלוג או רופא שיניים ולא להגיע...רק שלהם יש בדרך כלל את מספר כרטיס האשראי של הלקוח - והם לא יהססו לחייב אותו על כך.
נכון מאוד. ואין לי ספק שאם הבריז להם מטופל, הם מיד ייכנסו לאתר הפסיכולוגים או רופאי השיניים, ויכתבו פוסט שהוא אפס מאופס ועל כל הפסיכולוגים ורופאי השיניים להיזהר מלטפל בו שהרי אין ספק שיש לו בעיית עששת חמורה. ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קיחוט, אותך אליי הביתה |
|
DEVIL EYES |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
דחיית סיפוקים
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
DEVIL EYES • 11 בנוב׳ 2005
זה שמכירים בן אדם בצורה זו או אחרת -קובעים פגישה-ואחד הצדדים מבריז, זה משהו אחד..
זה אמנם לא נעים, אבל זה קורה...וזה בעסה. אם מכירים דרך האינטרנט, הדרך החדשה להכיר אנשים בימיינו.. יש הרבה מאוד מתחזים, או מה שנקרה אנשים שמביאים מביד תוך כדי שיחה, כי הפטזיה מדליקה אותם, אבל ברגע שגומרים, הם יורדים מהעניי כליל.. אם קבעתם להיפגש עם מישהו אחרי אחלפת הודעות/צ'אט/שיחת טלפון, ברור שאתם עושים הכנות נפשיות ופסיות לקראת המפגש ואם מישהו מבריז זה באמת בעסה, אבל לא סיבה לצאת עליו בפומבי! לא ידעתי שהנסיכה הקסומה היא מלכה בתשלום.. עכשיו שאני יודע את זה..המאזניים זזו עוד יותר לטובתו. אני מכיר במקרה באופן אישי הרבה בחורות שעובדות ...בתשלום..וגם מלכות שעובדות בתשלום. זה ידוע שמתקשרים המון אנשים, שמתוכם יש כמה וכמה בלבד שהם רציניים. הרוב קשקשנים שמביאים ביד, סתם מתעניינים, ימצאו דיל יותר טוב-מחיר זול או בחורה כוסית יותר, זה שוק שכל אחד רוצה לעקוף את השני. נסיכונת, את צריכה לקחת בחשבון שלא תמיד הבן אדם יגיע, לכן אלמד אותך טריק למה שעושים בדירות של מלכות בתשלום - קובעים עם כמה אנשים בו זמנית, תוך כדי לקיחת ריזיקה שמישהו יבריז, בכל מקרה את תצאי מורווחת, ומי שבאמת מעוניין, ימתין, אפילו שעה ושעתיים. אם את מזמינה אליך הבייתה עבד פעם ב..את צריכה לדבר איתו ולראות שהוא באמת רציני. אם זה היה מפגש סתמי בינך לבין אגנון, והוא מבריז, זה לא יפה..אבל זה מה יש. פה...אם את אומרת שהוא קבע פגישה בשביל סשן בתשלום ולא הגיע, זאת זכותו ב110%. את נותנת שירות. ולא שירות כמו רופא שיניים או פסיכולוג. את צריכה לקחת בחשבון שהבן אדם יכול לא להגיע-מסיבות השמורות עימו, ואת יכולה רק להתבאס לך, כי הלקוח תמיד צודק. מה שכן , אני דיי בטוח שאת לא תחזיקי מעמד בתור מלכה בתשלום דרך האינטרנט. אין לך סבלנות לאנשים. אז את יכולה לנסות לעבוד בדירה בתור מלכה בתשלום. שם תהיה לך זרימה של עבדים כל היום והלילה. אבל מצד שני, שאני חושב על רווחת העבדים. את לא ממש תצליחי גם בזה. כי עם חוסר הסובלנות שהפגנת פה, תהיה חסרת סבלנות בסשנים, תעשי מה שאת רוצה, ולאווה דווקא את מה שהלקוח רוצה. יהיו כאלה שיאהבו את זה..הרוב לא. תחשבי על זה. |
|
גלתיאה |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
גלתיאה • 11 בנוב׳ 2005
לא חושבת שיש כאן קשר אם היא מלכה בתשלום או לא. עבדים שנעלמים פתאום, הם פשוט פחות סגורים על עצמם, מפחדים לקפוץ מעל המשוכה ולהעז. מפחדים מעצמם וממה שהמלכה תוציא מהם. הפערים בין הפנטזיה למציאות הם מאוד גדולים. ובעולם שעוסק ברובו בפנטזיות צריך לזכור את זה.
|
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לא צריך לקחת ללב
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
Blondie the good(מתחלף) • 11 בנוב׳ 2005
לא חסרים כל מיני מתחזים ושרלטנים באתר הכלוב או באינטרנט בכלל
הפוסט שלך, עלמה, הוא דוגמא מובהקת לפתגם "לכעוס פירושו להעניש את עצמך על עוולותם של אחרים" הנפגע היחיד מהפוסט שלך הוא את עצמך. אותו עבד שראה את הפוסט ודאי לקח לעצמו כינוי חדש, ואילו את שמת עצמך ללעג ולקלס כשפרסמת כזה פוסט המעיד על מהירות חימה וקלות דעת. אסיים בעוד אמרה נדושה "סוף מעשה במחשבה תחילה" |
|
hubby(נשלט) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
dear mistress
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
hubby(נשלט) • 11 בנוב׳ 2005
אם תיקבעי איתי אני בטוח יגיע
|
|