Orlly(שולטת) |
לפני 19 שנים •
16 בנוב׳ 2005
ברלין
לפני 19 שנים •
16 בנוב׳ 2005
Orlly(שולטת) • 16 בנוב׳ 2005
כבר בהסעה משדה התעופה למלון אתה מרגיש שהגעת למקום שפשע, שיש לו סודות, שהוא קשור אליך ואתה אליו.
העיר יפה כמו כל עיר אירופאית, יש בה ישן וגם חדש וכל הזמן בונים בה אבל גם הגרמנים יודעים שאי אפשר לשכתב את ההסטוריה. אתה שומע אנשים מדברים ברחוב, במונית, במסעדות, בחנויות ובבתי המלון והשפה שלהם מדגדגת לך בלב וגם בראש. הדגדוג הזה הוא גם מכעס אבל גם מתחושה של בלבול כי יש שם משהו שמדליק אותך וגורם לך לרצות לאבד את הגבולות ולהרשות לעצמך דברים, כמו שכולנו מרשים לעצמנו במקומות אנונימים. היינו בשני מועדוני בדסמ ומה יש להגיד? אנחנו חברים, חיים בפריפריה של הסצנה מבחינת לבוש, ציוד, נימוסים והליכות, פתיחות ומה לא. אתה נכנס, מקבל לוקר ומקום להחליף בו בגדים (דרס קוד נוקשה ובל יעבור). אדונים עם שפחות, מלכות עם עבדים, טרנסגנדרים, לסביות, הומואים וכל מה שבינהם. שפחה שראשה מגולח לגמרי בגנג בנג פראי עם מספר גברים (כולם משתמשים בקונדומים ללא יוצא מן הכלל). שפחה מבוגרת מספקת 3 גברים ואת האדון שלה בו זמנית. דומית טרנסגנדרית עושה סשן לשפחה שלה שגם היא טרנסגנדרית מנותחת. הרבה סאביות שאתה מקבל מהן תחושה של כמה טוב להן המקום שלהן. ועוד ועוד ועוד..... במועדון הזה נהנתי מלזיין טרנסגנדר, לעשות סשן מטריף עם יגאל, לראות סשנים של אחרים ולהנות כמעט עד הבוקר. במועדון השני נכנסנו קצת מאוחר כשכולם כבר היו עסוקים באוננות, זיונים, סשנים ומה לא. אנשים יפים לבושים יפה ומתנהגים יפה. עשיתי שם פיסטינג לשפחה יפה וסשן עם יגאל וגם משם הלכנו לקראת הבוקר. וכמובן קניות - נורא יקר אבל הדברים באיכות מדהימה. יש שתי חנויות סמוכות זו לזו ואם מישהו נוסע אני אשמח לתת לו את כתובות החנויות והמועדונים. חזרנו עייפים, מותשים, מודלקים ומאושרים. עכשיו אני מנסה להבין למה לעזאזל זה לא ככה פה אצלנו. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 19 שנים •
16 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
16 בנוב׳ 2005
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 16 בנוב׳ 2005
וואו איזה יופי של חוויות, ממש נהיה לי חשק
ולגבי שאלתך, אולי התשובה טמונה בעובדה שהמועדון שלנו רק בן 3 והמועדונים שלהם בני למעלה מעשור |
|
נולי |
לפני 19 שנים •
16 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
16 בנוב׳ 2005
נולי • 16 בנוב׳ 2005
המון מידע על ברלין אפשר לשאוב מהאתר הרשמי של ברלין:
http://www.berlin.de/english/index.html הוא כמובן מאוד ידידותי למשתמש, באנגלית ואם הצעות בילוי במיוחד למבוגרים הכוללת גם הסברים הפניות למועדוני וחנויות ציוד בדסמ. (רלוונטיות ואקטואליות!) יש גם את האתר הרשמי של הקיט-קט...... מגורים לא במלון אפשר למצוא בקלות דרך ההמלצות של אתר "למטייל". (יש הרבה ישראלים שמשכירים בתים שם לתיירים , ואז אפשר להעזר בהם, כדוברי עברית, לכל מיני דברים.) מישהו לוקח אותי לשם? עיר מקסימה! צריך שבועים לפחות כדי להנות ממנה באמת. N |
|
Miss Of The Castle(שולטת) |
לפני 19 שנים •
17 בנוב׳ 2005
דברים מעניינים
לפני 19 שנים •
17 בנוב׳ 2005
Miss Of The Castle(שולטת) • 17 בנוב׳ 2005
שלום לכולם
והגיע הזמן שתכירו יש מלכה חדשה בעיר אומנם אני פה רק לתקופה של שנה אך אני מתכוונת לנצל כל שניה ביום כדי להנות תפנו אלי בתור גבירתי וכך תקבלו תגובה ברלין עיר אהובה עלי במיוחד אך אני באה לספר לכם על פראג באתי משם ולשם אני אחזור מקום מדהים מועדונים ברמה והבדסמ שם מאוד מפותח רוב התעשיה החדשה והאיכותי מגיעה משם ואני מעוניינת לעשות פה קצת כיף כמו שעשיתי שם התחלתי להתעיניין פה בארץ ושמעתי שהולכת להיות מסיבה מאוד טוב בקרוב על המקום אני עדיין לא יודעת אבל התאריך הוא 20.12 אין עוד פרטים אבל כשיהיו אני מבטיחה להודיע אורלי- שמחה שנהנת כך והייתי רוצה שעוד אנשים יהנו כך אני אנסה בשנה הקרובה להביא קצת ציוד וחברים שלי מפראג לארץ כדי לארגן מסיבות אשמח לראותכם שם המכשפה- שמעתי על המועדון ועדיין לא יצא לי לבקר, אשמח לפגושך שכאגיע לשם נכון שבאירופה התעשיה שם שונה מהארץ אך אני חושבת שיש פה המון כשרונות ויוצרים טובים בארץ שיכולים לעלות ברמה אפילו מכמה מקומות יוקרתיים באירופה כך שאומנם פה זה צעיר אבל זה צעיר ואיכותי ואני שמחה שזה כך אני אביא בהמשך מספר תמונות ממועדונים שהייתי חלק מצוות האירגון שלהם ואני אשמח לקבל תגובות עכשיו שקצת קיבלתם מיידע עלי אני מחפשת מישהוא ומישהיא שילוו אותי במהלך השנה הקרובה פה בארץ אנשים רציניים שמוכנים לעשות כל שאבקש אני מתארחת אצל חברים כיום ואני מחפשת מקום נוח להעביר בו את השנה אדרוש מהנשלט ומהנשלטת שיבחרו להיות חלק בלתי נפרד מחיי פה ואפשר לומר שאם ארצה הם יבואו איתי חזרה לפראג כך שיהיה לכולנו כאב נעים וכאב לא נעים |
|