סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא להאמין- יותר אפס מאפס. רוצים לדעת במי מדובר?

Dom_Quixote
לפני 19 שנים • 12 בנוב׳ 2005

אוף

Dom_Quixote • 12 בנוב׳ 2005
מקבי כתב/ה:
אני חושב שזו פעם ראשונה שאני רואה זונה מתלוננת.

Wonders will never cease...

וואי, וואי, וואי, בשביל מה זה היה טוב?

בע.

וסינתיה, נכון שלהבריז זה לא יפה, מסכים. אבל מפה ועד לפרסום פוסט פוגעני, מעליב ומתלהם יש מרחק מאוד גדול. תארי לך שבכל פעם שבייבי היתה מבריזה לי הייתי פותח פוסט, הכלוב מזמן היה קורס. לא כל פעולה בלתי מנומסת מצדיקה הפצצה גרעינית כזאת.
Cynthia

קיחוט היקר.

Cynthia • 12 בנוב׳ 2005
אני לא אומרת שאסור להתחרט, אבל אני בהחלט חושבת שאם מתחרטים כדאי למנוע עוגמת נפש מהצד השני עד כמה שאפשר. במקרה כזה אני חושבת שאני הייתי מוצאת דרך גם אם לא הייתי חברת זהב. אם אני הייתי מספיק אחראית כדי להיות מסוגלת למצוא דרך הרי שכל אחד יכול היה לעשות את אותו הדבר, בלי תירוצים, בלי קשקושים בדיעבד.
המטרה של שרשורים כאלו היא אולי בהתחלה להוציא קיטור, אבל בסופו של דבר כשהכעס נרגע נשאר אפקט שגורם לדבר שקרה לא להשנות. נלמד לקח כלשהו שבסופו של דבר יחסוך עוגמת נפש לבאים ולבאות. כאשר לא מונעים מאנשים להתנהג בחוסר אחריות הם ימשיכו להתנהג בחוסר אחריות ולכן אני חושבת שפוסטים מהסוג הזה הם לא פסולים ולא בלתי נכונים, בלי קשר למקרה הזה, בגלל שאנחנו נמצאים כולנו באתר שלא כולם בו טהורים, בוגרים, דוברי אמת או שפויים (שוב, בלי קשר למקרה הזה) . אם אפשר להרתיע נגד התנהגות כזו ואמיצים מספיק כדי לשבת אחר כך ולספוג ביקורת מכולם אז כדאי.
תחת השמש​(נשלט)

בשביל להקטין מישהו לא צריך לפגוע ולהעליב... (משל)

תחת השמש​(נשלט) • 12 בנוב׳ 2005
מסיפורי סידהא יוגה...

היה היה פרופ' למתמטיקה שברבות הימים הפך לנזיר יוגי.
בימים שלימד מתמטיקה לתלמידים,הגיע יום אחד לכיתה וראה את
תלמידיו צועקים ,מתנצחים ומעליבים זה את זה.
הוא ניגש ללוח,לקח גיר וצייר קו באורך 1.5 מ'. הוא ביקש מהתלמידים
לקצר את הקו בכל דרך שהיא.התלמידים באו ללוח והציעו הצעות
לרב:מחיקה מימין,משמאל,אחד הציע לקפל...
אז ביקש המורה לקצר את הקו מבלי לגעת בו.
התלמידים נדהמו,חשבו,היה זה אתגר לא קל,הם התקשו למצוא פתרון.

המורה נגש אל הלוח וצייר מעל הקו עוד קו ארוך יותר מהקו שאורכו
1.5 מ'

הוא הוסיף:כדי לה"קטין" מישהו,אינך צריך לפגוע,או להעליב אותו
פשוט עליך להגדיל את עצמך....
selfbeat.gif
שיקי​(נשלט)

שום הצדקה לפרסם ניק

שיקי​(נשלט) • 12 בנוב׳ 2005
מצטער, אני לא ראיתי שהבחור עשה משהו "בלתי נסלח" - אז הוא לא הגיע מסיבותיו הוא לפגישה שנקבעה עם הגברת (שהיא כפי הנראה מלכה בתשלום) - אז?

הוא לא תקף אף אחת, הוא לא גנב שום דבר, הוא אפילו לא רצח אף אחד, הוא פשוט לא הגיע לפגישה שנקבעה עם הגברת מסיבותיו הוא.

האם על כך מגיע לו להענש, להיות מבוזה באתר בו הוא מוכר? האם זו סיבה מספקת לרשום את הניק שלו ולחרוץ את דינו ולקבוע כי הוא הוא "עבריין העשור" שיש להוקיע?

אני לא מכיר את האיש, אני מודה, אבל מכל הדברים שנכתבו לא ממש מצאתי מה היה החטא הגדול בעטיו עליו להענש באופן שכזה.

יש מליון סיבות בעטיין הוא יכול היה לא להגיע לאותה פגישה - מליון, אף אחד לא טרח לשאול אותו או לברר, היה יותר קל להכנס ולקטול את האיש (לא כולם icon_smile.gif אני יודע, יש שבחרו לתקוף את המפרסמת ובצדק).

אני אמנם יכול להבין את זו שפתחה את הפוסט, זה מרגיז שקובעים עם מישהו והוא מבריז - זה אפילו מעצבן, אבל באינטרנט זה לפעמים קורה, ואם בחרת להכיר את חברייך דרך האינטרנט, קחי בחשבון שבחלק מהמקרים יקרו מקרים כגון אלו - וזה מהרבה סיבות - לאו דווקא מרוע לב.

מישהי כתבה מקודם, שאם בכל פעם שמישהו היה מבריז לה היא הייתה פותחת שרשור... כלובי היה צריך לפתוח לה פורום משלה... זה בערך העניין.

יש לי תחושה שמטרת הפוסט היא לא כדי "להזהיר" דומיות אחרות, אלא כדי לנקום בבחור, ואכן הצלחת, כי עכשיו כולם יודעים מי זה - כל הכבוד לך הצלחת במשימה שלך, עכשיו את בטח ישנה יותר טוב...

שיקי

נ.ב. - דויל אייז... אפשר להסכים לנוסח הכתיבה שלך או לא, אבל לדבר אחד שכתבת אני לא מסכים - הכלוב הוא לא "אתר סאדו סליזי שכזה..." יש כאן גם אנשים רציניים, שרואים בזה סוג של אורח חיים, זה קצת לירוק לבאר ממנה אתה עצמך שותה....לא?!
המלכה ננה NNA

אופיים של עבדים

המלכה ננה NNA • 12 בנוב׳ 2005
אני מתפלאת על הכעס הרב שיצא בך על העובדה שעבד הבריז לך
עבדים הם מבריזנים מעצם היותם יצורים פאסיב אגרסיב
כל אחת שקובעת עם עבד יודעת שיש סיכוי של לפחות 50% שלא תזכה לקיים את הפגישה
מה לעשות ככה הם
אין על מה להתעצבן
שיקי​(נשלט)

Re: אופיים של עבדים

שיקי​(נשלט) • 12 בנוב׳ 2005
המלכה ננה NNA כתב/ה:
אני מתפלאת על הכעס הרב שיצא בך על העובדה שעבד הבריז לך
עבדים הם מבריזנים מעצם היותם יצורים פאסיב אגרסיב
כל אחת שקובעת עם עבד יודעת שיש סיכוי של לפחות 50% שלא תזכה לקיים את הפגישה
מה לעשות ככה הם
אין על מה להתעצבן

הכללה מטופשת, סלחי לי על הבוטות... עובדה המוכיחה בצורה יפה את הטיעון הנכון: שלא כל מי שמכתירה עצמה כ"מלכה" ניחנה באישיות המתאימה...

אגב - את יודעת כמה מלכות מבריזות לעבדים?! אה את לא... חשבתי כך.

שיקי
לודויג ואן

ובכל מקרה...

לודויג ואן • 12 בנוב׳ 2005
נראה לי שהעלמה הנאוה או איך שלא קוראים לה בעיקר ירתה לעצמה ברגל ועשתה את זה, איך נאמר בעדינות, בצורה לא הכי אינטיליגנטית...

אז הנה טיפ עסקי למלכות בתשלום, חוקרים פרטיים, רוצחים שכירים, וכל מי שפרנסתו ושמו הטוב המקצועי קשורים בדיסקרטיות:

ברגע שחשפתם שם של לקוח פוטנציאלי כלשהו, וזה לא משנה אם הוא הבריז או לא, לא רק שהוא, בנסיבות אחרות, לא יחזור אליכם, גם כל מי שקורא את זה ושומע על זה יחרים אותכם.

שם טוב, גם אם אתם מלכת סאדו, קשה מאד לבנות, וקל מאד להרוס, ואת זה בדיוק עשתה לעצמה העלמה החיננית.

ואגב, בלי קשר, הוא היה צריך להרים טלפון ולהודיע שהוא לא בא, או לשלוח אס.אמ.אס...
Inside your head
Inside your head • 12 בנוב׳ 2005
icon_eek.gif
מה לעזאזל נסגר איתכם אנשים?!
אין לי מושג מה המגמה שהחלה באתר הזה, או מה פתאום ואיך היא החלה, אבל פרסומים כמו זה ודמומיו זה כ"כ מטומטם, מפגר, טיפשי, חסר טעם, וכמו שנאמר כאן - מתלהם ועוד סופרלטיב כזה או אחר אשר יתאר את מהות הפוסט המגוחך הזה!
ויותר מגוחך לראות אתכם מגיבים כאן!
נעשה אאוטינג שלא לצורך, וזאת משום שהאיש לא הגיע לפגישה שנקבעה וכל "חטאו" היה לא להודיע.
אכן, הוא כ"כ מסוכן שיש להוקיע את מעשיו ברבים, להביא את מעשיו מעל גבי הפורום, ובכלל אני לא מבינה למה זה נעשה רק בפורום הזה, יש לפרסם את הפוסט הזה בכל הפורומים הקיימים כאן, למען יראו וייראו, שחלילה לא יגרום לעוד "מלכה" לרכוס את מגפיה לשווא!!
עשו טובה לעצמכם, אם לא לי, תתפזרו! icon_evil.gif
כי אתם נראים מגוחך באור שאתם עומדים תחתיו כרגע!
SEAMASTER​(שולט)

תחת..

SEAMASTER​(שולט) • 12 בנוב׳ 2005
תחת השמש - ישר כח !
baby(expired)​(לא בעסק)

Re: אוף

baby(expired)​(לא בעסק) • 12 בנוב׳ 2005
Dom_Quixote כתב/ה:
מקבי כתב/ה:
אני חושב שזו פעם ראשונה שאני רואה זונה מתלוננת.

Wonders will never cease...

וואי, וואי, וואי, בשביל מה זה היה טוב?

בע.

וסינתיה, נכון שלהבריז זה לא יפה, מסכים. אבל מפה ועד לפרסום פוסט פוגעני, מעליב ומתלהם יש מרחק מאוד גדול. תארי לך שבכל פעם שבייבי היתה מבריזה לי הייתי פותח פוסט, הכלוב מזמן היה קורס. לא כל פעולה בלתי מנומסת מצדיקה הפצצה גרעינית כזאת.

איך אתה מעז לשאת את שמי לשווא?

הרי מדובר בבייבי פאסיב אגרסיב, ולכן, אני קובעת ונסוגה. לו היית אומר לי שהמיני נרכס והמגפיים הוברקו וודאי הייתי מתייחסת לזה בצורה שונה.

באמת קיחוט. אתה לא מבין שזהו טבען של בייביות?

כשם שטבעו של התפוח ליפול כך טבעם של עבדים להבריז ושל תינוקות להיעדר ממשימות חברתיות. נו באמת. אידיאות פיקס זה אני.