ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

על מילקי, קרמבו ודתות

monk
לפני 19 שנים • 17 בנוב׳ 2005

Re: כופרת!

monk • 17 בנוב׳ 2005
דנדיליון כתב/ה:
monk כתב/ה:
דנדיליון כתב/ה:
נזיר, אכלת ספייס קרמבו?


את מנסה להסית את לב ההמונים מהאמת!


חומד, כפרה, עיוני, ואף "נמר"

א. האמת שלך אינה בהכרח האמת של כולם.

ב. מי שמדבר על מסיתים.

ג. מאיזה מנזר באת?


ג.נ.

אין אמת מלבד האמת שלי והסיבות לכך כבר ידועות לך.
אני לא מסית, אני קורא לילדה בשמה.
המנזר שלי מעדיף לשמור על אנונימיות.

"גררררר" (בצירוף מחווה תוקפנית עם הידיים)
Leica​(נשלטת)
לפני 19 שנים • 17 בנוב׳ 2005

רבותי, זה השרשור הטוב ביותר זה הרבה מאוד זמן

Leica​(נשלטת) • 17 בנוב׳ 2005
God bless Zikit

ועכשיו לדרך הנכונה לאכול מילקי:

עם כפית מזיזים את הקצף לצד, אוכלים את השוקולד, ורק אז את הקצפת.

קרמבו:
קודם ביסקוויט, כי אי אפשר לסמוך על אף אחד בנוגע לטריות שלו,
ואז את הקצף והשוקולד (למרות שזה מאוד רחוק מלהיות שוקולד, אבל ניחא) ביחד.


אוף עכשיו בא לי קרמבו.
דנדיליון​(שולטת)
לפני 19 שנים • 17 בנוב׳ 2005

Re: כופרת!

דנדיליון​(שולטת) • 17 בנוב׳ 2005
monk כתב/ה:
דנדיליון כתב/ה:
monk כתב/ה:
דנדיליון כתב/ה:
נזיר, אכלת ספייס קרמבו?


את מנסה להסית את לב ההמונים מהאמת!


חומד, כפרה, עיוני, ואף "נמר"

א. האמת שלך אינה בהכרח האמת של כולם.

ב. מי שמדבר על מסיתים.

ג. מאיזה מנזר באת?


ג.נ.

אין אמת מלבד האמת שלי והסיבות לכך כבר ידועות לך.
אני לא מסית, אני קורא לילדה בשמה.
המנזר שלי מעדיף לשמור על אנונימיות.

"גררררר" (בצירוף מחווה תוקפנית עם הידיים)


שיימוס, תרגיע במיידי את ההתלהמות הזועמת הזאת.
כולללללללללה מילקי וקרמבו.

וקראת לי ילדה icon_mrgreen.gif icon_redface.gif

וגררר חזרה.
גרניקה​(נשלטת)
לפני 19 שנים • 17 בנוב׳ 2005

אוסף של סוטים אתם. כולכם.

גרניקה​(נשלטת) • 17 בנוב׳ 2005
(נחמדים אומנם, אבל סוטים) למה לקנות מילקי כשאפשר פשוט לקנות מיכל של קצפת (חלבית) של ריצ' ולהתענג?

אבל אם בקרמבו עסקינן אז אין ספק שרק בטעם וניל (שאר הטעמים משולים למוטציות הלקוחות הישר מהכור בדימונה), יש לאכול תחילה את השוקולד, ללקק לאט לאט את החומר הלבן(סוטים. כולכם) ואז לנגוס בתאווה בביסקויט.

זו רק שאני שעדיין מיישרת את אריזת הכסף של המעדן?
DEVIL EYES
לפני 19 שנים • 17 בנוב׳ 2005

בימבי ובסלה

DEVIL EYES • 17 בנוב׳ 2005
-ה-שיטה לאכול קרמבו היא כדלקמן :

לוקחים צלחת , מניחים במרכזה קרמבו לאחר שקולף מניר הכסף-
מניחים במיקרו למשך 10-15 שניות
מוציאים את מה שיוצא, ומלקקים בתאווה

זהירות חם !

יש שמועה שמקצוענים בונים פרמידת קרמבואים
מכניסים למיקרו
ואז ביכלל חבל"ז
ניתן גם לשים ליד מספר כדורי גלידה לשבור את הקור


מילקי -
מנקבים חור בתחתית הגביע
מצמידים לפה ויונקים תוך כדי ניקוב חורים קטנים במכסה לשבירת הוואקום
או לחילופין החדרה של קש מבעד לקצפת, שליקת השוקולד, ואז חיסול הקצפת עם האצבע.
tch​(נשלט)
לפני 19 שנים • 20 בנוב׳ 2005

המממממממממממ....

tch​(נשלט) • 20 בנוב׳ 2005
קרמבו

מסירים בעדינות את נייר הכסף ומניחים בצד,נוגסים באיטיות בשוקולד הרך(חייב להיות קרמבו מוקה של שטראוס-כמו מוס שוקולד קטן).
כשמגיעים לשכבה שלפני הביסקוויט מתחילים ללקק את הקרם עד שמגיעים לביסקוויט ואז מכניסים לפה את כל הביסקוויט בביס אחד,ובולעים.

מילקי

למילקי צריך פוסט נפרד.... icon_lol.gif
DEVIL EYES
לפני 19 שנים • 21 בנוב׳ 2005

משהו שפורסם הבוקר בוואלה-לתשומת לבכם

DEVIL EYES • 21 בנוב׳ 2005
קרמבו מזוייף נתפס במעבר קרני
יום שני, 21 בנובמבר 2005, 8:48 מאת: מערכת וואלה!


קרמבו אמיתי המיוצר במפעל בישראל (צילומים: יח"צ)

סוכני המכס גילו משלוח של "סמבו", אליו צורפו תעודות כשרות מזוייפות. מסמכי המשלוח העידו כי הוא יוצר במפעל שלא קיים

כמו בכל שנה בתחילת החורף, גם השנה חזר למדפי המרכולים והקיוסקים ממתק החורף הלאומי - הקרמבו. מדי שנה נרשמים ביקושים גדולים לקצף המתוק ובעיקר לביסקוויט שבבסיסו. סוחרי רצועת עזה זיהו את הפוטנציאל הגלום באהבת הקרמבואים – והחלו לזייף את הממתק במרץ.

השבוע נתפס במעבר קרני משלוח גדול של קרמבואים שיוצרו ברצועה, ונארזו בשם "סמבו". באתר ה-BBC דווח, כי לקרמבואים צורפו תעודות כשרות מזוייפות של הרבנות הראשית ושל בד"ץ בית יוסף (באישור הרב עובדיה יוסף). ברבנות הביעו חשש כי משלוח קודם של "סמבו" מצא את דרכו לחנויות ברחבי הארץ, וייתכן אף שבשאר העולם, כמזון כשר.

לפי מסמכי המשלוח, הקרמבואים יוצרו במפעל באזור התעשייה ארז, אך מהחקירה עלה כי המפעל כלל לא קיים. סוכני המכס במעבר החרימו את הקרמבואים.
מקופלת​(נשלטת){Blue eyed }
לפני 19 שנים • 22 בנוב׳ 2005

קרמבו

1. הקרמבו נולד לפני כ-200 שנה בדנמרק.
2. את העלייה לישראל ביצע לפני כ-40 שנה, ביוזמת מספר קונדיטורים.
3. שמו הוא צירוף המלים קרם ובו.
4. בשנת 1966 החלה חברת ויטמן לשווק קרמבו בישראל, והיא גם זו שהעניקה לו את שמו. 13 שנה מאוחר יותר נרכשה ויטמן על-ידי שטראוס, שהצליחה לכבוש מאז נתח של 54% משוק הקרמבו.
5. לא כל השנה אפשר ליהנות מקרמבו: העונה בה הוא משווק מתחילה רשמית באוקטובר ונמשכת רק עד פברואר.
6. למרות עונת הצריכה הקצרה, הישראלים מתנפלים על כל קרמבו שהם יכולים למצוא: מדי חורף נמכרים בישראל כ-50 מיליון קרמבואים.
7. ישראלי ממוצע זולל כ-9 קרמבואים בעונה.
8. הטעם הנפוץ ביותר של קרמבו בישראל הוא וניל, ואחריו מוקה, שייצורו החל בשנת 1967.
9. משקלו של הקרמבו הוא כ-25 גרם, והוא טומן בחובו כ-115 קלוריות.
10. מסקר שערכה שטראוס עולה, כי 69% מהישראלים מעדיפים להתחיל לאכול את הקרמבו מלמעלה, ורק 10% מתחילים לאכול מהביסקוויט. לשאר, כנראה, לא אכפת.

(מתוך "ynet")
מקופלת​(נשלטת){Blue eyed }
לפני 19 שנים • 22 בנוב׳ 2005
מזמינים 4 חברים
גונבים מהארון 2 קרמבו וניל של שטראוס בלבד
מהמקרר מוציאים 2 מילקי רגיל או מילקי הפוך.
חוזרים לסלון.
מחלקים לאורחים, כל אחד לפי טעמו הוא.
כשלא נשאר מה לקחת..
מתגנבים חזרה למטבח ולוקחים מקופלת לבנה
לא מקווצ'צ'ים אותה.
פותחים מלמעלה ואוכלים לפי הצורות הלא מכוונות שיצאו לה
מנקים את הפרורים שעל החולצה
וממשיכים לאכול.
בסוף, מרימים את הפנים ומביטים מעלה
מקרבים את העטיפה לפה
עושים ככה כזה בשביל שהפירורים האחרונים יזיזו את עצמם ויצאו גם הם
ואז משליחים העטיפה לפח.

מנקים את כל הפירורים שעל הספה.
מדליקים את הדוד ומכניסים מים לדלי, עם הרבה חומר לרצפות
מקרצפים.
ולא בגלל שכ"כ מלוכלך..

המצפון, רבותיי, המצפון.

* אם אין מקופלת אז קרמבו. מהביסקוויט כמובן.


ברווזת גומי כתב/ה:
מילקי:
מתחילה בקצפת ואז חופרת לשוקולד.. אבל...
אוכלת רק חצי מילקי, חוצה את המילקי לאורכו.. (משאירה צד נוסף עם קצפת ושוקולד)..
את הצד הנוסף שהשארתי.. אני מתחילה לאכול מהשוקולד ועולה לקצפת.


מדוייק.

קרמבופלת
venus in our blood​(שולטת)
לפני 19 שנים • 22 בנוב׳ 2005

דולי לקבלה, דולי לקבלה !!!

venus in our blood​(שולטת) • 22 בנוב׳ 2005
''9. משקלו של הקרמבו הוא כ-25 גרם, והוא טומן בחובו כ-115 קלוריות''

בהנחה שלא נסתפק בקרמבו אחד,
מהי הפעילות המומלצת ביותר לשריפת קלוריות מקסימלית?

נ.ב.
עדיין ממתינה לתמונות ולהסברים, דולי !!