סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

למה מכות?

subservient​(נשלט)
לפני 18 שנים • 30 בנוב׳ 2005

למה מכות?

subservient​(נשלט) • 30 בנוב׳ 2005
למה מכות?
נשאלת השאלה איך מתקשר עניין המכות בין עבד למלכה?
ובכן לדעתי הקשר הוא כמובא כאן

העבד חפץ לשרת גבירה שמקומה בהיררכיה גבוה ואילו העבד ממוקם בתחתית
ולכן אין טבעי הדבר ששני הקצוות המנוגדים יתחברו !
אך למרות זאת (בדרך כלל) העבד מבקש את הקשר.
הגבירה שלא מכבודה להתחבר לבור תחתיות מסכימה ברוב טובה לקשר מראיה אינטרסנטית רגעית, ובמחשבה שניה לא שלמה עם זאת בגלל פער המעמדות שבחיבור זה.
ובנוסף
הזכות שנפלה בחלקו של העבד לשרתה שווה המון ואין דרך ראויה לפצות את מלכתו על כי הואילה בטובה לקבלו
העבד זכה לדבר שאינו ראוי לו ומן הסתם יצטרך לשלם על כך
חושבת בליבה המלכה(לא מדובר בכסף)
ואז נולדו שני צרכים
האחד "לגבות תשלום"
והשיני "להמחיש את עליונותה"
וזה בא לידי ביטוי באופן הכי קיצוני, על ידי כך שהמלכה מבצעת את אקט הענישה (הפיזית בדרך כלל)שממלא את מקומה של התמורה (לאו דווקא כספית)שאמורה להינתן ולא ניתנה דיה
וגם ממחיש את עליונותה של המלכה ביחס לעבד
מכאן ניתן להבין מדוע המלכה חשה צורך להכות את העבד
אך מאיפה צץ הצורך של העבד לקבל את המכות?
בדיוק על אותו בסיס כמו המלכה אלא שפה זה הפוך
במה דברים אמורים?
העבד יודע כי אינו ראוי לתפקיד מעצם פער המעמדות אך למרות זאת זכה בתפקיד שאינו ראוי לו.
וכי על סמך איזה בסיס עבד יכול להתחבר למלכה?
חברתי? שוויוני?
וכי מה כבר יש לעבד להציע למלכה מלבד לעבוד עבורה?
(אין המדובר במלכה שהפרוטה לא מצויה בכיסה)
וכי איזו פעולה ממחישה נחיתות יותר מאשר להיות עבד?
וכי איזו פעולה ממחישה נחיתות יותר מאשר לקבל מכות מאשה?
העבד יודע כי אין הקבלה ערכית בין ההיצע והביקוש
וכי עליו יהיה להשלים את החסר הן בערך התמורה המוצעת למלכה(שרות) והן על הזכות לקרבה הפיזית היחסית המתבקשת בינו ולבין המלכה מעצם תפקידו, למרות פער המעמדות.
ואיך עבד יכול לבטא את נחיתותו באופן הברור ביותר?
ולכן אמירת התודה המקורית ביותר היא
להפקיד את כל כולו לחסדה של המלכה ולשמש לה אובייקט לפורקן כעסים ביודעו כי הוא סיבת הסיבות לכך וכי טבעי שהוא ישא בתוצאות (יהיו אשר יהיו)
*לדעתי כאשר קיים פער פיננסי וחברתי לטובת המלכה גוברת התחושה כי נעשתה צדקה עם העבד והצורך של שני הצדדים לפצות על הפערים בדרך המתוארת גדל

מודיע מראש כי יתכן ואפרסם פוסט זה בעוד אתרים
מחונך​(נשלט){גוגל-מוגל}
duralex כתב/ה:

וכי איזו פעולה ממחישה נחיתות יותר מאשר לקבל מכות מאשה?

רק אם העבד שוביניסט.

עבורי מכות הן אמצעי חינוכי להרבצת משמעת - תרתי משמע - בסאבים סוררים.
Blondie the good​(מתחלף)

או סתם לסיפוק יצרים סדיסטיים של השולטת

Blondie the good​(מתחלף) • 30 בנוב׳ 2005
שולטות הן בד"כ גם סדיסטיות במידה זו או אחרת, ולפעמים הן סתם נהנות להצליף ותפקיד הנשלט הוא לגרום להן להנות או במקרה הספציפי הזה לספוג את המכות
Bloody
Bloody • 30 בנוב׳ 2005
או שאני סתם נהנה לחטוף מכות, ומנצל את הבחורות המיסכנות לסיפוק הצרכים המיניים המשונים שלי... icon_rolleyes.gif
Blondie the good​(מתחלף)
Blondie the good​(מתחלף) • 30 בנוב׳ 2005
Bloody כתב/ה:
או שאני סתם נהנה לחטוף מכות, ומנצל את הבחורות המיסכנות לסיפוק הצרכים המיניים המשונים שלי... icon_rolleyes.gif

רחמיי על המסכנה שאתה מכריח להכות אותך icon_wink.gif
שלגי

Re: או סתם לסיפוק יצרים סדיסטיים של השולטת

שלגי • 30 בנוב׳ 2005
Blondie the good כתב/ה:
שולטות הן בד"כ גם סדיסטיות במידה זו או אחרת, ולפעמים הן סתם נהנות להצליף ותפקיד הנשלט הוא לגרום להן להנות או במקרה הספציפי הזה לספוג את המכות

בדיוק.

למה מכות?
כי אני אוהבת להכאיב.
real-one​(נשלט)
real-one​(נשלט) • 30 בנוב׳ 2005
לא מצליח להתחבר לניתוח הזה.

הרי אם המלכה היא עליונה, למה היא צריכה להוכיח לעצמה, לעבד או לכל אחד אחר את עליונותה ב"גביית" תשלום בצורה כזו או אחרת, מכות במקרה הזה?

העבד משרת אותה, נמצא בקשר כי ככה היא רוצה, ככה מתאים לה.
העובדה שהוא זוכה, מרוויח, או כל מונח אחר הוא שולי לחלוטין במקרה אבסולוטי כמו שמתואר כאן, ובדרך כלל במקרה כזה זה גם פחות יעניין אותה אם הוא מרוויח משהו יותר או פחות.

היא זכאית לשרות, היא מקבלת אותו, ומה שהוא מקבל חסר חשיבות לחלוטין.
לא מעניין אותה אם הוא נהנה ללקק לה רגליים או לא, אם זה מה שהיא רוצה זה מה שיהיה.

ואם המלכה נהנית להכאיב, היא לא צריכה תירוצים, לא חייבת למצוא סיבה להעניש.
היא פשוט מכאיבה, כי בא לה. וזו הסיבה הכי טובה לחטוף, תאמינו לי, כי אז אתה ממלא אחר רצונה, גורם לה עונג בעצם הכאב.

וכמובן לא דיברנו על הצורך של העבד בכאב, על עבדים שנהנים מהכאב, שותים אותו, לוגמים ממנו כמו נקטר.
subservient​(נשלט)
לפני 18 שנים • 1 בדצמ׳ 2005

אהבתי

subservient​(נשלט) • 1 בדצמ׳ 2005
real-one
אהבתי את התשובה שלך אך יש לי מעט הסתיגויות
אמנם המלכה לא צריכה תרוצים ולא צריכה להוכיח את עליונותה אלא היא עושה זאת בגלל הצורך ולא לצורך ההוכחה אך אם העבד טוב לו לחשוב כך על מנת לתת הסבר לעצמו ולעצמו בלבד אז אין פה בעיה
וכמובן שהמלכה לא עושה זאת כי העבד רוצה על פי התאוריה שלי(הלואי וכך היה במציאות)אלא כי היא רוצה בכך
יש סיטואציה חזקה יותר מאשר להקלע למצב שאתה חוטף על אמת ולא על בסיס בוא ואספק את צרכיך?
מי יתן ותבואו על סיפוקכם icon_wink.gif icon_wink.gif
מלך הארץ​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 1 בדצמ׳ 2005
מלך הארץ​(לא בעסק) • 1 בדצמ׳ 2005
לדעתי יש עוד סיבות ואולי אפילו אין סוף סיבות כי זה עניין סובייקטיבי ולכל אחת ואחד יכולה להיות סיבה משל עצמה/ו בצורך להכאיב או לספוג כאב.

לטעמי הכאב עצמו אינו היעד ועל כך כבר היו מיליון דיונים. העניין הנו עצם העברת תחושה מאדם אחד לשני.
ע"י הכאת העבד המלכה שולטת במה שעובר עליו ומה שהוא מרגיש. העבד הופך לכלי משחק לידיה וכל כולו מרותק לגחמות המלכה. כאשר העבד סובל לכאורה אין ביכולתו להתעסק עם דברים אחרים, הוא עסוק בלהתמודד עם מה שגבירתו מבצעת בו.
הדבר אינו אפשרי כאשר המלכה למשל מנסה לגרום לו תחושת הנאה. הרי אם היא תעשה לו איזו פעולת הרפייה מהנה הוא יוכל במקביל גם לקרוא עיתון, לצפות בטלויזיה או לחשוב לו על דברים אחרים, ולא משנה עד כמה הוא נהנה.
כאשר העבד מוכה, אפילו באופן מתחשב וסלחני, כולו מרותק בגופו ונשמתו לתחושות שהמלכה רוצה שירגיש.
כך גם העבד מאבד את שיקול הדעת שלו אם להתמסר או לא. כשהוא סובל כולו של מלכתו.

ויש עוד סיבה למה מלכה צריכה לפעמים להרביץ לעבד.
לפעמים זה פשוט להחזיר על כך שהעבד עצמו "היכה את המלכה".
אני חושב שלהרים יד על אשה זה פשע בלי קשר לבדסמ , ומעולם לא עשיתי זאת. אולי בגן הילדים ואם כן אז אני לא זוכר מזה כלום.
אבל לא מזמן מלכתי פשוט לא הותירה לי ברירה. הייתי חייב. ולא יכולתי שלא להימנע מכך למרות שמאוד רציתי. זה לא היה פשוט בכלל, עד היום אני חושב על זה.
מה לעשות לחדר השינה נכנס יתוש. לא הצלחנו לתפוס אותו וגם לא רצינו להסריח את החדר בפליט רק כדי לחסל יתוש אחד מעצבן. כשהיתוש התמקם לו על גב מלכתי היא ביקשה שאחסל אותו ודיר באלק לפספס. הדבר האחרון שהיא צריכה זה לקום בוקר עם עקיצות לאחר לילה של זימזומים באוזן.
אז נתתי לה כאפה מאחור, ועל זה היא החזירה לי.
godisafemale​(שולטת)
לפני 18 שנים • 9 בדצמ׳ 2005

באופן אישי אני מעדיפה לצבוט! גם ובמיוחד כשאני מרוצה מאוד!

godisafemale​(שולטת) • 9 בדצמ׳ 2005
סאשנים של מכות רצח לא בשבילי! דוחה בעיניי.

אם כי, אם כי כשלגבר מגיע לקבל סטירה לא משנה באיזה טעם היא: שוקו או ווניל. הוא חייב לקבל אותה ממך ובו ברגע!