אליזבת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
9 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
9 בדצמ׳ 2005
אליזבת(נשלטת) • 9 בדצמ׳ 2005
כמעט פיספפסתי!!!
צפרדעון כוסון עם תיקון קטנטון המון מזל טוב יקירי איחולים רבים ליום הולדתך המון המון אהבה ליזה |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 18 שנים •
9 בדצמ׳ 2005
תודה
לפני 18 שנים •
9 בדצמ׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 9 בדצמ׳ 2005
תודה רבה למאחלים אנשים יקרים
אליזבת חיוך המזל ראית זכית מיליון דולר בדרך אליך Jake הברנש הקשוח לחיצת יד של כבוד וולפית תודה רבה נסיכה אני עדיין מחליט אם את יותר מיוחדת או יותר מקסימה כחול עמוק תודה רבה גם לך AIR אייר חגיגה תודה לך ליילה את סיבה למסיבה thanx מאסטר יקיר פעם שניה לא מפספס לאחל תודה2X ילדה יפה מודה מקרב לב נעמה26 פשוט יפה ומקסימה TIA שווה להסתכל על הדי ג'י (יית) לא רק לשמוע (מספר אחד) ZIGzag היי חבר ותיק ואיש יקר תודה לך וגם לזוגתך האיש בשחור המורה החכם אדמונית תודה חמודה שמנמונת וסקסית הרבה יותר סקסית מתאהבת בקלות בחורה מיוחדת ואכותית ברווזת גומי החמודה החביבה תמיד פנויה לעיצבון מה עם הצ'ולנט Dark Artist האמן המוכשר שיוצר באפלה איזה תמונה העלת (לא מצונזרת) HotQueen השמש הצפונית הייייייייפה תחת השמש תודה גבר Seth האיש המדהים כל טוב גם לך המלכה קרן תודה רבה domme דומי פצצה של אנרגיה והאהבה פרודו הנשק הסודי שמפותח במרתפים של נאס"א (טוב לא כל כך סודי) Olive איקרוס הזית האומן והאגדה ,איך, איך זכרת?מדהים איך זכרת? המלכה הכחולה השפחה הכחולה אני מניח שזאת דרכך הייחודית והמוטלת בספק לאחל תודה לך מקרב לב (אם את רוצה עונש אז פשוט תגידי) לילו האלמנט החמישי אוהב אותך עד האין סוף ומעבר אליו נ.ב ללא פגיעה בפאסון של הקשוח |
|
gfrog |
לפני 18 שנים •
9 בדצמ׳ 2005
התגובה הקודמת נרשמה בטעות תחת הניק של לילו
לפני 18 שנים •
9 בדצמ׳ 2005
gfrog • 9 בדצמ׳ 2005
תודה רבה למאחלים אנשים יקרים
אליזבת חיוך המזל ראית זכית מיליון דולר בדרך אליך Jake הברנש הקשוח לחיצת יד של כבוד וולפית תודה רבה נסיכה אני עדיין מחליט אם את יותר מיוחדת או יותר מקסימה כחול עמוק תודה רבה גם לך AIR אייר חגיגה תודה לך ליילה את סיבה למסיבה thanx מאסטר יקיר פעם שניה לא מפספס לאחל תודה2X ילדה יפה מודה מקרב לב נעמה26 פשוט יפה ומקסימה TIA שווה להסתכל על הדי ג'י (יית) לא רק לשמוע (מספר אחד) ZIGzag היי חבר ותיק ואיש יקר תודה לך וגם לזוגתך האיש בשחור המורה החכם אדמונית תודה חמודה שמנמונת וסקסית הרבה יותר סקסית מתאהבת בקלות בחורה מיוחדת ואכותית ברווזת גומי החמודה החביבה תמיד פנויה לעיצבון מה עם הצ'ולנט Dark Artist האמן המוכשר שיוצר באפלה איזה תמונה העלת (לא מצונזרת) HotQueen השמש הצפונית הייייייייפה תחת השמש תודה גבר Seth האיש המדהים כל טוב גם לך המלכה קרן תודה רבה domme דומי פצצה של אנרגיה והאהבה פרודו הנשק הסודי שמפותח במרתפים של נאס"א (טוב לא כל כך סודי) Olive איקרוס הזית האומן והאגדה ,איך, איך זכרת?מדהים איך זכרת? המלכה הכחולה השפחה הכחולה אני מניח שזאת דרכך הייחודית והמוטלת בספק לאחל תודה לך מקרב לב (אם את רוצה עונש אז פשוט תגידי) לילו האלמנט החמישי אוהב אותך עד האין סוף ומעבר אליו נ.ב ללא פגיעה בפאסון של הקשוח |
|
diamond |
לפני 18 שנים •
14 בדצמ׳ 2005
פרוגיסט......
לפני 18 שנים •
14 בדצמ׳ 2005
diamond • 14 בדצמ׳ 2005
האמת היא שראיתי את השרשור כבר לפני כמה ימים ,
ואז אמרתי לעצמי , שעשרה ימים לאחר מכן , זה תאריך מושלם לברך אותך ... צפרדי.... המונים של מזלטובים , המונים של בלונים , המוהים של פרחים (.....) המונים של הכל מהכל שתהיה שנה זו והבאות אחריה , מאושרת (ואפילו יותר) מהקודמות לה . המונים של נשקיות וחיבוקים , ....CANDY |
|
לונה(אחרת) |
לפני 18 שנים •
16 בדצמ׳ 2005
איחור אופנתי...
לפני 18 שנים •
16 בדצמ׳ 2005
לונה(אחרת) • 16 בדצמ׳ 2005
אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.... איש יקר וידיד טוב שכמותך שיהיה לך המון המון מזל טוב, אוהבת המון ומתגעגעת! המון אושר עם לילו והצלחה בכל מה שתרצה! שולחת המון איחולים וחיבוקים! |
|
nephele(אחרת) |
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
רגע רגע רגע ....
לפני 18 שנים •
17 בדצמ׳ 2005
nephele(אחרת) • 17 בדצמ׳ 2005
לפני שהשרשור הזה יורד....
גמני רוצה תודה כאן אז מה אם ברכתי בטלפון באופן אישי ? לנסיך המדליק מ.... (לא נחשוף פרטים אאוטינגיסטיים) המון בריאות, אושר והצלחה מזל טוב והגשמת משאלות. המון הצלחה עם הנסיכה שלך נפילי. נ.ב. הגמדים מוסרים את אהבתם }( |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 18 שנים •
18 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
18 בדצמ׳ 2005
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 18 בדצמ׳ 2005
רגע ,רגע ...גם אני רוצה לברך את פרוגי
בהמון מזל טוב, אושר והרבה אהבה . טוט. |
|
ללא גבולות' |
לפני 18 שנים •
22 בדצמ׳ 2005
הצפרע!!!
לפני 18 שנים •
22 בדצמ׳ 2005
ללא גבולות' • 22 בדצמ׳ 2005
אז קצת איחרתי ....
צטערת ... מקווה שהצפרדע יסלח .... עד 120 מיליון !!!! לצפרדע הכי מקסים בביצה .... הכי חזק הכי חמוד... ושמחזיק במשלימה הכי מתוקה בביצה ..... מלאן נשיקות ושכל חלומתייך באשר הם ייתגשמו !!! ובלי מכות...אז איחרתי אז מה אני כאן וזה מה שנחשב!!!! |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
22 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
22 בדצמ׳ 2005
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 22 בדצמ׳ 2005
מזל טוב
|
|