הוא(שולט) |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
[size=18]לא ממש ברור[/size]
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
הוא(שולט) • 10 בנוב׳ 2005
על איזו הרגשה כללית אתה מדבר
מי הם אותם "האחרים" ומה זה ממבו ג'מבו ואם זה ככ נורא שהיה עוד יותר טוב אם לא תגיע לשם בכלל ויהיה לה טוב למה באמת אתה בתחום הזה? אם נניח ביתך תהיה שולטת אז תתיר לה? ואם בנך יהיה עבד תאסור עליו? אולי אני מחדש לך אבל בדס"מ זה לא תמונות של כלבות מהרשת |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
nerissa(אחרת) • 10 בנוב׳ 2005
יצר ההגנה שלנו על הצאצאים.
לא להאמין. יש אבות שרק המחשבה שמישהו ייקרע לבתם את הבתולים - מקפיצה להם את כל הפיוזים. מצדם - שתהייה בתולה עד גיל 38. וחצי. שיצמח לי דולר בארנק על כל פעם ששמעתי גבר כזה או אחר אומר:"אם אני אדע שאיזה זכר מיוחם נוגע בילדה שלי, אני תולש לו את הביצים מהמקום." או "המחשבה שהיא נסגרת בחדר והוא נוגע בה או יותר מזה, מוציאה אותי מדעתי.." ואמרו את זה כאלה שהבנות שלהן היו חיילות ויותר. והרי לא נולדה הנקבה שתהייה ראויה לבנה של אמא כזו או אחרת. מגיע הזמן שצריכים לשחרר אותם. ולא עניינך, הייד יקירי, מה קורה בחדר המיטות של ילד בוגר מינית.. בדיוק כמו שלא עניינו מה אתה עושה בחדר המיטות שלך. העיקר שיהיה בריא ומאושר ושלם עם עצמו. ילדה בוגרת לא חייבת לשתף אותך באיזה תנוחות היא אוהבת להזדיין.. וזה לא צריך להיות עניינך אם היא אוהבת מסיונרית, עושה את זה דרך חור בסדין או עומדת על ארבע עם דילדו בישבן ומלקקת לאיש שהיא אוהבת את הבהונות.. יש זמן שצריך לצאת להם מהורידים. וכשילד בשל ומתחיל בחיי מין פעילים, אנחנו שם לא כדי להגביל אותו, להגיד לו "צ'מע.. פתיחות מינית זה טוב רק להורים אבל לא לילדים. כשאמות - תעשה מה שאתה רוצה.." אנחנו שם כדי לקבל אותו ואת כל נטיותיו.. לתמוך בו, לכוון ולייעץ, לתת לו כתף ולא להפוך פתאום לפרימיטיבים מקובעים כשזה נוגע לעונג המיני שלו.. ואנחנו משתוללים בחדרי חדרים. |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 10 בנוב׳ 2005
נריסה,
"ממך ציפיתי ליותר"... הרי את יודעת שבדסמ זה הרבה יותר מסקס... הוא, אפשר להיות פחות גסי-רוח... זה לא ריב או משהו. דיון על כוס קפה... ממבו ג'מבו זה הכל כולל הכל. ובקשר להערה האחרונה שלך - עיין בדבריי לנריסה. |
|
לא סתם אישה(נשלטת){octopus} |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
ה off של הטופיק
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
לא סתם אישה(נשלטת){octopus} • 10 בנוב׳ 2005
nerissa כתב/ה: יצר ההגנה שלנו על הצאצאים.
לא להאמין. יש אבות שרק המחשבה שמישהו ייקרע לבתם את הבתולים - מקפיצה להם את כל הפיוזים. מצדם - שתהייה בתולה עד גיל 38. וחצי. שיצמח לי דולר בארנק על כל פעם ששמעתי גבר כזה או אחר אומר:"אם אני אדע שאיזה זכר מיוחם נוגע בילדה שלי, אני תולש לו את הביצים מהמקום." או "המחשבה שהיא נסגרת בחדר והוא נוגע בה או יותר מזה, מוציאה אותי מדעתי.." ואמרו את זה כאלה שהבנות שלהן היו חיילות ויותר. והרי לא נולדה הנקבה שתהייה ראויה לבנה של אמא כזו או אחרת. מגיע הזמן שצריכים לשחרר אותם. ולא עניינך, הייד יקירי, מה קורה בחדר המיטות של ילד בוגר מינית.. בדיוק כמו שלא עניינו מה אתה עושה בחדר המיטות שלך. העיקר שיהיה בריא ומאושר ושלם עם עצמו. ילדה בוגרת לא חייבת לשתף אותך באיזה תנוחות היא אוהבת להזדיין.. וזה לא צריך להיות עניינך אם היא אוהבת מסיונרית, עושה את זה דרך חור בסדין או עומדת על ארבע עם דילדו בישבן ומלקקת לאיש שהיא אוהבת את הבהונות.. יש זמן שצריך לצאת להם מהורידים. וכשילד בשל ומתחיל בחיי מין פעילים, אנחנו שם לא כדי להגביל אותו, להגיד לו "צ'מע.. פתיחות מינית זה טוב רק להורים אבל לא לילדים. כשאמות - תעשה מה שאתה רוצה.." אנחנו שם כדי לקבל אותו ואת כל נטיותיו.. לתמוך בו, לכוון ולייעץ, לתת לו כתף ולא להפוך פתאום לפרימיטיבים מקובעים כשזה נוגע לעונג המיני שלו.. ואנחנו משתוללים בחדרי חדרים. נריסה, את מוכנה להיות אמא שלי? |
|
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} |
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
Re: ה off של הטופיק
לפני 19 שנים •
10 בנוב׳ 2005
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦} • 10 בנוב׳ 2005
ציטוט:
נריסה, את מוכנה להיות אמא שלי? זה אומר הכל לפי דעתי... |
|
Aragorn(שולט) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
Aragorn(שולט) • 11 בנוב׳ 2005
אני מסכים עם נריסה לגמרי
אני רק לא בטוח שהמושג "יחסי מין סטנדרטים" מוגדר היטב. כאילו מסיונרי זה בסדר אבל דוגי סטייל, לא? (וואלה אם אני שומעת על הזכר שהביא לבת שלי בדוגי סטייל אני קורעת אותו!) ואני גם לא בטוח שהיא מודעת לגיל שבו מתחילים היום לקיים יחסי מין כי אלי מגיעות כל מיני שמועות למשל דרך סטודנטיות שעושות פר"ח ואני מתחיל לחשוש שעד שלי תהיה ילדה גם גיל 12 יחשב גיל מופלג ... את השיא שברה לסבית בשם ש' שהכרתי לא מזמן ידידה שלה סיפרה לי שש' נאנסה כשהיא היתה בת שבע ובגלל זה היא לסבית אבל ש' התעקשה שזה לא היה אונס אלא יחסי מין בהסכמה אני אישית לא ממש מבין את החיפזון הזה הרי יש לנו את כל החיים לעשות סקס אבל להיות ילדים יש לנו זמן מוגבל ביותר. |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
נוריתE • 11 בנוב׳ 2005
זה שמי מאיתנו שהם הורים לבן או בת
ולא משנה באיזה צד של השוט אנחנו לא רוצים לראות את היקר לנו באף צד של השוט זו לא "היתחסדות" יש הרבה דברים אישית שאני לא רוצה. אבל ידוע שאין לנו שליטה וכשהם מיתבגרים, הם עושים את ההחלטות שלהם/ן בכל התחומים זכותי בתור מי שיודעת דבר לא לרצות שהבת שלי תהיה בעולם שלי ואילו המיתנגדים לרצון או דעה שכזאת ומנגחים לעיתים, וזה לא מכוון אישית לאף אחת/ד פה זה נושא שכבר עלה בפורומים אחרים להם ולהן אני אומרת פשוט, חכו עד שיהיה לכם/ן אחת/ד משלכם/ן ה"מיזמור" ישתנה מהר מאוד. ובאשר ל...."אם ירצה..אני אשגיח ואדריך" תסלחו לי ..(הממ הממ..) אין בלכסיכון של המיקלדת אפשרות להראות את מה שאני מרגישה לגבי אמירה כזאת. עדיף שלא. זה לא ע''וד או רופא שרוצה שבנו ילך בדרכו ואי אפשר להשוות. |
|
לבנה(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לבנה(נשלטת) • 11 בנוב׳ 2005
החשש שלי הוא, שהילדים שלי יגלו את הבדס"מ מאוחר מדי, כמוני....
|
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
11 בנוב׳ 2005
מקבי(מתחלף) • 11 בנוב׳ 2005
אם הילד שלי ירצה לקחת חלק בתרבות הבדסמ, הוא יכול לפתוח את האזיקים, לשחרר את הקשרים, להוריד את חליפת הלייטקס, לצאת מהפריזר, ולהגיד לי בפנים.
I can take it. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
12 בנוב׳ 2005
Queencie(שולטת) • 12 בנוב׳ 2005
מקבי כתב/ה: אם הילד שלי ירצה לקחת חלק בתרבות הבדסמ, הוא יכול לפתוח את האזיקים, לשחרר את הקשרים, להוריד את חליפת הלייטקס, לצאת מהפריזר, ולהגיד לי בפנים.
I can take it. מקבי, תעזור לו להוריד את הגאג אם אתה רוצה שיגיד לך ולעצם הדיון - מוזר לי שמי שמצוי בתחום רואה בכך משהו שיש להתבייש בו, משהו בזוי. לא, הבדסמ אינו במיין סטרים המיני, אבל אם אתה מכבד את שפחותייך הייד, הרי תכבד גם את ילדיך באם יידעו אותך שזו נטייתם. כך גם אם יגלו לך שנטייתם המינית היא הומוסקסואלית. איני רואה לא בזה ולא בזה בושה או גורם לאכזבה - אלא פשוט בחירה במיניות שונה - בדיוק כפי שבחרתי אני. להפך אני מאמינה שהיותי בתחום מגדילה את הסיכוי שהם יגלו את עצמם נמשכים לזה גם ללא ידיעתם על נטייתי זו. עניין של חינוך? עניין של ניואנסים שבאופי? אולי... |
|