Out(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
שיחת מסנג'ר הבוקר
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
Out(מתחלפת) • 29 בנוב׳ 2005
כלב: בוקר טוב, מה שלומך הבוקר.
גבירה :טוב תודה כלב:מה לבשת היום?ברשותך גבירה:ג'ינס גופיה שחורה חוטיני שחורה חזיה שחורה ,מגפיים שחורים גבוהים כלב: המגפיים נקיים? גבירה: תמיד כלב: או שאולי את מעוניינת בצחצןח יסודי? גבירה: כשתהיה ראוי כלב :תאנסי אותי, בבקשה גבירה: לא נראה לי שאצטרך לאנוס , תיכנע בקלות ,בבית ? כלב: בדרך החוצה גבירה: תעביר את היד על הזין , הוא כבר זקור? כלב: לגמרי, עומד בטרוף גבירה: זה הרי ברור כלב: נכון, נוכחותך גבירה: על ארבע ,תוריד את המכנסיים עד הברכיים , כלב: מבצע גבירה: מעבירה אצבעותיי מהעורף ועד לעצם הזנב , מרעיד, מרטיט אתה יכול להרגיש אותי נושמת בעורפך , שולח יד לעבר הזין כלב : כמו כלב מיוחם גבירה : הוא זקור עד כאב ,אתה מבקש לגעת בזין, מלטפת לך את הישבן , חלק ונשי , אתה נפחד , רוצה ולא רוצה ,ואז מנחיתה את הפליק אחרי הפליק הראשון מגיעים עוד עשרה כלב: אאווץץץץץץץץץץץ, כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, בבקשה גבירתי - עוד גבירה: לא שומעת אותך מתחנן , יהיו עוד 10 כאלה כלב: בבקשה גבירתי - הייתי כלב רע גבירה: הישבן שלך הופך אדום ,זה נעים לך , אתה מגורה לוקחת את כפפת הלייטקס , אתה שומע וחושש יודע שזה מגיע מורחת ג'ל על אצבעותיי אתה מרגיש את הקור בישבן , מחדירה אצבע אחת , שתיים זה כואב , אתה מכווץ ,עכשיו תתחנן כלב: בבקשה גבירתי פליזזזז זייני אותי מאחורה תפסקי אותי את הישבנים ותחדרי אליי , עמוק חד, שיכאב לי ויספק את רצונך ,אני כלי בידייך גבירה :מפשקת ,מרגישה אותך רועד כמו עלה נידף מחדירה שתי אצבעות בתנועות מעגליות ,מרחיבה את חור התחת שלך אתה גונח , נאנח אתה פרוש לפני בידי השניה מכווצת את הביצים , אנחת כאב נפלטת מפיך עכשיו אני מולך , מגפיים שחורים , חוטיני שחור , גבוהה מעלייך אתה מביט בי , כיצד משריינת את עצמי בסטרפ און , מסיתה את החוטיני אתה יכול לראות את הכוס שלי נוטף , חלק ומבריק , אתה מרגיש את ליבך פועם בטירוף , הזין שלך זקור עד כאב כלב : תתני/תרשי לי למצוץ לך?, מת ללקק אותו, לשתות כל טיפה גבירה: עדיין לא ראוי ,על רגלייך אני מצווה מכופפת פניך לעבר השולחן , אני מאחור , החור שלך פעור מולי , מחדירה לאט לאט את הסטרפ , אתה גונח מכאב , מתחנן שאפסיק מכה אותך עם הסרגל מתכת שהמתין רק לי ,אתה כבר לא יודע מה כואב יותר הסטרפ בתחת או מכות הסרגל , אתה מתחנן להפסקה , להפוגה יצאתי , אתה מרגיש הקלה נחה על הכורסא כלב , לך תביא לי לשתות , שיהיה ויסקי עם קרח , סיגריה בוא אליי , על ארבע ,שב בין רגליי , מרגיש את חום גופי מקרב ראשך תלקק אני מצווה!! כלב: אני אשתה,אלקק כל טיפה בעונג בהתרפסות בשקיקה בתאווה גלויה ,בכבוד הראוי את הכוס שלך ,את הרטיבות מירכייך אם רק תרשי לי? גבירה : תלקק, תענג אותי שארגיש את לשונך מטיילת בין שפתותיי, מוצץ את הדגדג ן הנוקשה ,אתה לא עומד בזה כלב: מרגישה את הזין שלי הרכוש שלך מתפוצץ גבירה : על ארבע תאונן תסתכל אליי שלא תעז להוריד את המבט במידה ויקרה תחטוף סטירה הנני מזהירה אני לא מדברת אני רק מקשיבה --------------------------- * ------------------------ כלב: תודה, תודה גבירתי ש"טיפלת" בי שהרשית לי לגמור, שהיית שם |
|
ניקול בעקבגבוה(שולטת) |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
ניקול בעקבגבוה(שולטת) • 29 בנוב׳ 2005
ראשית, מדוע עלה בדעתך כי הדו שיח בינכם מעניין מישהו.. שנית, אם כבר פרסמת - ח ל ש . |
|
שרמומית |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
שרמומית • 29 בנוב׳ 2005
בדרך כלל אני לא אומרת על התוכן שהוא חלש ותמיד מפרגנת
אבל הפעם אני חייבת להסכים עם ניקול שזה באמת חלש סורי.. |
|
DEVIL EYES |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
אני דווקא אהבתי...
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
DEVIL EYES • 29 בנוב׳ 2005
לא מכיר את הגבירה הנ"ל
אבל זה היה קצר ,ענייני , ומגרה.. נתנה תאורים ראליסטיים ביותר.. או שזה רק אני עם חרמנות בוקר.. |
|
אלף |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
מדהים מרטיט ומשמח
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
אלף • 29 בנוב׳ 2005
לראות את חרמנות הבוקר נשלטת בצורה
וירטואלית אך אמיתית |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
הזוי?
לפני 18 שנים •
29 בנוב׳ 2005
aka BODYGUARD • 29 בנוב׳ 2005
הלוווווווווווווו....
אני לא מבקר ספרותי... אבל... וויסקי עם קרח ועוד על הבוקר???? יש לך קיבה מנירוסטה.... |
|
נערת-השעשועים |
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
עזוב נירוסטה
לפני 18 שנים •
30 בנוב׳ 2005
נערת-השעשועים • 30 בנוב׳ 2005
"גבירה:ג'ינס גופיה שחורה חוטיני שחורה חזיה שחורה ,מגפיים שחורים גבוהים"
הכי הכי הכי מגרה שהגבירה שלך לובשת ג'ינס , גופיה שחור, חוטיני שחורה, חזיה שחור, ונועלת מגפיים שחורות גבוהים... אין שפה. אין עבודה אין קליטה.... קשה קשה... |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
1 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
1 בדצמ׳ 2005
nerissa(אחרת) • 1 בדצמ׳ 2005
בוא'נה.. אתם קטלנים שחבל על הזמן!
|
|
שפינוז_ |
לפני 18 שנים •
1 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
1 בדצמ׳ 2005
שפינוז_ • 1 בדצמ׳ 2005
במקום לפרגן למישהי שבאה וחולקת איתנו משהו שריגש אותה/עשה לה טוב ובטח גם לו
ישר קוטלים. מה נהיה פה?? תודה לך ששיתפת תמיד כיף לשמוע על חוויות ובטח שהן ראשוניות עלי והצליחי |
|
סאבאון(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
8 בדצמ׳ 2005
אני דווקא אהבתי
לפני 18 שנים •
8 בדצמ׳ 2005
סאבאון(מתחלף) • 8 בדצמ׳ 2005
לפעמים לא רוצים לבנות לאט לאט, אלא ישר לענין.
|
|