שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

סיפורה של "שלומית" (שפחה צעירה)

נוריתE
לפני 18 שנים • 25 בנוב׳ 2005

סיפורה של "שלומית" (שפחה צעירה)

נוריתE • 25 בנוב׳ 2005
שלומית בת ה18 , סיימה לא מזמן תיכון ובגרויות,
הגיוס במרחק של ארבעה חודשים,
נערה חברותית, תלמידה חכמה
(כל הפרטים בדויים)
היה לה חבר כבר שנתיים והיא נהנתה מאוד מכל מה שכרוך בזה.
ערב אחד פתחה טלוויזיה וניקלה ב"ערוץ הצחוק" בכבלים, בסרט המזכירה,
בהתחלה נירתעה קצת אבל לאט לאט נימשכה לקסמו של הסרט ומצאה עצמה אפילו מגורה קצת
רוצה "גם" ,
היא לא ידעה ממש מה זה סאדו רק מה שמספרים בחב'רה, על פרסומת פה ופרסומת שם, אבל הדבר משך אותה מאוד וכאחת שמשוטטת קבוע באתר הצ'טים נתקלה לילה אחד בחדר צט "דרושה שפחה" היא נכנסה והתחילה לדבר עם אנשים, אבל חוסר הידע שלה היה ניכר וכששאלו אותה בת כמה היא, נימלטה מהמחשב.

הדבר המשיך להציק לה והיא רצתה, רצתה לדעת עוד והתחילה לחפש במנועים אתרי סאדו לקרא, לעשות"בית ספר" ומשם לזרום הלאה.

התמונות כמה שהרתיעו בהתחלה ,משכו וגירו אותה יותר ויותר, וכשניסתה למשוך את אלון , החבר שלה לזה, אמר בצחוק "מה את פסיכית"?? מה זה מעניין אותך בכלל חבורת זקנים סוטים.
היא נפגעה מאוד מה"אבחנה" של הבחור והחליטה שאיתו או בלעדיו....
היא נרשמה באחד האתרים, עדיין לא מגלה את גילה מזכר מה שארע בצט ולמדה את הנושא במשך חודש ואז החליטה שהיא בשלה וממש אבל ממש רוצה שיהיה לה אדון שילמד אותה ויעשה לה את כל הדברים האלו שרק משכו ופיתו עוד ועוד, כשאימא בשעות הקטנות של הלילה היתה שואלת מה היא "עושה" על המחשב כל כך הרבה שעות, אמרה, אמא תעזבי אותי את לא מבינה אני עם חברים
ואכן, היה לה חבר מיוחד, רק שלה, ,"הומברט" בן 39 אדון מזה כמה שנים איתו דברה באיסיקיו אחרי שתיים שלוש שחות בצט ובהודעה פרטית,
היא פנתה אליו בפרטי אחרי שבחרה וחקרה כמה פרופילים וסיפרה לו שהיא בחורה צעירה ,שפחה,
שיודעת די הרבה אבל עדיין לא התנסתה ורוצה לנסות באמת,
הומברט היה גבר נבון ומבוגר ומבין מאוד ושיחות ארוכות לתוך הלילה , ולאחר מכן גם בסלולרי
הובילו אותה בניבכי הבידיסמ כשהוא חוזר ולוחש באזנה בלילות
כשתבואי אלי אעשה ממך אישה, אעשה ממך שפחה אמיתית....
אחרי כחודש וקצת נוספים היא החליטה להפגש איתו והלילות עד למפגש היו ארוכים וקשים
היא חזרה אל התמונות אל הכתובים, אני אהיה שפחה אמיתי חזרה ולחשה לעצמה , מגרה עצמה במיטתה בשקט, יהיה לי אדון שיאהב אותי שידאג לי ויחנך אותי...מהחבר שלה היא כבר בכלל התעלמה מזמן וניפרדה ממנו בטענה שהוא ילד והיא אישה, אין לה יותר מה לעשות עם אחד שכמותו.

יום חמישי בערב, יצאה מהביית ולאמא אמרה שהיא יוצאת עם חברות לסרט.
ובקניון בבית הקפה פגשה את הומברט שלה, האדון הסודי מהאיסיקיו.
זה, אחרי שיחה קצרה לקח אותה לביתו , למרות חששותיה הוא חזר והירגיע אותה, את מכירה אותי כבר , את יודעת כמה את צריכה אותי , כמה שאני אהיה טוב אליך ואוהב אותך...את הרי מישתוקקת להיות כבר השפחה שלי ולשרת אותי וכל הדברים הטובים שתלמדי ממני...

בבוקר, חזרה שלומית לביתה עם מונית שהזמין לה אדונה החדש, גופה כאב, מאוד כאב....נכנסה לחדרה ונעלה את הדלת, לא שועה לקול אימא הדורש ומתחנן איפה היא היתה כל הלילה ועם מי,
היא היתה שפחה אמיתית....

עכשיו. תכנסו פה

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=12199

ותחשבו ששלומית היא אחותכם או בת דודה או הבת של השכן ממול.
    התגובה האהובה בשרשור
נוריתE
לפני 18 שנים • 26 בנוב׳ 2005
נוריתE • 26 בנוב׳ 2005
ואין מגיב....
לפחות, את הפואנטה, היבנתם??
bianca​(מתחלפת)
bianca​(מתחלפת) • 26 בנוב׳ 2005
ליילה
דבר ראשון אני מורידה לפנייך את הכובע על הבאת נושא חשוב ורגיש זה לתודעתינו.
אבל
אין הרבה מה לעשות בנושא, הרבה בנות צעירות נכנסות לעולם הזה בלי הרבה הכנה ועם הרבה נאיביות,שאכן,הרבה גברים מנצלים או אולי אפילו בלי ידיעה עושים נזק לעוללות הצעירות.
עצתי היא אולי לפתוח פורום תמיכה באחד מהאתרים והצ'אטים הכללים המזמין אנשים שרוצים להחשף לעולמנו ולתת להם תמיכה והסברים על כל הסכנות שטמונות להם בנבכי האינטרנט.
אם במידה ואת מחליטה לעשות משהו בנושא אני אשמח לעזור בכל מה שאוכל (למרות מיקומי הנוכחי)
בהצלחה לך ליילה
ובהצלחה לכל הבנות הצעירות שם שרוצות לבחון צד אחר במיניות שלהם ורוצות לעשות זאת בדרך הנכונה והבטוחה.
פעם פרח​(נשלטת)
פעם פרח​(נשלטת) • 26 בנוב׳ 2005
אני מבינה את מה שאת אומרת.
אני רק לא מבינה מה את רוצה שיהיה וייעשה ?
את רוצה שתהיה פה אכיפה של חוק קהילתי שאסור לדומים מעל גיל 40 לצאת עם בחורות מתחת לגיל 25 ?
שתהיה ועדת קבלה שתבחן את האנשים ותראה כמה ניסיון יש להם ובהתאם תציע להם בני זוג מתאימים ?

אני לא מצליחה לחשוב על שום דבר פרקטי חוץ מהסברה שאפשר לעשות בעניין.
והסברה יש.
יש את פורום אלפוני פה בכלוב.
יש את הקו החם בפיפ.
יש הרבה אנשים שמוכנים לעזור ולייעץ לחדשים (נשלטים ונשלטות), צריך רק לכתוב להם ולהתייעץ.
אולי צריך לעשות את הדברים האלה יותר בולטים בעמוד הראשי של האתרים כך שאנשים חדשים ייכנסו אליהם.

ולא תמיד ההסברה עוזרת.
יצא לי להתקל בדום חדש. דווקא לא מאוד צעיר.
שחשב שלקרוא לי בכל מיני שמות יעשה לי את זה כבר בשיחה הראשונה במסנג'ר.
אחרי כמה שורות קלטתי שהוא חדש, ובאמת מעוניין ללמוד ולהבין.
אחרי שהבהרתי לו שההתנהגות שלו לא מקובלת (מבחינתי לפחות).
הפניתי אותו למקורות מידע למתחילים.
את חושבת שהוא הלך לשם ?
יש סיכוי שכן.
אבל לדעתי לא.
כבר נתקלתי באנשים לא מנוסים שחושבים שזה בזבוז זמן לקרוא וללמוד.
"אני יודע מה אני עושה"

אין שום דבר שיכול להחליף יצר שימור עצמי וחוש אחריות שצריך להיות לכל בן אדם.
כלפי עצמו וכלפי הסובבים אותו.
ונכון, כשאנחנו צעירים, אנחנו לפעמים פזיזים ולא מבינים ולוקחים סיכונים ומתפתים.
אבל זה לא שונה בהרבה מלנסוע לטיול הודו ולהתפתות לקחת שוקולד מזרים ברכבת (שמעתי שגם פה בארץ זה כבר מסוכן).
הרי הזהירו אותנו שזה מסוכן. ובכל זאת אנחנו מתפתים לעשות זאת.
החיים מלאים בסכנות.