FrozenLips |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
יותר מדי פרטים אינטימיים
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
FrozenLips • 11 בנוב׳ 2005
נדמה לי שבזמן האחרון, כל פעם שאני מציצה בפורומים על מה שאני רואה זה תלונות על שיחות, מעשים ומפגשים של אנשים כשרק השם של הנדון מוחלף ב XXX סמליים.
האם אנחנו לא יכולים להתעלם מרסיסי הגועל הקטנים ולזרוק אותם לפח אלא חייבים לשפוך אותם כדי שכולם יראו...? כל בחורה בכלוב קיבלה לפחות פעם או פעמיים איזו השתפכות גועלית בצ'ט, פניה דוחה בתיבת ההודעות או הטרדה חוזרת במסנג'ר (ואפילו לא רק בחורה, אלא ודאי גם בחור או שניים) למה כולם צריכים לדעת? אלי |
|
אילנה 78(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
אם את לא רוצה לדעת
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
אילנה 78(מתחלפת) • 11 בנוב׳ 2005
אל תקראי
הפורום הוא מקום לביטוי חופשי וכן אני מסכימה לרשום XXX ולא את שם הפרטי כדי לא לפגוע בבן אדם יחד עם זאת כשמרגישים צורך להיתבטא, זה המקום הלגיטימי במידה ואנשים מסוימים רבים מאיתנו נגיע למסכנה שלא, אני מציעה לנסח חוקי םמסוימים על מה מותר ומה אסור לפרסם וכמובן כאזרחית שומרת חוק, אהיה הראשונה לכבדם. |
|
פחדנית האושר(לא בעסק) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
פחדנית האושר(לא בעסק) • 11 בנוב׳ 2005
מסכימה איתך אלי
אני מאמינה כי ברוב הפעמים היה ניתן לפתור את העיניין בפרטיות חבל שאנחנו מנצלים את הפורומים להכפשות |
|
Inside your head |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
Inside your head • 11 בנוב׳ 2005
"ואני את טענותיי בנוגע לפירסומים מסוג זה כבר הבאתי על גבי הפורום..
בעעעע ביצה מכוערת וטובענית.. מה נסגר עם אנשים באתר הזה?! בחייכם.. שיקול דעת מינימלי מה נכון להביא על גבי האתר ומה לא.. זה יחסוך מכולנו." ראו: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=11998&start=20 |
|
FrozenLips |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
FrozenLips • 11 בנוב׳ 2005
אגב,אני חלילה לא רוצה להעליב או לפגוע.
רק להביע חוות דעת. כרגיל אני נמנעת מלפרסם פוסטים באתר כי פשוט כפי שנראה כל דעה סתמית מקבלת עשרה תומכים ושלושים הכפשות..... איש איש באמונתו יחיה בסופו של דבר אז אל תקחו אותי קשה מדי אלי |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
מקבי(מתחלף) • 11 בנוב׳ 2005
היה היה בזמנו פורום התבכיינות, בשביל כל הבכיינים, מאותגרי-ההומור, רעי-המזג וכולי... אני בעד להחזיר אותו. מי שרוצה חרא וגם מוכן לבזבז זמן-אינטרנט בשביל זה, שיילך לשם.
כמובן שפוסט זה אינו בבחינת התכיינות, אלא רק המלצה. |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
מה לעשות
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
Blondie the good(מתחלף) • 12 בנוב׳ 2005
נותנים לאנשים פתחון פה בו הם יכולים לשפוך את חמתם בלי שיזהו אותם (עם כל הכבוד, כמעט כולם פה מסתירים את זהותם מאחורי ניקים)
הם ינצלו את זה. זה בדיוק כמו התגובות באתרי חדשות בו כל הקיצוניים שופכים קיטונות של הסתה ורעל אלה החיים... רק צריך לקוות שאנשים בפורום שלנו ישתדל להיות תרבותיים יותר |
|
נרקיס_(נשלט) |
לפני 19 שנים •
14 בנוב׳ 2005
Re: יותר מדי פרטים אינטימיים
לפני 19 שנים •
14 בנוב׳ 2005
נרקיס_(נשלט) • 14 בנוב׳ 2005
FrozenLips כתב/ה: נדמה לי שבזמן האחרון, כל פעם שאני מציצה בפורומים על מה שאני רואה זה תלונות על שיחות, מעשים ומפגשים של אנשים כשרק השם של הנדון מוחלף ב XXX סמליים.
האם אנחנו לא יכולים להתעלם מרסיסי הגועל הקטנים ולזרוק אותם לפח אלא חייבים לשפוך אותם כדי שכולם יראו...? כל בחורה בכלוב קיבלה לפחות פעם או פעמיים איזו השתפכות גועלית בצ'ט, פניה דוחה בתיבת ההודעות או הטרדה חוזרת במסנג'ר (ואפילו לא רק בחורה, אלא ודאי גם בחור או שניים) למה כולם צריכים לדעת? אלי מה זאת אומרת "למה כולם צריכים לדעת?" זכותה של כל כונפה לצעוק בקולי קולות "גם אני זוכה לפניות!" |
|