rega1{אמפירי} |
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
הנה בא החושך
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
rega1{אמפירי} • 18 באוג׳ 2003
לקראת חצות מכבים פה את כל האורות, רק שנינו נשארים
אני מצית סגריה, את פורמת כפתור בחולצה תיכף אזמזם לך שתביאי קפה, ודו"חות את מצידך תעני בקול מפונק "מייד" רק כדי לשמוע אותי מתיז "תודה.." לקראת אמצע הלילה כששנינו פה לבד אני מרשה לעצמי להתיר את העניבה, את מפזרת עננה קטנה של בושם כשפקעת השיער שלך משתחררת על העורף המתוח שלך, היד שלך מדי עם מחליקה מהסנטר לקצה המחשוף כמו בלי משים אבל אני שקוע בטבלאות, לא מרשה לך ולי הפוגה. בשעות כאלה את מוכנה, לכל השאלות שלי יש לך תשובה, את רהוטה עכשיו בשעות כאלה כשהחושך גדול והדלת סגורה, מדי פעם כשאת מתכופפת אני רואה את השדיים הכבדים שלך ואת הבטן המעוגלת שלך הלבנה, את שונאת לבנים את טוענת אולי זו הסיבה שכל השליחים מתעכבים אצלך חצי שעה,אני ממשיך לעיין בדו"חות רק כדי למצוא אותך חצי שרועה על הכורסא שמולי, הרגליים שלך מפושקות ומתוך העור החלבי שלך בין כפלי החצאית עולה ריח אחר סמיך של תשוקה, בין ירכי השיש שלך כמעט מבוייש נפרע הכוס שלך ורוד ומבהיק. "את נשואה" אני מציין ביובש "אני זקוקה ליותר" את עונה כמו בכל לילה אסביר לך למה אפעם לא אגע בך "את מזוהמת, אני מכאן יכול להריח את הזרע שלו בכוס שלך, את הבושם הזול שלו מהבגדים שלך, אני לא מקבל שאריות, תמשיכי לנשק אותו אבל בי אין שום סיכוי שתגעי את פגומה" כמו בכל לילה אופתע כשתרימי את החצאית השחורה שלך הגסה ותתכופפי מולי, הידיים שלך יפלחו את הישבן ומולי יפעם פי הטבעת שלך וורוד ומכווץ בתולי "פה אפחד אפעם לא היה" תלחשי הזין שלי יתעורר אבל הידיעה הזו שהעור שלך מוטבע באחר תבחיל אותי "אני לא יפה ?" "אני אעזוב אותו" "גם לך יש אישה" שום דבר לא ירצה אותי הרי "אז רק תראה לי אותו" והזין שלי שחנוק במכנסי פשתן מגיב לקול שלך, תמיד את נשמעת כאילו הרגע התעוררת, כאילו לא יצאת לרגע מהמיטה, את עדיין באותה תנוחה החצאית מכסה את גבך ופי הטבעת שלך מופנה אלי, אגלים של ייחום נעים בהירות לאורך ירכייך הלבנים, "תסתובבי" אני קובע, המכנסיים שלי כרוכים סביב הברכיים, "ברגע שהעור המזוהם שלך יגע בי אני מתלבש" "אם יכולתי לגעת הייתי.." את לוחשת סמוקה ומכניסה שתי אצבעות לפה שלך מדגימה לי איך היית מוצצת את הזין שלי עוטפת עם הלשון שלך את האצבעות מוציאה לאט כשהן רטובות דיין ומכניסה ללכוס שלך באבחה, הזין שלי כבר לוהט מולך כאילו יש לו חיים משלו "תנשפי זונה" והאוויר שיוצא לך מהשפתיים בשריקה מקרר את הזין שלי, מרקיד אותו כמו קוברה מולך. המשך יבוא.. |
|
shiri(לא בעסק) |
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
shiri(לא בעסק) • 18 באוג׳ 2003
מממממ.... מחרמן...
מחכה להמשך שיבוא |
|
lihi |
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
lihi • 18 באוג׳ 2003
אני דורשת המשך.נקלעתי למצב בלתי אפשרי של מתח.
|
|
כלובי |
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
כלובי • 18 באוג׳ 2003
וואו
|
|
Nick(שולט) |
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
איכסססססססס.......
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
Nick(שולט) • 18 באוג׳ 2003
אני מתחיל להבין יותר טוב את העניין
זה מה שמדליק אתכן? בחיי אתן אומללות |
|
shiri(לא בעסק) |
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
shiri(לא בעסק) • 18 באוג׳ 2003
אתה עוד כאן?
חבל... |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
nerissa(אחרת) • 18 באוג׳ 2003
נהדר, רגע .
כתוב נפלא. מסקרן.. מגרה.. מחכה להמשך כמו כולם |
|
pam |
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
pam • 18 באוג׳ 2003
תביא מהר המשך, ובלי רגע אחד, ואם אפשר גם בלי השמן הירוק מקנאה הזה.
|
|
rega1{אמפירי} |
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
זה יגמר רע זונה
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
rega1{אמפירי} • 18 באוג׳ 2003
להיות שליט אמיתי את יודעת זה להחליט עבורך מה את רוצה או לא
להיות שליט אמיתי זה לדעת להחליט קודם כל עבורך הכח שבאיפוק, בריסון המוחלט הרי בקלות יכולתי לשבריר שנייה להתפתות ולהכניס לתוכך את הזין שלי, לעצום לרגע עיניים ולדעת שהלשון שלך תעשה בזין שלי שבילים שבילים שלך הרי אני יכול בשבריר של שנייה להתפתות להבלע בתוך הכוס המבעבע בלבה שלך לרצות לישון בתוכך אפילו ואת כמו כהנת גדולה כמו חיה נרדפת יכולה ממרומי תנוחת הכריעה שלך להריח את הרהורי הכפירה שלי, שולפת את האצבעות מהכוס שלך ומעסה את הישבן שלך כך שאת כולך לחה עכשיו ומוכנה השפתיים שלך מתפשקות והלשון שלך מחודדת וורודה מקישה על גבולות השיניים שלך כמעט מתחננת לטעום את הזין שלי שמצידו נענה בתנועה קטנה לעברך "זה יגמר רע, זונה, זוזי." "אני מבטיחה להיות טובה.." אני כמעט נרתע, "תפזרי את השיער שלך" יש לך תלתלים ענקיים רכים בצבע כמעט צהוב וגומות חן כשאת מרוצה יודעת שתיכף אבקש ממך להוריד גם את החולצה, אדרוש שתעמדי מולי כשאת הפטמות שלך הבהירות תצבעי במרקר אדום שארצה לראות אותך מציירת את קווי המתאר של הזין שלי על הערווה שלך "תראי לי איך אני מזיין אותך" תמיד את מגזימה הפעם כמעט הגעת לחזה בציור של הזין שלי אבל אני רוצה לראות יותר מתרווח על הכיסא ומרשה לך לקבל פריט אחד שלי אולי את הבדל של הסגריה הבאה כדי שתהיה לך מזכרת, כדי שתתני לי סיבה לרצות יותר או להכנע יבוא עוד |
|
pam |
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
18 באוג׳ 2003
pam • 18 באוג׳ 2003
לא פייר.
למה כל כך קצר, למה? |
|