theslv(נשלט) |
לפני 18 שנים •
10 בדצמ׳ 2005
עושה רושם שכן... אז מה?
לפני 18 שנים •
10 בדצמ׳ 2005
theslv(נשלט) • 10 בדצמ׳ 2005
המחשב של הבנות שלה שוב עושה בעיות! האמת שבפעם האחרונה שנגעתי בו הבטחתי ואמרתי, שבפעם הבאה אני צריך לסדר עוד משהו קטן וזהו... ואז נפרדנו! ... אז באתי. סידרתי... בינתיים הבנות שלה יצאו מן הבית ונשארנו שתינו לבד... החברה/מלכה שלי עד ללא מזמן... התישבה לידי וביקשה שאסביר לה כמה דברים! תוך כדי ההסבר או יותר נכון בתחילת ההסבר, השרוך במכנסי הבד שלי נפתח ויד מוכרת נגעה בעדינות, תוך ליטוף מטריף את אברי שהתרומם והחל במשימת ההתישרות , דבר של מה בכך במיוחד כשכף היד נכרחת סביבו ומסיעת לו בלחיצה הגונה... התחלתי לגנוח... יד קרירה נגעה בגב התחתון שלי ודחפה קלות כאומרת תתכופף... רכנתי כשראשי מונח על השולחן. היד הקרירה חדרה אל תוך מכנסי , הרגשת את האצבע - "המורה" ממששת ומחפשת את חורון התחת שלי , כשנמצאה הפיתחה, האצבע ,בסיבובים מעגילים החלה להרחיב את פיתחי וכשמשימתה של האצבע תמה - היא פינקה עצמו בחדירה ויציאה... וחוזר חלילה... בימינה מוחצת ובשמאלה דופקת! כשיצאה המרצעת השמאלית מין השק!? הקימה והובילה אותי הימנית תוך משיכה בתורני. חילצתי את מכנסי מרגלי ."פשוט את החולצה" - פשטתי... ערומה היא עומדת מולי, מניפה את ידה כלפי מעלה וחושפת בית שחי לא מגולח למשעי... תוציא לשון ותלקק... וכך גם בית שחי שני!!! מתישבת על המיטה נותנת שתי מכות על ירכה הימנית ואני נשכבתי על ברכיה ועוצם עיינים (בתודה לאורלי שבזכות בקשתה לתמונות כאלה... החלטתי לשתף!) יד חשופה החלה להכות בישבני (נקמת הפרידה ) וביד השניה נכנסות להן האצבעות המשומנות בשמן ומשחקות לי בחור, מבפנים ומבחוץ. מהר מאוד כנראה הגעתי לציבעה הרצוי... פה פחות או יותר...אני נאבד...חוויות כאב השפלות וזרמים - מחויבות לרצות ולספק ופאקינג להנות מכל רגע - שבתודעתי כלל אינה מהנה - מענה - מגרה!!! כך שחוץ מלספר שהצלפות מצמרררררוררררררות מידיה באברי המתחנן, לדבריה, למכות בליווי גניחותיה על כל ציוץ למכה חזקה... מידי פעם נפתח לי פתח לנשום אויר ומיד פי ואפי נסתמים שוב ... יונק מוצץ מלקק... שפריץ אדיר של גמירה ... שלה בפה שלי על גופי ועל אברי הדואב והמתחנן... ערפול... כמה אצבעות שלה בתוכי... אני מסובב מבטן לגב לבטן... עוד שפריץ ממוקד על זייני...ועוד פעם אין לי אויר ... והלשון עובדת ועובדת... ועובדת ועובדת... ועוד הצלפות...ועובדת ועובדת... אישור לגמור........עוד השפרצונת שלה... ... גמרתי!!! האני זנזונת!? |
|
Cynthia |
לפני 18 שנים •
10 בדצמ׳ 2005
:-)
לפני 18 שנים •
10 בדצמ׳ 2005
Cynthia • 10 בדצמ׳ 2005
קצת כמו שיר של ביאליק. במובן השרמוטי של המילה, לפחות
|
|
theslv(נשלט) |