מיתוסית(שולטת) |
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
למצוא פרטנר איכותי
לפני 19 שנים •
22 בנוב׳ 2005
מיתוסית(שולטת) • 22 בנוב׳ 2005
כמה חברים אמרו לי שהם מחפשים פרטנר איכותי, בין השאר סשנים או אפילו גם לזוגיות בתארים האלה אבל הם פשוט לא מוצאים. זה קצצת מפליא אותי, האם לא ניתן לומר שהיחס פה דומה פחות או יותר לאוכלוסיה שבחוץ מבחינת הפרמטרים הממוצעים?
כשאתם אומרים "פרטנר איכותי",למה אתם מתכוונים? האם למראה? להשכלה? עמדת כוח בחיים הונילים (ראיתי דרישה לזה בפרופילים של מלכות וגם עבדים מצהירים על זה בגאון, כאילו זה מהווה אינדיקציה מסויימת לאיכותם)? אולי הכוונה לאיכותי בסשנים כגון ניסיון, מקצועיות, אגרסיביות, דומיננטיות, קשיחות, מלכותיות וכו (דומים) או מסירות, שירותיות, צייתנות, גבולות מועטים או לא קיימים, ניסיון וכו (סאבים)? איך אתם מגדירים אדם כפרטנר איכותי? אילו איכויות אתם מחפשים בפרטנר שהוא בדסמי בלבד? האם אתם בוחנים אותו על פי אמות מידה בדסמיות או גם כאלה שהייתם בוחרים כבנזוג בעולם הונילי? |
|
knAAn |
לפני 19 שנים •
23 בנוב׳ 2005
ץץ
לפני 19 שנים •
23 בנוב׳ 2005
knAAn • 23 בנוב׳ 2005
חשבת פעם להחליף את יאיר לפיד?
|
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 19 שנים •
23 בנוב׳ 2005
תגובה סלולרית.
לפני 19 שנים •
23 בנוב׳ 2005
Adonasuy(שולט) • 23 בנוב׳ 2005
ולמה שלא יחפשו פרטנר איכותי?
מתאר לעצמי שאחרי מפגש עם איזה "סלקום" (קטן, שחור, לא קולט ועם אנטנה קצרה) או "פלא-פון" (פגישה אחת וזה פלא אם היא מחזירה טלפון), מחפשים פרטנר. וברגע נדיר של כובד ראש- מבחינתי פרטנר איכותי זו מישהי שמשדרת על אותו גל, קודם כל. שאני יכול לדבר איתה ולהנות מהשיחה בלי שתיקות מעיקות, בלי תקיעות. אחר כך המראה. ואז ההתאמה הבדס"מית. התשוקה לאותם דברים. היכולת לממש. אני מתאר לעצמי שאיכות הפרטנר היא בעיני המתבונן. מי שאינו נחשק בעיני אחד(ת) ימצא חן בעיני אחר(ת). |
|
מUחדת |
לפני 19 שנים •
23 בנוב׳ 2005
איכות?...תזכירו לי...
לפני 19 שנים •
23 בנוב׳ 2005
מUחדת • 23 בנוב׳ 2005
דרוש פרטנר לא איכותי בעליל.
יתר על כן- דרוש פרטנר ממש,אבל ממש, לא איכותי. נראה מישהו שיעיד על עצמו ככזה...פחחח. אגב- האיכותיים מגיעים עם חתימת תו תקן על ה**** השמאלית שלהם? |
|
נוריתE |
לפני 19 שנים •
24 בנוב׳ 2005
לפני 19 שנים •
24 בנוב׳ 2005
נוריתE • 24 בנוב׳ 2005
מי מגדיר מה זאת איכות
הרי בהשאלה "היופי הוא בעיניי המיסתכל" מי שהו שנוח איתו שאפשר לדבר איתו ולתקשר גם ברמת בני אדם אחד שהוא בנאדם מעל ומעבר לתכונות ה"בידיסמיות"שלו. לא שוט פליק וגמרנו. |
|