Tulsa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
14 בנוב׳ 2005
החוג הצפוני
לפני 19 שנים •
14 בנוב׳ 2005
Tulsa(אחרת) • 14 בנוב׳ 2005
יש תוכניות ליום שישי הקרוב ה11\18 ?יכול להיות שהיו אצלי אורחי כבוד.אדוניRU_VASH ואחותי זרונת.בכל אופן סידרתי בייביסיטר לילדים.עכשיו אני צריכה שתעזרו לי לסדר את עצמי
|
|
נולי |
לפני 19 שנים •
15 בנוב׳ 2005
בטח!
לפני 19 שנים •
15 בנוב׳ 2005
נולי • 15 בנוב׳ 2005
[color=violet]
החוג הצפוני יתקיים כמידי שבועים
ב18/11/05 בשעה 22:30 ןהפעם שוב בפאב של וילד בכפר יהושוע נשמח לראות את טימיד, רו, זרונת וכל מי שרק יחפוץ! להתראות בשמחות N[/color] |
|
נולי |
לפני 19 שנים •
15 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
15 בנוב׳ 2005
נולי • 15 בנוב׳ 2005
לבאים מכיוון כביש החוף: יש לפנות במחלף זכרון ולהמשיך עד יקנעם. בצומת יקנעם הכביש מתעקל שמאלה עד לרמזור בצומת התשבי (כביש 70). שם יש לפנות ימינה לכביש 722 (לכוון נצרת/טבריה). לא להמשיך ישר, כי אז תגיעו ליגור ואפילו לחיפה. [זה הכביש שמקשר ב"גדול" בין אלונים ליקנעם.] מיד אחרי הרמזור יש עוד רמזור. שימו לב לא לפנות בו ימינה ל"הזורע"!! רמזור שני אחרי הפניה, זה הרמזור של כפר יהושוע ושם יש לפנות שוב ימינה.
לבאים מכיון צומת השומרים (כביש 75) שזה מכוון רמת ישי, טבעון, אלונים וכדומה, יש לפנות לכביש 722 (המקשר בין צומת השומרים לצומת התשבי וב"גדול" בין אלונים ליקנעם) ולנסוע בו עד לרמזור הראשון, שם לפנות שמאלה לכפר יהושוע. עכשיו כולם על הכביש לכפר יהושוע. נוסעים בערך 3 ק"מ (כן שלושה!) בתוך שדות ואפלה גדולה עד שמגיעים לפניה שמאלה. (אם תמשיכו ישר תגיעו לאתר שחזור רכבת העמק.) אחרי שפניתם שמאלה לתוך כפר יהושע תקפצו על כ-3 גבשושיות ובתוך הרבה בורות של כבישי הכפר ותשאפו הרבה ניחוח רפתות ואז תגיעו למזלג. יש לבחור בשן השמאלית (כלומר במזלג שמאלה) ואז לקפוץ על עוד 2 גבשושיות. אחריהן תראו מצד ימין מבנה עם גג עץ בעל קמרונות ועליו שלט "מתפרת ברזנטים" ואז תגיעו לכיכר עגולה. בכיכר תפנו שוב שמאלה. משמאלכם תראו מבנה בית העם ומבנה בעל שדרת עמודים. כמעט הגעתם! ממש לפניכם מימין יש גן משחקים עם נדנדות ומשמאלכם שטח עפר בו תחנו. את הפאב מצין שלט עגול, נמוך, של היניקן. מימינכם בית הכנסת ומשמאלכם הפאב. בקיצור: מכביש 722 פונים לכפר יהושוע. פניה ראשונה שמאלה לתוך הכפר. במזלג שמאלה עד לכיכר. בכיכר שמאלה. מיד אחרי בית העם לחנות. הפאב משמאל - מול בית הכנסת. הסלולרי הפרטי של וילדר: 050-3372379. השתדלו לא להטריד סתם, ולא לפני עשר בלילה! תודה. ולמתעקשים על מפה בתוך הכפר, נסו להגיע לבירה עם השפתיים/נשיקה: ונראה אתכם לא מגיעים עכשיו! N |
|
נולי |
לפני 19 שנים •
16 בנוב׳ 2005
מוזר מאוד
לפני 19 שנים •
16 בנוב׳ 2005
נולי • 16 בנוב׳ 2005
שאני אבין טימידסלוט, זה את שנכנסת מאה פעמים להודעה? כי אם יש מאה צפיות אז איפה לעזזאל התגובות?
אם זה אני ואולי גם את אז כנראה שלא יהיה בשביל מה. מי שמתכוון להגיע שיגיב כדי שנשמור לעצמנו שולחן. N |
|
Tulsa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
16 בנוב׳ 2005
יש לי bad news
לפני 19 שנים •
16 בנוב׳ 2005
Tulsa(אחרת) • 16 בנוב׳ 2005
נולי מתוקה אני מודיע בצער שאני זרונת,ru_vash,ולא סתם שפחה לא מגיעם.אנחנו נשארים עם התוכנית המקורי של מפגש אינטימי אצל עמק.אז תזמיני שולחן עם 5 מקומות פחות.אוליnext time
|
|
נולי |
לפני 19 שנים •
17 בנוב׳ 2005
לא נורא
לפני 19 שנים •
17 בנוב׳ 2005
נולי • 17 בנוב׳ 2005
עוד שבועים יש לכם הזדמנות חוזרת, אבל שלא תחשבי שנסלח בכזו קלות!
N |
|
ShaiLash |
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2005
כמובן...
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2005
ShaiLash • 18 בנוב׳ 2005
אני וניקי (או ניקי ואני - נחליט על הסדר בשלב ההמראה) באים.
אם חואן בא, מבחינתנו - לפי בחירתו, יכול לבוא איתנו. שי |
|
huan |
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2005
huan • 18 בנוב׳ 2005
אני לצערי לא אגיע....שבועיים של לימודים הוסיפו לי לפחות 40 שנה מבחינת עייפות
כך שהולכים לישון מוקדם |
|
נולי |
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2005
שולחן שמור
לפני 19 שנים •
18 בנוב׳ 2005
נולי • 18 בנוב׳ 2005
חואניטו עשה מאמצים. אני רוצה לקלוע לך את הצמות שוב.
לתשומת לב המגיעים: שמור לנו שולחן בסוף. (החברה מלפני חודש. כך הוגדר השולחן ע"י וילדר. ככה זה בכפר.....) יתכן ואני אאחר מעט. שבת חלום N |
|
נולי |
לפני 19 שנים •
19 בנוב׳ 2005
ערב פאמדום
לפני 19 שנים •
19 בנוב׳ 2005
נולי • 19 בנוב׳ 2005
אז בלי לתכנן יצא ערב פאמדום. לא רע היא הגדרה עדינה.
אמנם היה תלוי רמקול מעל לראש אבל בהחלט אפשר היה לשוחח ולהקשיב. היו תלונות על על התפאורה: אז מי שיגיע בפעמים הבאות, דעו לכם שאצל וילדר יש כורסאות/ספות קש ועל הרצפה חצץ. עיצוב שאנטי מוחלט הכולל פעמוני רוח וכאלו. לי אישית הפריע עשן הסגריות, אבל ברגע שסיימו לעשן - הוא התפוגג מיד, זאת תודות לאוורור ולעובדה שהמקום הוא בכפר על כל המשתמע מכך. המלצריות לרוב לא מנוסות כך שמדי פעם יש פישולים קטנים - אבל איפה אין? בשרותים יש תמיד תור כי יש רק תא אחד ושותים פה הרבה בירה.... מי שלא אוהב את המקום - שיבוא עם הצעות למיקום טוב יותר, שאין בו התחיבות מראש למספר מבקרים ואין מינימום הזמנה ויש חניה בשפע. וילדר זה ממש סוף העולם שמאלה.תרתי. בעוד שבועים, 2-12-05 לא יתקיים חוג צפוני בשל קיום ערב פאמדום במועדון באותו הערב. להתראות בעוד שלושה שבועות אם תרצה אלוהים. N |
|