סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל...

angwen
לפני 18 שנים • 8 בדצמ׳ 2005

אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל...

angwen • 8 בדצמ׳ 2005
דבר ראשון, שלום לכולן, ומצטערת על ההתפרצות הקלה לפורום בשעת ליל קרירה זו.

אני חדשה בכל הקטע של בדס"מ, או ליתר דיוק - מעולם לא ניסיתי, למרות שהדבר תמיד משך אותי. משוטטותי הקצרה באתר, ראיתי מגוון שיטות, תיאוריות, קשירות, מושגים, אדונים, משרתים ושאר דברים בסגנון, והדבר בלבל אותי לגמרי. מה שרציתי לשאול הוא בעצם - מאיפה אני מתחילה? האם ישר למצוא מישהי ולהכנס להארדקור, או לנסות טיפין-טיפין? ומה אני בעצם עושה כדי לעשות את זה?

אשמח לתגובות, וגם לסיפורים על בסיס ניסיון אישי (איך התחלתן, וכדומה)

תודה icon_cool.gif

אנגוון
השרלילית​(פמית מתחלפת)

שעת ליל קרירה אכן

ממליצה לך לקרוא את המדריך לסאבית המתחילה כאן למטה. לברר עם עצמך היטב לאן את נמשכת, ומה לא "עושה לך את זה". מה מרגש אותך לחוות.
לבקר במועדון, לקרוא פרופילים ולעשות מחקר אקדמי קטן.
יש גם פורום קטן וחמוד בשם אלפוני לשאלות הנ"ל. נוסף על כך, לא ציינת אם את לסבית או מעוניינת באישה לחקור איתה את העולם הזה.
בהנחה וכן, מצאי לך מישהי שתדריך ותכוון אותך, בסבלנות, אולי סוויצ'ית כמוך, אולי מישהי שהתנסתה רבות.
כולנו התחלנו איפשהו.
כולנו נמשכנו לכאן הרבה זמן לפני שבאנו.

ובלי קשר, למרות חוסר הפירוט, הביטוי לארקרית סיקרן אותי icon_smile.gif

אשמח לענות על שאלותייך, כאן או בפרטי.
גילוי נאות: מחזיקה בניק נוסף כאן, מזה זמן רב.
angwen

שלום לך

angwen • 8 בדצמ׳ 2005
טוב לדעת שאני לא ציפור הלילה היחידה באתר הזה (בלי שום קשר לעובדה שעלי לקום מוקדם מחר. נו שוין, כמו שנאמר)

רפרפתי קצת באתר, וגם קראתי את "המדריך לסאבית המתחילה", אם כי אני תוהה אם אני באמת סאבית. לכן בחרתי ב"סוויצ'רית", כי היה לי קשה לאבחן האם אני רוצה להשלט או לשלוט. האמת ששני הדברים מעניינים אותי, ועד שלא אנסה, לא אדע.

לשאלתך, אני לסבית (גם מתחילה icon_wink.gif , הגעתי לגיל בו אפשר להתחיל, לא?) ואני מניחה שהדבר הכי הגיוני למצוא מישהי מנוסה שתדריך אותי, אם כי אני תוהה איך באמת עושים את זה. קודם כל אני צריכה לדעת מה אני רוצה פחות או יותר, ואז למצוא מישהי שתהיה בכיוון, לא?
איך את מצאת?

(אגב - לרקרית (מלשון lurker) זה ביטוי אינטרנטי לאנשים שמשוטטים בפורומים בלי להחשף, ולומדים את מנהגי המקום לפני שהם מתפרצים לדלת פתוחה. לא ממש עבד לי.)

ועוד שאלה, שאולי תישמע קצת טיפשית, אבל בהחלט מסקרנת אותי - כל הטרמינולוגיה של מלכה/שפחה לא גרמה לך בהתחלה לגחך? איך בעצם לוקחים את כל זה ברצינות תהומית?
השרלילית​(פמית מתחלפת)

כשהסאבית הראשונה שלי קראה לי מלכתי

זה ממש לא הצחיק. זה צמרמר ועינג. לכן לא צחקתי icon_smile.gif

לגבי ההתחלות, שתיהן, מזל טוב.
מכירה את הביטוי, רק שאינו כל כך מצוי כאן. כאן את ונילית מתעניינת icon_smile.gif (אל תתקוממו עלי, אני מדברת בהומור, ולא באמת מקטלגת).

לגבי הטרמינולוגיה, כמו שאמרה כאן בעבר בליסאנה - גבירתי זה כינוי הכי אינטימי שיש. גם שפחה שלי, הוא כזה. זה לא מצחיק, אלא בתיאוריה.

תחשבי על זה לעומק, על המשמעויות של הכניעה והנתינה שיש בהם.
קלייר​(נשלטת)
קלייר​(נשלטת) • 8 בדצמ׳ 2005
היי אנגוון, ברוכה הבאה,

כתבת: "מה שרציתי לשאול הוא בעצם - מאיפה אני מתחילה? האם ישר למצוא מישהי ולהכנס להארדקור, או לנסות טיפין-טיפין? ומה אני בעצם עושה כדי לעשות את זה?"

הביטוי "לקפוץ למים הקרים" עלול לדעתי להיות מסוכן כשמדובר בהתנסות ראשונית לסבית ובדסמית.

הארדקור דורש אמון, ניסיון, הכרת גבולות הדדית, הכרת יכולות כשולטת/נשלטת. לא קופצים להארדקור אלא אם כן מחפשים חוויה סופנית (אבל תרתי משמע icon_smile.gif ).

אני מציעה לך לקרוא (והרבה), לשאול המון שאלות, לבדוק עם עצמך מה ממה שאת קוראת עושה לך את זה (זה יחסוך הרבה כאב לב ואכזבות בעתיד), ולאט לאט להתחיל לבצע את מה שנכתב על ידי גברתי במדריך לסאבית. זה נכתב בהמון הומור, אבל זה מדויק להפליא.

ובעיקר אל תחששי לשאול. תמצאי שהאינטימיות בפורום הזה מתקיימת בזכות נכונות כל הבנות פה לעזור ומכל הלב.

בהצלחה.
scarlettempress{L}
לפני 18 שנים • 9 בדצמ׳ 2005
scarlettempress{L} • 9 בדצמ׳ 2005
ציטוט: ועוד שאלה, שאולי תישמע קצת טיפשית, אבל בהחלט מסקרנת אותי - כל הטרמינולוגיה של מלכה/שפחה לא גרמה לך בהתחלה לגחך? איך בעצם לוקחים את כל זה ברצינות תהומית?

האמת, גם אותי הטרמינולוגיה הזאת שעשעה כשהייתי ונילית תמימה, כך שאני מבינה אותך. זה נראה לי כל כך הזוי, בהתנסויות הבדס"מיות הראשונות שלי לא העזתי לקרוא לבת הזוג שלי "גבירתי". וגם לה זה נראה הזוי באותה מידה - היא היתה חסרת נסיון בדיוק כמוני. אבל עמוק בפנים הרגשתי שאני רוצה. דווקא כשהתחלפנו, היא התחילה לקרוא לי "גבירתי", וזה בהחלט היה מצמרר ומענג בדיוק כמו שקריאטיביטי אמרה icon_smile.gif ומהר מאוד זה הפסיק להיות מוזר ומצחיק. אנחנו לא פונות אחת לשניה בכינויים האלה בחיי היום יום, אבל כשאנחנו בתוך ה"משחק" זה בהחלט רציני, וזה מרגש מאוד... מאוד מאוד icon_smile.gif

וחוץ מזה אין לי מה להוסיף לעצות שכבר ניתנו לך כאן... המון בהצלחה יקירתי.
יהלום
לפני 18 שנים • 10 בדצמ׳ 2005
יהלום • 10 בדצמ׳ 2005
לילה טוב,
ברוכה הבאה.

אני לא חושבת שיש דרך אחת נכונה. אני חושבת שכל מה שמגרה אותך, מנטאלית או מינית, מבורך,ואם את מוצאת לזה ביטוי תחת עולם המושגים שקרוי "בדס"ם" , קחי נשימה עמוקה.... ותתחילי לצעוד בדרך שלך.

אל תנסי לבלוע את כל העולם בבת אחת, פשוט היי.
Blondie the good​(מתחלף)
לפני 18 שנים • 10 בדצמ׳ 2005

Re: שלום לך

Blondie the good​(מתחלף) • 10 בדצמ׳ 2005
angwen כתב/ה:

ועוד שאלה, שאולי תישמע קצת טיפשית, אבל בהחלט מסקרנת אותי - כל הטרמינולוגיה של מלכה/שפחה לא גרמה לך בהתחלה לגחך? איך בעצם לוקחים את כל זה ברצינות תהומית?

תראי, לגבי הבדסמ, יש הרבה גרסאות והרבה צורות.
את לא מוכרחה לקרוא לזוגתך, גבירה/מלכה/שליטה וכו'

מה שחשוב הוא ששתיכן תמצאו את עמק השווה ותפיקו את התענוג המירבי אחת מהשניה, לא משנה מי השולטת ומי הנשלטת
Tainted​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 12 בדצמ׳ 2005
Tainted​(לא בעסק) • 12 בדצמ׳ 2005
מאיפה להתחיל...?
זה שאלה ששאלתי את עצמי גם בהתחלה,
מצאתי את עצמי נסחפת לתוך העולם המופרע (בצורה טובה) הזו....
כי אני מופרעת גם icon_rolleyes.gif

באופן אישי, התחלתי את דרכי כשולטת, שאני יודעת בבירור שמתישהו אתחלף להיות גם סאבית, להתנסות בהכל.
4 חודשים ראשונים שלי באתר ובבדסמ בכלל, ישבתי וקראתי המון חומר,
המון תמונות (שסתם חירמנו אותי)
והמון המון קריאה של סיפורים שנכתבים פה ע''י אנשים,
סיפורים אישיים, חוויות נעימות ולא נעימות.

למדתי המון בקריאה,
ורק אחרי זמן מה התחלתי להשתתף באופן פעיל- הצלפתי...
תראי ממה להזהר,
תראי איפה לחפש את האורות האדומים להזהר מהם,
תהי זהירה, כי יש גם אנשים שלא כמוני וכמו האנשים הניפלאים שהגיבו לך פה, שרוצים לעזור.
יש גם (כמו בכל תחום בחיים) את החלק השלילי.

אני מציעה לך לבדוק מה ''מרטיב לך את התחתון'' כמו שאומרים,
תלכי עם זה לאט,
אם משהו לא ניראה לך,
פתחי את פיך ותאמרי את אשר על ליבך.
מילת מפתח היא תקשורת.

אל תפחדי לשאול שאלות, אפילו אלו שניראות לך מטופשות, יש הרבה אנשים בפורומים, שהם הרבה יותר מנוסים ממני וממך ויכולים לעזור לך בהתלבטויות או שאלות.

הפרטי שלי פתוח לשאלותיך באם תרצי.

יש גם בקרוב את המסיבה שלנו הסגורה,
אני יותר מאשמח לקבל אותך בכניסה ולהכיר לך את כולם icon_cool.gif

לינק לשרשור של המסיבה לנוחיותך:

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=12435&postdays=0&postorder=asc&start=0

ברוכה הבאה לעולם הסוטים הגאים icon_twisted.gif .
infinite​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 13 בדצמ׳ 2005
infinite​(נשלטת) • 13 בדצמ׳ 2005
ברוכה הבאה אנגווין icon_smile.gif
תשמעי למרות שכתבת שכמה מהדברים בילבלו אותך עדיין אם הגעת לזה בטוח היו כמה דברים שהרגשת שזה קרוב לליבך ונמשכת לזה וחלק אחר לא נראה לי שמבחינת להתחיל זה קודם כל לחשוב עם עצמך כמו שאמרו פה כבר מה עושה לך הכי טוב ,אם זו יותר התמסרות מנטלית והרצון להיות נשלטת מנטלית על ידי מישהו או שיש לך חלומות רטובים על קשירות icon_smile.gif או משהו אחר ולפעמים זה גם זה וגם זה . בכיף ונשמח אם גם תכתבי כאן תחושות או מחשבות ופנטזיות ונשמח להגיב . אצלי האמת לא הייתה אף פעם ממש התחלה כי תמיד הייתי ככה מאז גיל ההתבגרות כבר פינטזתי על משהו כזה (רק לא ידעתי איך קוראים לזה ) וגם ביחסים וניליים שהיו לי תמיד היו אלמנטים של סאדו כי חיפשתי את זה והבן זוג שלי קלט . ולחפש את זה באתרים התחלתי רק לפני שלוש וחצי שנים ככה כי פשוט חיפשתי תמונות כאלה אז נכנסתי לגוגל (לא ידעתי בכלל שיש פורומים icon_smile.gif )
אני מקוה שתהני ותמצאי כאן את מה שאת מחפשת ותשתפי בכיף כי בסך הכל זה לא איזה מדע ,הכל בא מהלב icon_wink.gif