Punishmentdevine |
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
ניגוד אינטרסים?
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
Punishmentdevine • 6 בדצמ׳ 2005
לא קיים מצב שבוא הרצון של השולט "לאלף" את הנשלט
מתנגש עם הרצון של הנשלט להשלט? ז"א, הרצון לגרום לנשלט (שלא מרוצה מהמצב החדש) לקבל את השליטה מאין ברירה. מול הנשלט שהרצון שלו בשליטה מהווה חצי מהדרך על השליטה המוחלטת? |
|
Punishmentdevine |
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
מקווה שהבנתם :/
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
מקווה שהבנתם :/
|
|
גלתיאה |
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
Re: ניגוד אינטרסים?
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
גלתיאה • 6 בדצמ׳ 2005
Punishment~devine כתב/ה: לא קיים מצב שבוא הרצון של השולט "לאלף" את הנשלט
מתנגש עם הרצון של הנשלט להשלט? ז"א, הרצון לגרום לנשלט (שלא מרוצה מהמצב החדש) לקבל את השליטה מאין ברירה. מול הנשלט שהרצון שלו בשליטה מהווה חצי מהדרך על השליטה המוחלטת? אין בכוח. שליטה נמסרת. והנשלט בהחלט מרוצה ממצבו החדש. אני מציעה שפשוט תתחיל לקרוא מפורום האלפוני, לאט לאט. עוד יהיו לך הרבה שאלות- אבל הדבר הראשון שחשוב שתבין- שליטה נמסרת, ולא נלקחת בכוח. זה הבסיס. |
|
Punishmentdevine |
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
ממה שהצלחתי להבין עד כה לכח פיסי יש משקל שווה לכח מנטאלי..
האם אי אפשר בעזרת המנטאלי לכפות שליטה? אני פשוט חושב על ההבדל בסיפוק.. נמשיל את זה קצת: להכניע חיית פרא בוודאי מספק יותר מאילוף של כלב... (מקווה שעכשיו אני יותר ברור) |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
מלך הארץ(לא בעסק) • 6 בדצמ׳ 2005
Punishment~devine כתב/ה: אני פשוט חושב על ההבדל בסיפוק.. ) סיפוק זה בכלל עניין אחר סיפוק זה כשמגיעים לשיא ועושים פוק סתם, ברוך הבא ובהצלחה. |
|
Punishmentdevine |
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
תודה על הקבלת פנים
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
ועל פנינת החכמה
ישר כח |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
6 בדצמ׳ 2005
פעם פרח(נשלטת) • 6 בדצמ׳ 2005
Punishment~devine כתב/ה: ממה שהצלחתי להבין עד כה לכח פיסי יש משקל שווה לכח מנטאלי..
האם אי אפשר בעזרת המנטאלי לכפות שליטה? אני פשוט חושב על ההבדל בסיפוק.. נמשיל את זה קצת: להכניע חיית פרא בוודאי מספק יותר מאילוף של כלב... (מקווה שעכשיו אני יותר ברור) מאחורי של שולט וכל נשלט יש בן אדם. וכמו שבחיים יש לנו העדפות לגבי כל דבר (כלי רכב, ספורט מועדף, טעם הקרמבו, מה לשים על הצ'יפס) כך גם יש העדפות בבדס"מ. אחד יעדיף להכניע/להכנע בעזרת מילים בלבד. אחר יעדיף את כוח הזרוע ובעיניו המילים הן סתם משחק. והרוב הם כנראה במקום כלשהוא באמצע - שילוב של כוח מנטאלי ופיזי. ולשאלתך "האם אי אפשר בעזרת המנטאלי לכפות שליטה?" מאוד תלוי מי הנשלט ומי השולט. חשוב לזכור (כמו שאמרו לך) שבשורה התחתונה השליטה היא נמסרת ויש רצון למסור אותה. |
|