venus in our blood(שולטת) |
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
בוקר טוב- איזה קפה ...?
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
venus in our blood(שולטת) • 22 בנוב׳ 2005
בהמשך לשירשור של she ושלי ( ''איזה ממתק אתם?'' ) , ממשיכות בכיוון קצת אחר, דומה אבל שונה
איזה קפה אתם , ובאיזה קפה תבחרו כבן\ בת זוג ? ( הכל בהומור, אנשים ) 1 . קפה נמס עלית- פשוט, בסיסי, , מספק יציבות וחום, אולי הונילי ביותר מבין כל סוגי הקפה הקיימים. יש בו אווירה של מוכר-בטוח-וידוע, אבל צפוי מראש ... 2 . קפה ג'ייקובס- ונילי עם נגיעות של פיצפוצים. קצת מעז, קצת מסתכן. אבל לא אקסטרימי. ארומה משובחת ( למי שאוהב ) 3 . קפה בטעמים - ( אגוזים, שוקולד, מוקה, פרנץ'-ונילה, שקדים,אייריש-קרים) - הסוייצ'ים שבחבורה, או אלו שפשוט אוהבים לגוון. לא מתקבעים על משהו ספציפי. אוהבים לנסות ולהתנסות. 4 . קפה שחור- בסיסי, חזק, טעם דומיננטי מאוד. מעורר, ייצרי. טון חד משמעי כזה...( מי אמר אדון ולא קיבל? ) 5 . שוקו- על כל צורותיו וגווניו, שוקוצ'ינו, עם או בלי קצפת ודובדבן, מוקצף או לא, סתם שוקו, - וול, הילדותיים שבחבורה. אלו שרוצים-רוצים, אבל , אפעס, רוצים את זה נורא מתחת לכנפיה של אמא... 6 . קפה קולומביאני- אקזוטי, חם, עשיר, מסעיר, מתוק, חושני, ייצרי, נועז. 7. נס על חלב- יותר ונילי מונילי 8. קפה עם ליקר - המרפרפים- מתנסים והולכים קצת אחורה. מעזים קצת , מתנסים, אבל סביר להניח שיחזרו לקפה הרגיל שלהם ( כמה אפשר לשתות קפה בליקר..??? ) 9. קפוצ'ינו\ מוקצ'ינו \ קפהפוך - המגששים . עושים את צעדיהם הראשונים ( בכל תחום ) , אוהבים להתנסות, לגלות דברים חדשים. יש סיכוי שיתפתחו למעבר. טעמם מעודן . קלאסי. לא אקסטרימי במיוחד. 10. את השורה הזו אני משאירה ריקה- לאקסטרימים שביניכם- ניראה אתכם ממלאים אותה |
|
פלוס מינוס(אחר) |
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
מממ
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
פלוס מינוס(אחר) • 22 בנוב׳ 2005
תודה נוגה על על שהארת את עיננו
ןואני בקפה הבסיסי השחור עם קורט של חלב נו מהי הדיאגנוזה ? : |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
מה עם אספרסו ?
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
קליבר(שולט) • 22 בנוב׳ 2005
קצר , כפול או ארוך ?
שכחת אותי ? |
|
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
Re: מה עם אספרסו ?
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
קליבר כתב/ה: קצר , כפול או ארוך ?
שכחת אותי ? ------------------------------------------------------------------------------------------------------ וואלה, צודק. קבל תיקון אספרסו - חזק, אינטנסיבי, קצר וקולע ( הקצר ) פעמיים כי טוב ( כפול ) ארוך-ה כל יחסי... ואגב, אתם מתעלמים מהחלק השני - איזה\ איזו בן\ בת זוג ( סוג של קפה ) תרצו לצדכם ? |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
בת הזוג ?
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
קליבר(שולט) • 22 בנוב׳ 2005
אה היא צריכה להיות תה עם קמומיל ...
זה לא ברור ? אחרי האספרסו ? |
|
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
ודבש...הרבה קמומיל ודבש
|
|
הקול(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
קוקטייל....
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
הקול(שולט) • 22 בנוב׳ 2005
ומה בעניין תערובות קפה?
|
|
דמיאן(שולט) |
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
בוקר טוב
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
דמיאן(שולט) • 22 בנוב׳ 2005
מקיאטו,כמובן שעם שוקולד ריסס בצידו. :wink:
ובת הזוג חיייבת חיייייבבבת להיות קפה עם נגיעות של ליקר . קרמל או אייריש קרים או קוקוס.או בכלל ממה שיראה לי נכון לאותו הרגע. בכל זאת זה אני שמזמין.נגה ,אני צופה התחכמות.... :roll: |
|
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
Re: קוקטייל....
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
הקול כתב/ה: ומה בעניין תערובות קפה?
אולי....זה האקסטרימי...? |
|
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
Re: בוקר טוב
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
דמיאן כתב/ה: מקיאטו,כמובן שעם שוקולד ריסס בצידו. :wink:
ובת הזוג חיייבת חיייייבבבת להיות קפה עם נגיעות של ליקר . קרמל או אייריש קרים או קוקוס.או בכלל ממה שיראה לי נכון לאותו הרגע. בכל זאת זה אני שמזמין.נגה ,אני צופה התחכמות.... :roll: ------------------------------------------------------------------------------------------------------ ברור שתהיה התחכמות, דמיאן, זה מתבקש ... אתה בטוח שהבנת את ההבדלים בין סעיף 3 לסעיף 8 ...? |
|